دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رونق مناطق کم برخوردار با احداث خطوط جدید شبکه مترو تهران

رونق مناطق کم برخوردار با احداث خطوط جدید شبکه مترو تهران
یکی از مهمترین ثمرات و اثرات احداث خطوط جدید شبکه مترو تهران، ایجاد ایستگاه‌های متعدد در مناطق کم‌برخوردار و کم‌بهره از نظر سیستم حمل و نقل عمومی (ریلی) است.
کد خبر : 863121

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از مهمترین ثمرات و اثرات احداث خطوط جدید شبکه مترو تهران، ایجاد ایستگاه‌های متعدد در مناطق کم‌برخوردار و کم‌بهره از نظر سیستم حمل و نقل عمومی (ریلی) است؛ در واقع خطوط ۸ تا ۱۱ که ساخت آن‌ها به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است، نه تنها در هم‌افزایی با خطوط هفتگانه موجود، باعث افزایش سطح کارایی و میزان سرویس‌دهی شبکه کلی مترو پایتخت می‌شوند بلکه محدوده‌های فاقد ایستگاه مترو را نیز صاحب امکان حمل و نقلی جدید می‌سازند.

نگاهی آمارگونه به آنچه با احداث خطوط جدید شبکه مترو تهران (خطوط ۸ تا ۱۱) شکل خواهد گرفت، حاوی نکات قابل توجه و ارزنده‌ای است که لزوم تکمیل هرچه سریعتر آن‌ها را گوشزد می‌کند.

از جمله اینکه تمام خطوط جدید، دارای ایستگاه‌هایی در مرز مشترک برخی مناطق خواهند بود که همین مساله سطح مسافرپذیری آن ایستگاه‌ها را مضاعف می‌سازد.

خطوط جدید در ۲۰ منطقه شهر تهران دارای ایستگاه هستند؛ به طور مثال مسیر و ایستگاه‌های خط ۸ مترو، مسافران ۱۳ منطقه را پوشش می‌دهد که البته بعضی ایستگاه‌ها در مرز مشترک برخی مناطق واقع شده‌اند.

مناطق ۲، ۳، ۴، ۱۸ و ۲۲ بیشترین سهم را از ایستگاه‌های خطوط جدید خواهند داشت. در یک نگاه دیگر، می‌توان گفت مناطق نیمه جنوبی پایتخت، حدود ۷۰ ایستگاه جدید را در نقاط اغلب کم برخوردار شاهد خواهند بود.

اهالی محدوده غرب پایتخت و خصوصاً مناطق ۲۱ و ۲۲ که هم اکنون از فقر شدید سیستم حمل و نقل ریلی درون شهری رنج می‌برند، از ۳۰ کیلومتر مسیر مترویی و ۲۲ ایستگاه جدید برخوردار می‌شوند و همه این‌ها از فواید پرشمار احداث و بهره‌برداری خطوط ۸ تا ۱۱ شبکه مترو تهران محسوب می‌شود که ضرورت تسریع در عملیات تکمیل آن‌ها را یادآور می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب