بازگشت زائران اربعین از مرزها باید در اولویت قرار بگیرد
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا نادعلی در یکصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بنده توفیق داشتم که از قرارگاه های شهرداری بازدید به عمل آورم، اظهار کرد: رویکردهایی که مدنظر بنده در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی وجود داشت، در اقدامات ستاد اربعین و گزارش آقای توکلی زاده قابل مشاهده بود که قابل تقدیر است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه خروجی های اربعین سال قبل بسیار زود عملیاتی شد، تصریح کرد: ستاد اربعین در طول سال فعال بود و یکی دیگر از خروجی های اربعین سال قبل این بود که زیرساخت های ثابت در طول مسیر ایجاد شود و امسال نیز در فضاهایی این زیرساخت ها ایجاد شد.
وی با بیان اینکه ستاد اربعین باید با کاهش خطاها و منسجم تر شدن همچون سال گذشته فعال بماند، یادآور شد: در جلسه با مسئولان کشور عراق مطرح میشد که دیر اقدامات لازم صورت میپذیرفت اما امسال اقدامات لازم به موقع صورت میگرفت؛ همچنین رویکردی که در بخش نوجوانان، بانوان و خانواده در شهرداری شکل گرفت، بسیار درست بود و در همین راستا شکل گیری موکب زینبیه اتفاق خوبی بود و هر شب ۸۰۰ تا هزار نفر در این موکب حضور پیدا می کردند.
نادعلی با تأکید بر اینکه مجموعه اقدامات به سمتی رفت که از توان مردمی بیشتر استفاده شود، گفت: مردمی کردن حاکمیت نگاه مقام معظم رهبری است و باید در اربعین سال آینده این نگاه تقویت شود. در مرز چزابه و شلمچه ایجاد زیرساخت های ثابت به شکل هوشمندانه ارتقاء پیدا کند و تثبیت شود که البته این رویکرد امسال دیده شد.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اعلام اینکه امسال از کارگران بومی در مسیر استفاده شد، خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده نسبت به مرزها باید توجه اولویتمندانهتری صورت بگیرد و خدمات رسانی به زائران به ویژه در زمان بازگشت در مرزها باید تقویت شود؛ حتی بسیاری از تجهیزات از همان مناطق بومی تهیه شده بود که اقدام قابل تقدیر است؛ همچنین باید خدمترسانی در مرزها بیشتر و با کیفیت بهتری باشد.
نادعلی گفت: بازگشت از مرزها باید در اولویت قراربگیرد و می توان در سال آینده مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
وی تأکید کرد: شهرداری تهران می تواند به عنوان نماینده از توان دستگاه های دیگر و اصناف برای ارائه برنامه ها و خدمات استفاده کند که امسال بخشی از این هماهنگی و بهره گیری از ظرفیت بخش دولتی و خصوصی را شاهد بودیم.
نادعلی با بیان اینکه ۳۰ میلیارد تومان برای ارائه خدمات در اربعین کافی نیست، یادآور شد: بعضاً شهرداری ناچار می شود از بخش های دیگر بودجه ای برای این موضوع در نظر بگیرد؛ لذا در سال آینده باید بودجه واقعی برای اربعین اختصاص داده شود.
وی با تأکید بر اعزام گروه های نخبگانی به عراق در حماسه اربعین سال آینده به عنوان یک حماسه تمدن ساز، گفت: هنرمندان، ورزشکاران و حتی خبرنگاران می توانند در اربعین حسینی(ع) نقش مهمی داشته باشند و اعزام این عزیزان می تواند کمک خوبی باشد، شهرداران دائماً بین مرزها و تهران در رفت و آمد بودند و به مناطق خود و ارائه خدمات در تهران توجه داشتند.
انتهای پیام/