دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حجت‌الاسلام عاملی: ماهیت تمدن نوین انقلاب اسلامی ریشه در اسلام ناب محمدی (ص) دارد

حجت‌الاسلام عاملی: ماهیت تمدن نوین انقلاب اسلامی ریشه در اسلام ناب محمدی (ص) دارد
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه نوین بودن تمدن انقلاب اسلامی از جنس نوین بودن تمدن نوین آمریکایی نیست؟ گفت: منظور از نوین بودن تمدن انقلاب اسلامی، استقرار اسلام ناب محمدی (ص) است.
کد خبر : 873158

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید سعید رضا عاملی در نشست انقلاب اسلامی ایران، محور قدرت سوم جهان رویکرد متعالی تمدن نوین اسلامی که در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در روش‌های نگاه به آینده با مدل‌های مختلفی آینده را ترسیم می‌کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه مدل متداول را مدل مطلوب گرا دانست و افزود: در این مدل، تمدن نوین اسلامی به عنوان آرمانی است که آن را در افق هدف خود می‌گذاریم و بر مبنای آن مهندسی معکوس صورت می‌دهیم.

به گفته عاملی در کنار دو قدرت سوسیالیسم و لیبرالیسم یک الگوی سومی از قدرت با پیروی انقلاب اسلامی در جهان شکل گرفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با طرح این سؤال که انقلاب اسلامی در چه شرایط و منطقی ظهور کرد؟ گفت: انقلاب اسلامی ایران با هدف احیای اسلام و با محوریت توحید، عدالت و حکمرانی و بر مبنای اندیشه‌های پیامبر (ص) با تکیه بر مردم ظهور کرد.

او با بیان اینکه مقایسه قدرت انقلاب اسلامی با دو قدرت دیگر قیاس مع‌الفارق است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران به دنبال الگوی سوم شکل گرفت. در واقع قدرت در شکل متعارف آن خلأ عدالت فراگیر دارد و قدرت سوم باید توانایی این را داشته باشد که بتواند خلأ عدالت را پر کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی انقلاب اسلامی را انقلاب جهانی ذکر کرد و ادامه داد: علی‌رغم همه سختی‌ها و تحریم‌ها، خوشبختانه انقلاب را در جای‌جای جهان مشاهده می‌کنیم و آثار انقلاب یک گستره جهانی دارد.

او با اشاره به اینکه نوین بودن تمدن انقلاب اسلامی از جنس نوین بودن تمدن نوین آمریکایی نیست؟ گفت: منظور از نوین بودن تمدن انقلاب اسلامی، استقرار اسلام ناب محمدی (ص) است.

عاملی پاسخ به نیازهای عصر جدید، جامعه بدون دشمنی و مکارم اخلاق، فراگیری دانش و عقلانیت، آبادانی و پیشرفت، فراوانی نعمت، امنیت فراگیر، دوران همدلی و.... را از مشخصه‌های تمدن نوین اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: بنیان تمدن نوین اسلامی بر پایه عدالت، زیرساختش علم و عقلانیت و تأمین امنیت فراگیر برای دیگران است. در واقع این کمبودی است که امروز در جهان مشاهده می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب