دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 شهريور 1402 - 13:40
اربعین ریشه، هویت، غایت و نهایت ماست؛

رئیس جمهور: علمای شیعه و سنی اجازه نفوذ افراد بدخواه به صفوف مسلمانان را ندهند

رئیس جمهور: علمای شیعه و سنی اجازه نفوذ افراد بدخواه به صفوف مسلمانان را ندهند
رئیس جمهور در جمع مردم درمیان گفت: قیام امام حسین برای امر به معروف و نهی از زشتی‌ها و پلشتی‌ها بود. اگر عاشورا نبود پوسته‌ای بیشتر از دین باقی نمی‌ماند، عاشورا رمز بقای دین است.
کد خبر : 866943

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ظهر امروز چهارشنبه هم‌زمان با اربعین حسینی، در جریان سفر به استان خراسان جنوبی، در اجتماع پرشور مردم شهرستان درمیان، با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اربعین را تابلویی از زیباترین مظاهر انسانی دانست و گفت: اربعین نماد و نمودی است تا بشریت همواره عاشورا را پیش‌روی خود ببیند و بداند آنچه باید بشناسد راه حق از باطل، عدالت از ظلم و انسانیت از سبوعیت و جنایت است.

رئیسی با اشاره به این فرمایش امام حسین(ع) که برای اصلاح در امت جدم قیام کردم، افزود: اگر قیام امام حسین(ع) نبود جز پوسته‌ای از دین باقی نمانده بود و عاشورا رمز بقای دین است. همه کسانی که در طول تاریخ از ظلم به ستوه آمده و به دنبال آزادی، آگاهی، دینمداری و ولایتمداری بوده‌اند به عاشورا و مسیر نورانی امام حسین(ع) تأسی کرده‌اند.

رئیس جمهور انقلاب اسلامی ملت ایران را جلوه‌ای از عاشورای حسینی توصیف و تصریح کرد: آنچه امروز ما را اینجا گرد هم آورده است، اعتقاد به دین و برکت نام حسین ابن علی (ع)‌ است که مظهر وحدت و انسجام ماست؛ نقطه اشتراک همه ما اهل تسنن و تشیع، عشق به اهل بیت (ع) است که به ما چگونه زیستن و چگونه مردن را آموختند.

رئیسی با اشاره به اینکه امروز شاهد شکل‌گیری بزرگترین اجتماع بشری در نوع خود در کربلا هستیم و خدا به برکت از خودگذشتی و ایثار حسین ابن علی (ع) دل‌ها را متوجه او کرده است، اظهار داشت: این اتحاد و انسجام اقوام و مذاهب و گویش‌های مختلف حول نام حسین(ع) جلوه اتحاد اسلامی و نویدبخش عصر ظهور حضرت حجت و شکل‌گیری تمدن متکی بر دین و ارزش‌های الهی است.

رئیس جمهور اربعین را ریشه، هویت، غایت و نهایت ما دانست که در شکل‌گیری مدنیت و تمدن اسلامی نقش موثری دارد و خاطرنشان کرد: اجتماعات مردمی در اربعین نوعی تجدید میثاق با دین و ارزش‌های الهی و حسین ابن علی (ع) و تجدید پیمان با آرمان بزرگ مبارزه با ظلم و ستم و پیگیری عدالت‌خواهی در عالم است.

رئیسی گفت: رسانه‌های بیگانه و امپراطوری خبری دشمن تلاش می‌کند این جلوه عظیم مردمی را سانسور کند اما مگر می‌شود این حق را منکر شد و این آرمانخواهی را به هیچ انگاشت. دشمنان در طول تاریخ تلاش کردند با اعمال فشار و حتی ارتکاب جنایت، محبت حسین (ع) را از دل‌ها بیرون کنند، اما این خداست که اراده کرده حسین(ع) در دل‌ها و ذهن‌ها نفوذ کند.

رئیس جمهور با اشاره به این جمله شهید سلیمانی که «ما ملت امام حسینیم» افزود: امروز قدرت و امنیت جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدایی است که امام حسین(ع) را الگوی خود قرار دادند و نیز به برکت بصیرت و حضور مردم حاضر در صحنه‌ای است که با الگوگرفتن از حسین ابن علی(ع) آماده خطر کردن در میدان دفاع از ارزش‌ها هستند. دشمنان می‌خواهند به ملت و سرزمین ایران اسلامی تعرض کنند، اما قدرت ناشی از خون شهدای ما و نیز ملت بصیر ایران مانع آنهاست.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه کارهای زیادی در بخش‌بخش ایران اسلامی و از جمله خراسان جنوبی انجام شده و این استان با قبل قابل مقایسه نیست، اظهار داشت: امروز به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی تکلیف اول همه ما تقویت ایمان و امید در دل‌هاست تا کارهای باقیمانده را نیز با قوت و قدرت انجام دهیم.

رئیس جمهور هنر ملت بزرگ ایران را تبدیل تحریم‌ها و تهدیدها به فرصت‌ها دانست و تصریح کرد: هیچ کس حق ندارد در این مسیر خستگی و ناامیدی به دل راه دهد. همه باید با امیدواری و تلاش مضاعف تلاش کنیم تا کارها و خدمات انجام شده به کمال خود نزدیک‌تر شوند.

رئیسی با اشاره به اینکه گام‌های خوبی برای رفع تنش آبی در بخش‌های مختلف استان خراسان جنوبی و نیز گازرسانی کامل به بخش‌های شهری و روستایی این استان برداشته شده است، خاطرنشان کرد: همچنین اقدامات خوبی در زمینه ساخت مسکن برای جوانان و نیازمندان در این استان و شهرستان درمیان در حال انجام است. در زمینه اشتغال نیز تلاش ما بر این است که در وهله اول با احیای واحدهای تولیدی راکت، علاوه بر رونق تولید، به ایجاد اشتغال نیز کمک کنیم.

رئیس جمهور در بخش بعدی سخنانش با تمجید از اتحاد و انسجام مثال‌زدنی اهل تسنن و تشیع در استان خراسان جنوبی و به‌ویژه منطقه مرزی درمیان گفت: بنده به عنوان یک طلبه و شما علمای اهل تسنن و تشیع و همه ملت ایران وظیفه داریم مراقب تلاش‌های دشمنان برای اختلاف‌افکنی باشیم و هیچ کس کلام، سخن یا رفتاری نداشته باشد که باعث تفرقه و اختلاف شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب