داوری دهمین جشنواره علمی پژوهشی و فناوری فرهیختگان دانشگاه آزاد آغاز شد
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرآیند داوری دهمین جشنواره علمی پژوهشی و فناوری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در یک کمیته ۳۰ نفره در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور عبدالله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
داوریها جشنواره در سه سطح شامل سطح اول توسط واحدهای دانشگاهی، سطح دوم توسط استانها و سطح سوم و نهایی توسط کمیته داوری از اوایل مهرماه آغاز شده است.
ترکیب داوران ستاد مرکزی شامل اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی، نمایندگان معاونتهای تخصصی و مدیران کل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگران برتر دوره قبلی جشنواره است.
پس از ارزیابی و بررسی اولیه مستندات و آثار بخشهای مختلف جشنواره که از استانها و واحدهای دانشگاه به دبیرخانه دهمین جشنواره فرهیختگان ارسال شده بود، فرآیند داوری در گروههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، علوم پزشکی، هنرو معماری و بخش زیرساختها شامل آزمایشگاهها، مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد، شرکتهای دانشبنیان و. با مشارکت کمیته علمی و داوران ستاد مرکزی جشنواره آغاز شده است.
فرآیند داوری در دبیرخانه مرکزی جشنواره پس از انجام دو مرحله داوری در واحدهای دانشگاهی و استانها انجام شده که برای انتخاب برگزیدگان جشنواره حداقل ۳ مرحله داوری صورت میگیرد.
از بین بیش از یکهزار و ۹۱۲ اثر و داوطلب شرکت در بخشهای ۳۱ گانه جشنواره فرهیختگان از ۲۸ استان و ۱۰۸ واحد دانشگاهی و همچنین براساس اطلاعات موجود در سامانههای موجود در سازمان مرکزی و براساس دستورالعملهای موجود با برگزاری جلسات داوری توسط تیم ۳۰ نفره کمیته علمی، امکان انتخاب و معرفی حداکثر ۸۰ برگزیده در بخشهای جشنواره دهم فراهم است.
به ترتیب استانهای تهران، خراسان رضوی، کرمان، واحد مستقل نجفآباد، واحد مستقل علوم و تحقیقات، استان آذربایجانشرقی و استان گلستان بیشترین اثر و داوطلب را در بخشهای مختلف جشنواره دارند. در ضمن استانهای بوشهر، خراسانشمالی و هرمزگان هیچ اثری برای شرکت در جشنواره ارسال نکردهاند.
در این جشنواره برترینهای پژوهش و فناوری دانشگاه در زمینههای مختلف شامل کتاب، مجله علمی، مقاله، طرح پژوهشی، مرکز تحقیقات، آزمایشگاه، انجمن علمی، کارشناس، معاون پژوهش و فناوری، معاون فناوری و نوآوری، سرای نوآوری، مرکز رشد، واحد فناور، فناور، طرح فناوران، شرکتهای دانشبنیان، رساله و پایاننامه، کرسی نظریهپردازی، نوآوری و نقد، کرسی ترویجی و همچنین معرفی و تقدیر از پژوهشگران برگزیده، ثبت اختراع بینالمللی دانشگاه آزاد اسلامی (Patent)، آزمایشگاه برتر و کارآفرین برتر نظام موضوعات، دانشکدههای موضوعی انتخاب معرفی و تقدیر خواهند شد.
دهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری (فرهیختگان) همزمان با هفته پژوهش و فناوری آذرماه سال ۱۴۰۲ برگزار میشود.
انتهای پیام/