دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 شهريور 1402 - 13:59

اقدامات فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی باید تحول‌آفرین باشد

اقدامات فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی باید تحول‌آفرین باشد
رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد بر ضرورت تحول‌آفرینی و تأثیرگذاری اقدامات فرهنگی دانشگاه در ترسیم شاکله فردی و اجتماعی جوانان تأکید کرد.
کد خبر : 868648

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد در نشست با اعضای دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد و کنگره ملی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) بر ضرورت تحول‌آفرینی و تأثیرگذاری اقدامات فرهنگی دانشگاه در ترسیم شاکله فردی و اجتماعی جوانان تأکید کرد.

وی اضافه کرد: اولویت‌دهی در اقدامات فرهنگی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و باید در عرصه فرهنگی جایگاه خود، عملیات و اقدام فرهنگی و جامعه مخاطب خود را یافته و با اولویت بندی در اجرای آن کوشا بود.

رئیس مرکز حوزه ریاست و ورابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از مجموع اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه مهدویت و کنگره نهج‌البلاغه عنوان کرد: در سفر‌های استانی و در خلال دیدار با نمایندگان، ولی‌فقیه در هر استان، انتظار تحول‌آفرینی و تأثیرگذاری از دانشگاه بسیار زیاد بوده، بنابراین تلاش در حفظ و اثبات جایگاه دانشگاه به‌عنوان یک مرکز و مرجع تحول‌ساز در امور فرهنگی از سوی همکاران دانشگاهی به‌خصوص متولیان فرهنگی از اهمیت بالایی برخوردار است.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اثرات مثبت اجرای طرح‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان همچون طرح نشاط بیان کرد: برگزاری طرح‌هایی موفق همچون طرح نشاط که با نوآوری در پیاده‌سازی امور فرهنگی و با در نظر گرفتن شرایط و اقتضائات زمانی و سلایق و نیاز‌های دانشجویان اجرا می‌شود، قابلیت پر کردن خلأهای فرهنگی جامعه را دارد که آثار اجرای این طرح کشور را دربرمی‌گیرد و از سویی یک نشانه و الگو برای معرفی نوع نیاز فرهنگی جامعه و جوانان است.

سروری‌مجد تأکید کرد: مفاهیمی مانند امامت و مهدویت و تمرکز روی بسط و گسترش آن در جامعه فرصت‌هایی برای آشناسازی جوانان با اهل بیت علیهم‌السلام هستند و هرچقدر میزان ارتباط جوانان و نوجوانان ما با اهل بیت علیهم‌السلام بیشتر شود، سلامت معنوی و سلامت فکری و در نتیجه سلامت و امنیت انقلابمان از ضمانت بالاتری برخوردار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: باید در مباحث فرهنگی بر این نکته توجه ویژه داشت که استادان و دانشجویان با مفاخر فرهنگی هر منطقه بیشتر آشنا شوند، چراکه این آشنایی در درک هویت و باورمندی جوانان و نوجوانان به ایرانی بودن و جایگاه علمی و فرهنگی خود در میان سایر جوامع کمک خواهد کرد.

رئیس مرکز حوزه ریاست و امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ایجاد بانک اطلاعاتی و پایش اطلاعاتی در هر اقدام کلان فرهنگی همچون مهدویت و نهج‌البلاغه افزود: هر حرکتی بدون پایش صحیح اطلاعاتی و بدون رصد دقیق علمی و تحقیقاتی محکوم به شکست است و در جامعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی از وجود نخبگان و صاحب‌نظران مطرحی در زمینه مهدویت و نهج‌البلاغه برخوردار هستیم که می‌توان در زمینه تشکیل بانک اطلاعاتی با این موضوعات از وجود آنان بهره‌مند شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم گفت: با کمک و همراهی مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری طرح نشاط و تعالی در استان اصفهان موفق ظاهر شدیم.

پیام نجفی با اشاره به اجرای طرح نشاط و تعالی عنوان کرد: در این طرح که می‌توان از آن به‌عنوان بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی شهر یاد کرد، توانستیم ۴۵۰ عنوان و اقدام فرهنگی در زمینه‌های مختلف در طول سه ماه برای جمعیتی بالغ بر ۱۸ هزار دانشجو اجرا کنیم.

وی تشریح کرد: با نظرسنجی صورت گرفته در پایان طرح نشاط و تعالی با رضایتمندی بالای ۶۰ درصد از سوی دانشجویان مواجه شدیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: در طرح نشاط و تعالی برنامه‌هایی مانند برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، اکران فیلم، بازدید‌های علمی و فرهنگی کارگاه‌ها و سایر برنامه‌ها را داشتیم که در مجموع توانستیم ۱۵۶ کرسی آزاداندیشی، ۵۸ کارگاه علمی و پژوهشی، ۸ اکران فیلم و ۱۴۸ بازدید علمی و فرهنگی را به اجرا درآوریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب