رسالت مهم ما تربیت جامعه دانشجویی همراه با آموزههای معنوی است
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری و رونمایی از پوستر یازدهمین کنگره بین المللی قرآن و عترت و سلامت با حضور سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، ناصر سیم فروش رئیس کنگره، عباسی رییس جامعه المصطفی العالمیه و رضی دبیر علمی کنگره، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر مسئولین و دست اندرکاران برگزاری کنگره درفرهنگستان علوم پزشکی ایران برگزار شد.
مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی با تجلیل از دست اندکاران کنگره بر ضرورت توجه به موضوعات قرآنی به ویژه سلامت معنوی تاکید دارد.
وی بیان کرد: سلامت شامل ابعاد سلامت جسمی، سلامت روانی، سلامت اجتماعی و سلامت معنوی است. رسالت مهم ما این است که جامعه دانشجویی خود را متفاوت از دیگر جوامع همراه با آموزههای معنوی و قرآنی آموزش دهیم؛ و مهمترین پیام این کنگره آشنایی بیشتر با قرآن برای فهم ابعاد بیشتر علم است.
در ادامه سیم فروش رئیس کنگره در خصوص نحوه برگزاری کنگره گفت: برای اولین بار، دبیرخانه کنگره در دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شده است تا محورهای زیرمجموعه تعیین و به تمام دانشگاههای علوم پزشکی ارسال شود و محققان، استادان، دانشجویان و فراگیرانی که در زمینه قرآن فعالیت میکنند، مقالات خود را برای این کنگره ارسال کنند.
وی ادامه داد: امسال برای بار دوم است که کنگره به صورت بینالمللی برگزار میشود. در سال قبل، در کنار حرم حضرت معصومه (س) و در دانشگاه علوم پزشکی قم توانستیم سخنرانان و و پزشکان مسلمان را از کشورهای اسلامی در کشور ایران گردهم بیاوریم.
رئیس کنگره افزود: هدف از برگزاری این کنگره این است که بتوانیم معارف قرآنی و اهل بیت سلام الله علیهم را با شعار «حب القرآن یجمعنا» به گوش جهانیان برسانیم و در تبادل اطلاعات قرآنی در جامعه جوان پزشکی تلاش کنیم.
در ادامه این نشست حجه الاسلام دکتر عباسی رییس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در این دانشگاه و ظرفیتهای مناسب همکاری و مراوده با کشورهای اسلامی، کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت را فرصت مناسبی برای بهره گیری از فعالیتهای علمی به ویژه فعالیتهای قرآنی جامعه المصطفی و سایر دانشگاهها دانست.
وی ضمن تجلیل از خدمات مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در برگزاری کنگره دهم، برای پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاران ایشان که مسئولیت برگزاری کنگره یازدهم را به عهده گرفته اند آرزوی موفقیت کرد.
رضی دبیر علمی کنگره نیز در خصوص نحوه برگزاری این کنگره گفت: کنگره امسال شامل کارگروههایی در حوزه سلامت مرتبط با قرآن است که دبیر هر کارگروه بر فعالیت آنها نظارت میکند.
وی خاطر نشان کرد: تمامی اعضای حوزه سلامت پزشکی از جمله استادان، دانشجویان، فلوشیپها و دستیاران میتوانند در این کنگره حضور داشته باشند.
دکتر رضی اضافه کرد: درکنگره یازدهم روزهای برگزاری نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است تا فرصت مناسب جهت ارائه مباحث علمی فراهم شود همچنین برای اولین بار محتواهای آموزههای قرآنی سلامت محور ۱۰ کنگره قبلی را در سایت مخصوص کنگره بارگذاری میکنیم.
دبیرعلمی کنگره قرآن، عترت و سلامت افزود: مطابق بررسیهای انجام شده حدود دو هزار حافظ وقاری قر آن در جامعه پزشکی مشغول فعالیت اند که به دلیل مشغله کاری، فرصت زیادی برای حضور در محافل قرآنی ندارند به همین دلیل تمام تلاشمان در برگزاری این کنگره این است که این افراد سالانه فرصتی داشته باشند تادریک جشنواره قرآنی، ضمن ارائه فعالیتهای علمی وقرآنی خود از محافل قرآنی و تلاوتهای پیش بینی شده نیز بهرهمند شوند.
گفتنی است یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و قرآن از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ بهمن سال جاری با شعار «قرآن نسخه شفابخش» توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و فرهنگستان علوم پزشکی وهمکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مراکز علمی و دانشگاهی در تهران، مرکز همایشهای رازی برگزار میشود همچنین پذیرش مقالات از طریق تارنمای کنگره به آدرس quran-health.com میسر میباشد.
این کنگره دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان، امتیاز فرهنگی برای اعضای هیئت علمی و امتیاز ضمن خدمت برای کارکنان حوزه سلامت است.
انتهای پیام/