رویداد ملی «عصر امید» تجسم عینی پیوند «صنعت و دانشگاه»
عبدالله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه چهارمین رویداد ملی عصر امید در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و استان البرز در رویداد عصر امید حضور فعال داشتند و از نخستین تا چهارمین رویداد شرکتها فعالانه دستاوردها و محصولات خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
وی اضافه کرد: رویداد ملی عصر امید در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء با هدف تحقق بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد، چراکه در این بیانیه به ایجاد فضای امید بین جوانان تأکید شده است.
مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: مسئلهمحوری و نتیجهمحوری مورد توجه ما در رویداد ملی عصر امید در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء قرار دارد، به اینصورت که فرآیندهای پیشرویداد را داریم و در آن جلسات متعددی با بازیگران فناورانه که متشکل از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان هستند، گذاشته میشود.
محمدی تأکید کرد: فناوران در رویداد عصر امید محصولات و دستاوردهای خود را که حاصل سالها تلاش است به معرض دید عموم میگذارند و صنعتگران، دولتمردان، شرکتهای خصوصی و بخشهای مختلف بهنوعی همافزایی بین بخشهای مختلف انجام میشود تا این رویداد به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
وی توضیح داد: مهم بعد از رویداد است که همکاری و تعامل میان شرکتهای فناورانه شکل میگیرد و در سه دوره گذشته این اتفاق رخ داد، دوره نخست دوره تبیین بود، دوره دوم در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی بود که فناورانه این حوزه همکاری خوبی با پتروشیمی شکل دادند.
مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: در دوره سوم رویداد عصر امید هم فناورانه حوزه معدن و قطعهسازی دستاوردهای خود را در معرض عموم قرار دادند و هنوز هم این شرکتها در حال انعقاد قرارداد با سازمانهای مختلف هستند.
محمدی مطرح کرد: رویداد ملی عصر امید بهترین فرصت برای پیوند صنعت و دانشگاه است و از تجربیات گذشته اینگونه درمییابیم که آینده روشنی در انتظار شرکتهای فناور و صنعتگران است.
وی تشریح کرد: شعار رویداد عصر امید، «دانشگاه حل مسئله و جامعهپرداز» است.
مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: پنجمین رویداد ملی عصر امید در حوزه گیاهان دارویی در سیستان و بلوچستان برگزار میشود و تلاش داریم هر رویداد را بهصورت فصلی متناسب با توان و استعداد هر استان برگزار کنیم.
محمدی مطرح کرد: استان سیستان و بلوچستان در زمینه گیاهان دارویی فعالیت خوبی دارد و مقام معظم رهبری اخیراً دستور دادند که به این استان توجه ویژهای شود و دانشگاه آزاد اسلامی بخشی از بازیگران این امر است.
انتهای پیام/