دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد در گفت‌و‌گو با آنا:

شکار ظرفیت‌ها و استعداد‌های فناوری و پژوهشی در ۲۵ سفر استانی

شکار ظرفیت‌ها و استعداد‌های فناوری و پژوهشی در ۲۵ سفر استانی
عسکری غلام‌زاده عنوان کرد: در ۲۵ سفر استانی طی سه سال ظرفیت‌ها و استعدادهای فناوری و پژوهشی اشخاص حقیقی و حقوقی را شکار کرده‌ایم.
کد خبر : 873477

عسکری غلام‌زاده مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه چهارمین رویداد ملی عصر امید در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح جزئیات خدمات ارائه شده از سوی این صندوق به شرکت‌های فناور و نوآور اظهار کرد: صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برای دو دسته از متقاضیان خدمات ارائه می‌کند، نخست متقاضیانی که ماهیت حقوقی پیدا کرده‌اند، یعنی تبدیل به شرکت شده‌اند.

وی اضافه کرد: دسته دوم متقاضیانی که ماهیت حقوقی پیدا نکرده‌اند و قبل از تأسیس شرکت در حال فعالیت هستند، متقاضیان دارای ماهیت حقوقی خدمات متعدد اعم از تسهیلات، مشارکت مدنی، مشارکت حقوقی، صدور انواع ضمانت‌نامه‌های پیمانی و عاملیت مالی را دریافت می‌کنند.

مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: برای متقاضیانی که هنوز ماهیت حقوقی پیدا نکرده‌اند، موضوع تسهیلات و ضمانت‌نامه‌های پیمانی درباره این اشخاص خیلی موضوعیت پیدا نمی‌کند، چراکه در راستای انعقاد قراردادهای دولتی اعم از کشوری و لشکری فعالیت می‌کنند که برای مجموعه‌هایی بوده که تبدیل به شرکت شده‌اند.

غلام‌زاده تأکید کرد: بنابراین تسهیلات، صدور انواع ضمانت‌نامه، مشارکت مدنی و مشارکت حقوقی یا سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌ها و عاملیت مالی از خدمات صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی در پاسخ به این سؤال که در سه رویداد گذشته عصر امید چه حمایت‌هایی را از شرکت‌های فناور و نوآور داشته‌اید؟ یادآور شد: حضور صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد عصر امید با چند هدف صورت می‌گیرد، نخست برای حمایت از شرکت‌های حقیقی و حقوقی است که چندان شناخته شده نیستند.

مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی تنها یک صندوق پژوهش و فناوری داریم و یکی از انتظارات از این صندوق آن است که با ظرفیت‌های استان‌های مختلف آشنا شود و در سه سال گذشته نزدیک به ۲۵ سفر استانی داشتیم.

غلام‌زاده متذکر شد: این سفرهای استانی با سه هدف عمده صورت گرفته است، نخست آشنایی با ظرفیت‌های استان، دوم آشنایی آن استان با ظرفیت‌های صندوق و سوم باب همکاری استان و صندوق در مقام تفاهم‌نامه وجود داشته باشد.

وی مطرح کرد: خاستگاه اصلی صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آن است که ظرفیت‌های استان‌ها در سه رویداد گذشته شناسانده شوند و دومین خاستگاه شکار ظرفیت‌های استانی است و شرکت‌هایی که قابلیت دریافت تسهیلات دارند هدایت می‌کنیم.

مدیرعامل صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اینگونه نیست که منتظر دریافت ظرفیت استان‌ها باشیم و خود به استقبال شکار ظرفیت‌ها می‌رویم.

غلام‌زاده تأکید کرد: رویداد عصر امید بهترین فرصتی است که از دل آن استعدادها و ظرفیت‌ها شکار می‌شوند و تیم ارزیابی صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی  در مرحله اعتبارات و سرمایه‌گذاری در این رویداد حضور یافته‌اند.

وی افزود: با تک‌تک مسئولان شرکت‌ها موضوعات تخصصی را پیش می‌بریم و نیازها و آشنایی با ظرفیت‌ها را با مدیران بررسی و رصد می‌کنیم و با تلاش دکتر طهرانچی نوآوری در حوزه زیست‌بوم در حال رخ دادن است و با عصر امید در حقیقت امید تازه‌ای در اکوسیستم دانشگاه آزاد اسلامی اتفاق افتاده و در بیرون از دانشگاه نیز این امیدآفرینی عینیت داشته است.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب