دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رشته محل‌های جدید آزمون دکتری رشته‌های داروسازی اعلام شد

رشته محل‌های جدید آزمون دکتری رشته‌های داروسازی اعلام شد
رشته‌محل‌های جدید آزمون دکتری رشته‌های داروسازی اعلام شد، فرصت انتخاب رشته تا روز جمعه ۲۷ مردادماه تمدید شده است.
کد خبر : 863257

به  گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رشته‌های «سم‌شناسی» و «داروسازی سنتی» به عنوان رشته محل‌های جدید آزمون دکتری رشته‌های داروسازی اعلام شده‌اند. دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی پذیرای دانشجویان در این رشته‌ها است. میزان پذیرش دانشجو در رشته‌های سم‌شناسی و داروسازی سنتی به ترتیب ۳ و یک نفر است. پس از اعلام رشته محل‌های جدید آزمون دکتری رشته‌های داروسازی، فرصت انتخاب رشته تا روز جمعه، ۲۷ مرداد ماه تمدید شد. 

بر اساس قانون «سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور» مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ مجلس شورای اسلامی و مصوبات «شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی»، سنجش و پذیرش در مقطع دکتری تخصصی بر مبنای آزمون کتبی با وزن ۵۰ درصد، سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری با وزن ۲۰ درصد و مصاحبه علمی با وزن ۳۰ درصد انجام می‌شود.

افراد مجاز با توجه به نمره کتبی و با توجه به سهمیه داوطلبان و نیز ظرفیت رشته، جهت آزمون مرحله دوم دعوت شده‌اند؛ لذا افرادی که به مصاحبه دعوت نشده‌اند، یا حد نصاب نمره کتبی را کسب نکرده‌اند یا با توجه به ظرفیت رشته‌ها، در جمع افراد مجاز قرار نگرفته‌اند.

در مرحله اول آزمون (کتبی) کسب حدنصاب ۲۵ درصد از نمره کتبی آزمون، جهت معرفی به مرحله مصاحبه الزامی است.

براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، آزمون دکتری تخصصی داروسازی در رشته‌های «اقتصاد و مدیریت دارو»، «کنترل دارو»، «فارماسیوتیکس»، «شیمی دارویی»، «فارماکوگنوزی»، «زیست‌فناوری دارویی»، «سم‌شناسی»، «داروسازی بالینی»، «داروسازی سنتی»، «داروسازی هسته‌ای»، «نانوفناوری دارویی»، «زیست‌مواد دارویی» و «شیمی موادخوراکی و آب‌شناسی» برگزار شد.

ظرفیت اولیه پذیرش در رشته‌های دکتری تخصصی (Ph.D) داروسازی در سال جاری ۲۳۵ نفر لحاظ شده است که ۱۶۹ نفر در دوره بدون شهریه و ۶۶ نفر با پرداخت شهریه پذیرفته می‌شوند. میزان شهریه از سوی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی اعلام می‌شود.

با توجه به اینکه آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های داروسازی شامل دو بخش کتبی و شفاهی است، بر اساس ظرفیت اعلام شده و رتبه و نمره داوطلبان، از قبول شدگان آزمون کتبی، به مرحله دوم (آزمون شفاهی) راه یافته‌اند.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌توانند تمام رشته‌هایی را که در آن مجاز شده‌اند و از نظر مدرک تحصیلی مقطع قبل در آن رشته نیز مجاز هستند (طبق جدول اعلامی در دفترچه انتخاب رشته) در محل‌های متعدد پذیرنده رشته، انتخاب کنند؛ اما در نهایت حداکثر به دو رشته، بر اساس نمره و رتبه خود و با توجه به ظرفیت رشته، به مصاحبه دعوت می‌شوند. 

آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی برای نخستین بار به صورت مستقل از آزمون‌های دکتری تخصصی گروه علوم‌پزشکی برگزار شد. 

پیش از این، فرصت انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های داروسازی از روز شنبه، ۲۱ مرداد آغاز شد و روز دوشنبه، ۲۳ مرداد ماه به پایان رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب