دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با آنا:

ساخت ماهواره ظفر ۲ به پایان رسید/ احتمال پرتاب تا پایان سال ۱۴۰۲

ساخت ماهواره ظفر ۲ به پایان رسید  احتمال پرتاب تا پایان سال ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: ساخت ماهواره ظفر دو به پایان رسیده است و برای پرتاب ماهواره منتظر ارسال ملحقات از کشور چین هستیم.
کد خبر : 868139

منصور انبیاء رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آخرین وضعیت ساخت ماهواره در دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران در ارتباط با ساخت ماهواره‌ها پیشتازترین است و اولین ماهواره در این دانشگاه ساخته شده است.

وی افزود: هم اکنون کار ساخت ماهواره ظفر ۲ کاملا به پایان رسیده و تمام جزئیات پروژه برای پرتاب ماهواره به اتمام رسیده است.

انبیاء تصریح کرد: برای پرتاب ماهواره منتظر ارسال ملحقاتی از کشور چین به ایران هستیم و سازمان فضایی باید امکان پرتاب ماهواره ظفر ۲ را فراهم کند؛ چرا که کشور آمادگی کامل دارد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: برای ساخت ماهواره حدود ۶۴ قطعه استفاده می‌شود. یک امتیاز ویژه دانشگاه علم و صنعت ایران برای ساخت ماهواره این است که صاحب فناوری مختلف هستیم و تقریبا می‌توانیم نیاز کشور را در این زمینه پاسخ دهیم.

انبیاء گفت: حدود ۶ ماهی می‌شود که کار ساخت ماهواره ظفر ۲ کاملا به پایان رسیده است و بدون کمک از سایر دانشگاه‌ها اقدام به ساخت این ماهواره گرفته ایم و احتمال پرتاب این ماهواره را تا پایان سال ۱۴۰۲ می‌دهیم.

به گزارش آنا، تا کنون ۴ ماهواره در دانشگاه علم و صنعت ساخته شده است؛ نوید اولین ماهواره بوده و در سال ۹۰ ساخته و پرتاب شد.  ماهواره دوم در سال ۹۲ به نام مبین، ماهواره سوم به نام ظفر ۱ در سال ۹۸ و ماهواره چهارم ظفر ۲ است.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب