افزایش سهم فناوری در صنعت طلا و جواهر
محمد کشتی آرای، نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: در حال حاضر کاملا صنعت طلا و جواهر در کشور متناسب با تکنولوژی روز دنیا به روز است یعنی کلیه امکانات تکنولوژیک که در همه جای دنیا استفاده میشود، در ایران هم مورد استفاده قرار میگیرد مانند نرم افزارهای طراحی، مواد شیمیایی، زیرساختهای فیزیکی و ... بنابراین این صنعت به تکنولوژی روز دنیا مجهز است.
او ادامه داد: علت این موضوع این است که کلیه فعالان این صنف در همه نمایشگاههای بینالمللی که در کشورهای مختلف برگزار میشود، شرکت میکنند و به همین دلیل کسانی که مخصوصا در حوزه تولید کار میکنند، اطلاعات روز را دارند یعنی در نمایشگاههایی که شرکت میکنند اطلاعات روز را به دست میآورند و، چون ورود ماشین آلات و تکنولوژی به کشور ممنوعیتی ندارد بر این اساس این تکنولوژی و ماشین آلات را بدون مشکلی وارد کشور و در تولید از آن استفاده میکنند.
ورود فارغ التحصیل دانشگاهی به صنعت طلا
کشتی آرای افزود: نکته جالب توجه این است که در کشور تعداد زیادی فارغ التحصیل دانشگاهی در رشتههای وابسته داریم و باتوجه به علاقهای که این افراد به رشتههایی مثل طلا سازی، طراحی، جواهر سازی و جواهر فروشی دارند، وارد این حوزه میشوند که این اطلاعات علمی به روز است و با آن تکنولوژی که در واحدهای تولیدی وجود دارد،سهم فناوری در صنعت طلا و جواهر افزایش و میتوانند تولیدات خوبی را ارائه دهند.
واردات و صادرات طلا
نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا صادرات و واردات طلا داریم تصریح کرد: واردات مصنوعات طلا ممنوع، ولی واردات شمش طلا آزاد است (که شمش طلا مواد اولیه است) همچنین صادرات مصنوعات طلا آزاد و صادرات شمش طلا ممنوع است.
حوزه خلیج فارس و یوروآسیا کشورهای هدف صادرات طلا
او گفت: حوزه خلیج فارس و یوروآسیا کشورهای هدف صادرات طلا هستند و ضمن آنکه ورود شمش طلا از هر کشوری آزاد است و از تمام اشخص حقیقی و حقوقی میتوانند وارد کنند.
کشتی آرای در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر زمان مناسب خرید طلاست یا سکه توضیح داد: فرق چندانی ندارد و همیشه زمان برای خرید طلا و سکه خوب است ضمن آنکه نمیتوان پیش بینی دقیقی از بازار سکه و طلا در شش ماهه دوم ۱۴۰۲ کرد و براساس اتفاقاتی که هر روز میافتد، این صنعت هم دچار تغییرمیشود و باید روزانه رصد کرد.
انتهای پیام/