دست برتر ایران در جنگ با عراق نصرت الهی و ایمان رزمندگان بود
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد قربانی گلشنآباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم مرحله مقدماتی طرح ملی اعتلا در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به بررسی وضعیت ایران در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ پرداخت و گفت: اوایل انقلاب قدرتهای استکباری با حمایت از انواع حزبهای معاند به اختلافات دامن زده، به این هم اکتفا نکردند و شرق و غرب، صدام حسین را مأمور حمله به ایران و درگیر یک جنگ سراسری کردند.
وی، وضعیت نظامی ایران سال ۵۹ را ضعیف عنوان کرد و افزود: تشکل نظامی منسجم هنوز شکل نگرفته بود، سپاه برای برخورد با گروهکها و جنگ در حد وسیع با کشور عراق توانایی آنچنانی نداشت.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: فرماندهان اوایل جنگ شهید باکری، روزنامهنویس روزمزد اطلاعات و محسن رضایی بودند تجربه جنگی نداشتند و نخستین آموزشهای نظامی فرماندهان سپاه توسط حزب بعث سوریه در آن کشور انجام گرفت، این در حالی است که عراق با ۱۸ لشکر آماده زرهی و فرماندهانی مانند ادوان خیرالله از نوابغ نظامی عالم و ماهر عبدالرشید به ایران حمله کرد.
قربانی گلشنآباد تأکید کرد که منافقین شروع به عملیات تروریستی کردند بهطوریکه در مدت هشت ماه ۱۲ هزار عملیات تروریستی انجام گرفت و ۱۸ هزار نفر را شهید کردند.
وی، نصرت الهی و اعتقاد و ایمان فرماندهان و رزمندگان ایران را عاملی دانست که پس از گذشت دو سال از آغاز جنگ، دست برتر ایران را نشان داد و ما را در موقعیت بالاتری نسبت به عراق قرار داد.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، نصرت الهی را در سال قبل و حمایت ۴۶ کشور از آشوب و اغتشاش در ایران شامل حال ملت ایران برشمرد و ادامه داد: به گفته میشل فوکو، انقلاب اسلامی ایران مانند روح در یک جهان بیروح است، در جهانی که ارزشهای مادی ملاک است ایرانیان میخواهند به ارزشهای والا و تمدن بزرگ خود برگردند.
قربانی گلشنآباد خاطرنشان کرد: حفظ و حراست از ولایت فقیه و سازماندهی جهاد تبیین از اهداف طرح اعتلاست.
انتهای پیام/