دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اعلام نتایج نهایی بیست و یکمین دوره مسابقات ملی دانشجویی بتن ایران

اعلام نتایج نهایی بیست و یکمین دوره مسابقات ملی دانشجویی بتن ایران
علیرضا عموعابدینی، نتایج نهایی بیست و یکمین دوره مسابقات ملی دانشجویی بتن را همراه با جزئیات آن اعلام کرد.
کد خبر : 872109

علیرضا عموعابدینی مدیرکل مسابقات و رویداد‌های علمی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بیست و یکمین دوره مسابقات ملی دانشجویی بتن ۶ مهر با استقبال چشمگیر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار شد.

وی اضافه کرد: در این مسابقات بیش از ۲۱۰ تیم در ۱۱ محور (گرایش)  و حدود ۵۰ دانشگاه از ۲۵ استان کشور به رقابت پرداختند.

مدیرکل مسابقات و رویداد‌های علمی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در بخش «بتن پرمقاومت معمولی»، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد به سرگروهی فاطمه شریفی رتبه نخست را به دست آورد، دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به سرگروهی محمدصادق توکلیان دوم شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند به سرگروهی علیرضا باقری عنوان سومی را از آن خود کرد.

عموعابدینی بیان کرد: در بخش «بتن پرمقاومت ویژه دومرحله‌ای»، دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار به سرگروهی مرتضی خادمی‌نیا عنوان نخست را به خود اختصاص داد، دانشگاه قم به سرگروهی محمدحسین باقری پور دوم شد و دانشگاه نجف‌آباد به سرگروهی محمد کازرونی ایمانیه، دانشگاه فنی و حرفه‌ای امام علی (ع) یزد به سرگروهی میلاد زینلی‌زاده و مؤسسه آموزش عالی صدرالمتألهین (صدرا) به سرگروهی علی معمار به رتبه سومی بسنده کردند، همچنین در این بخش دانشگاه فنی و حرفه‌ای قم و دانشگاه قم به سرگروهی محمدجواد برزگر شایسته تقدیر شناخته شدند.

وی با اعلام نتایج مسابقات «سازه محافظ تخم‌مرغ (E.P.D)» یادآور شد: در این بخش دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان به سرگروهی عماد میرزاخانلو اول شد، دانشگاه فنی و حرفه‌ای قم به سرگروهی محمدمهدی سلیمانی به عنوان دومی رسید و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم به سرگروهی فاطمه عزتی به رتبه سومی رضایت داد.

مدیرکل مسابقات و رویداد‌های علمی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در بخش «تیر سبک خَمِشی»، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌شرق به سرگروهی فاطمه عبدالرشید عنوان نخست را به دست آورد، دانشگاه فنی و حرفه‌ای قم به سرگروهی محمدمهدی سلیمانی دوم شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم به سرگروهی محمدمهدی فلاح رتبه سومی را به خود اختصاص داد.

عموعابدینی تشریح کرد: در بخش «بتن سبک دانشجویی با مقاومت چگالی»، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به سرگروهی امیر امیری رتبه نخست را به دست آورد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به سرگروهی مهرناز نظری نداف دوم شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌جنوب به سرگروهی سیدعلیرضا علوی به رتبه سومی بسنده کرد.

وی افزود: در مسابقات «هنر، خلّاقیت و دست‌سازه‌های بتنی»، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به سرگروهی محمد طاهری اول شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های کرمان، تبریز و گرگان هم شایسته تقدیر شدند.

مدیرکل مسابقات و رویداد‌های علمی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه توضیح داد: در بخش «طراحی با ابتکار بتنی»، سروش و سپهر سمیعی از دانشگاه آزاد اسلامی گنبد رتبه نخست را به دست آوردند و دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد تهران‌ غرب و تبریز هم شایسته تقدیر شناخته شدند.

عموعابدینی تشریح کرد: در بخش «بشقاب پرنده بتنی»، محدثه سادات چراغی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم عنوان نخست را از آن خود کرد، محمدمهدی رادنیا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد دوم شد و ارسلان وفائیان کاخکی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به رتبه سومی رضایت داد.

وی گفت: در بخش «اسلامپ معیّن»، خانم صحرایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد رتبه نخست را به دست آورد، محمد بیک‌زاده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد دوم شد و محمد احمدی از دانشگاه آزاد اسلامی هریس به مقام سومی رسید.

مدیرکل مسابقات و رویداد‌های علمی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در بخش «ایده‌آرا»، مهدی اخوان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به مقام نخست رسید، ولی‌الله رنجبر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان دوم شد و محمد کُرد کتولی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به عنوان سومی بسنده کرد.

عموعابدینی اضافه کرد: همچنین در بخش «پایان‌نامه»، دانشگاه‌های سمنان، امیرکبیر، تهران و دانشگاه آزاد اسلامی حائز رتبه‌های رتبه‌های برتر شدند.

وی همچنین دستاورد‌های رویداد ملی دانشجویی بتن را افزایش انگیزه، شناسایی استعداد‌های برتر، امکان کارورزی دانشجویان در شرکت‌ها، به‌کارگیری دانش تئوری در چالش‌های عملی و افزایش مهارت و به‌کارگیری آنها، شناسایی ظرفیت‌های دانشجویان و واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به صنایع، شبکه‌سازی دانشجویان مستعد و استادان براساس نیاز و چالش‌های آمایشی و پروژه‌های برون‌دانشگاهی برشمرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب