۸۴۰۰ خبرنگار عضو سامانه جامع رسانهها هستند
وی افزود: آیین نامه کار حرفهای روزنامه نگاری را تدوین می کنیم تا کارت حرفه ای به خبرنگاران فعال بدهیم و در آینده حمایت از آنها راحتتر میشود.
شمسایی اضافه کرد: یک هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال آگهی دولتی در سال ۱۴۰۰ و سه هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال هم در سال ۱۴۰۱ به نشریات داده شده است که افزایش ۶۰ درصدی را نشان میدهد.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی ادامه داد: هدف از این کار، افزایش سبد حمایتی بویژه برای رسانه هایی است که از نیروی انسانی بیشتری استفاده می کنند.
وی یادآور شد: حدود ۱۴ هزار رسانه در کشور وجود دارد که شامل هشت هزار مجله، ۳۳۰ روزنامه، پنج هزار پایگاه خبری و ۲۸ خبرگزاری میشود.
شمسایی گفت: ما تاکید داریم که افراد بیشتری از خبرنگاران رسانهها بیمه شوند تا امنیت شغلی ایجاد شده و همزمان برای تشویق بیشتر، نشریه ها و رسانه ها از امتیازات بیشتری برخوردار میشوند.
وی یادآور شد: طبق ماده ۳۱ آیین نامه اجرایی قانون مطبوعات، رسانهای که خبرنگاران را بیمه نمی کند باید از مزایای در نظر گرفته شده محروم شود اما محرومیت مطلق نیست.
شمسایی با اشاره به اینکه بهترین سرمایه ما نیروی انسانی است و در این جهت گام بر می داریم بیان کرد: هم به محتوا و هم به ساختار تحریریه اهمیت می دهیم و آن را تقویت می کنیم.
وی گفت: رتبه بندی و ارزیابی نشریات برخلاف گذشته در استان انجام میشود، شاخص های بومی را در نظر گرفتهایم و سهم نیروی انسانی در نمره های ارزشیابی افزایش پیدا کرده و بیشتر هم میشود.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی تاکید کرد: تمام امکانی که برای مناطق محروم قائل می شویم شامل جنوب کرمان هم شده است.
یاسر نظیفی گیلوان
انتهای پیام/