دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی:

رشته‌ها و گروه‌های آموزشی در حوزه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی به ۱۸ گروه تقسیم شده است

رشته‌ها و گروه‌های آموزشی در حوزه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی به ۱۸ گروه تقسیم شده است
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ مجموع رشته‌ها و گروههای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم انسانی به 18 گروه تقسیم شده است.
کد خبر : 871096

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین جلسه اجرای نظام نامه مدیریت دانشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران مرکزی با حضور محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، توحید پوررستم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، اکبر نصراللهی رئیس دانشکدگان جامعه و حکمرانی، اکبر اشرفی رئیس دانشکدگان هنر و رسانه و میثم چگینی رئیس دانشکدگان فرهنگ و تمدن دانشگاه آزاد اسلامی، جلیلی مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، جمعی از معاونین و روسای دانشکده‌های واحد تهران مرکزی برگزار شد.

این گزارش حاکی است، محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در سخنانی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به‌دلیل دارا بون پتانسیل‌های علمی و انسانی، تعدد رشته گرایش‌ها، تعداد اعضا هیئت علمی برجسته و تعداد دانشجویان بزرگترین واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی است که می‌تواند به عنوان الگویی برای معرفی نظام‌نامه مدیریت دانشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی در کشور باشد.

وی ابراز امیدواری کرد، با تحقق نظام ‌نامه مدیریت دانشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران مرکزی با هدف رسیدن به جایگاه مطلوب در توسعه، این واحد می تواند بزرگترین قطب دانشگاهی علوم انسانی و هنر درکشور شود.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در نظام ‌نامه مدیریت دانشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی، مجموع رشته‌ها و گروههای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم انسانی به 18 گروه تقسیم شده است، افزود: هر 6 گروه آموزشی زیر مجموعه یک دانشکدگان می‌‌شود.

همایون از ایجاد سه دانشکدگان در بخش علوم انسانی و هنر در واحد تهران مرکزی خبر داد و گفت: دانشکدگان فرهنگ و تمدن با زیربنای تمدن نوین اسلامی، دانشکدگان هنر و رسانه با رویکرد تبیین دین، سبک زندگی، سبک فرهنگی و تربیتی باهدف ساختن و داشتن  جامعه‌ای سالم‌تر و دانشکدگان جامعه و حکمرانی با نگاه یاری رساندن به نظام مقدس جمهوری اسلامی برای اداره کشور و مردم در دانشگاه پایه ریزی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه رسیدن به جایگاه مطلوب در بحث توسعه، هدف دانشگاه آزاد اسلامی است، خاطرنشان کرد: با ایجاد گرایش‌های میان رشته‌ای می‌‌‌‌توانیم به جایگاه مطلوب در بحث توسعه دست یابیم و آینده دانشگاه آزاد اسلامی مجموع این نوآوری‌ها است که بین گروه‌های آموزشی خلق می‌کنیم.




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب