جذب ۱۰ هزار دستیار آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد محمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران با تاکید بر اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت خوبی در اعضای هیئت علمی و دانشجویان دارد که میتواند در موضوعات مختلف از آنها بهرهمند شود، بسیاری از دانشجویان این دانشگاه نگاه کاربردی دارند و به دنبال اشتغال هستند، اتفاقا اکثر فارغالتحصیلان دانشگاه در کشور مشغول به کار میشوند که افتخار دانشگاه است.
وی جذب اعضای هیئت علمی وابسته را یکی از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی دانست و ادامه داد: اعضای هیئت علمی وابسته میتوانند در دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس بپردازند، در استان تهران در سال جدید تحصیلی 2 هزار هیئت علمی وابسته جذب میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با اشاره به جذب دانشجویان دکتری به صورت دستیار آموزشی اظهار کرد: دستیاران آموزشی یکی دیگر از ظرفیتهای دانشگاه است، دانشجویان دکتری میتوانند در آموزش به اعضای هیئت علمی کمک کنند، اتفاقا دانشجویان استقبال خوبی از این طرح داشتند، در استان تهران حدود 10 هزار دستیار آموزشی جذب میشود.
محمدی ادامه داد: مأموریتگرایی واحدهای استان تهران یکی از اولویتهاست، مثلا واحدی که در حوزه اقتصاد توانمند است مأموریت آن واحد اقتصاد میشود که در نهایت به حل مسائل اولویت دار کشور ختم خواهد شد. امسال به نام سال مهار تورم نامگذاری شده است بنابراین این موضوع مأموریت اصلی در حوزه اقتصاد دانشگاه است تا کرسی در این زمینه تشکیل شود و بزرگان دور هم جمع شوند و راهکارهای لازم را به مسئولان ارائه دهند.
وی گفت: همافزایی میان مراکز آموزش عالی در حوزههای علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی را در دانشگاه استان تهران دنبال میکنیم این همافزایی به آموزش عالی کمک خواهد کرد تا در ارتقای نظام علمی کشور موفق باشد، هدف از این همافزایی تحقق مرجعیت علمی و فرهنگی در کشور است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه اولویتها با دو رویکرد مسئلهمحور و حرکت در مرزهای دانش تعریف میشود، گفت: این دو باعث میشود که مرجعیت علمی محقق شود، این موضوعات در اسناد بالادستی نظیر نقشه جامع علمی کشور، سند اسلامی شدن دانشگاهها و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مورد تأکید قرار گرفته است.
محمدی اضافه کرد: اقتصاد دانش بنیان را برای همکاری با بخش خصوصی در نظر گرفتیم. دانشگاه آزاد اسلامی منابع خوبی دارد که میتواند برای تحقق اقتصاد دانش بنیان مورد استفاده قرار گیرد.
وی با تأکید بر اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانشبنیان به عنوان اولویت همیشگی کشور تصریح کرد: محوریت ارتقای اقتصاد سالهاست که مورد تأکید مقام معظم رهبری در نامگذاری سالهاست بنابراین دانشگاهها نیز به عنوان قوه عاقله کشور باید به این موضوع توجه کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با تأکید بر مولدسازی منابع دانشگاه آزاد اسلامی گفت: منابع دانشگاه شامل استاد و دانشجو و املاک است که میتواند در مسیر اقتصاد دانش بنیان و درآمدزایی فارغ از شهریه مورد استفاده قرار گیرد. در این مسیر همکاری با شرکتهای بزرگ دانشبنیان در اولویت است، این شرکتها علاقه به همکاری با دانشگاه دارند ما میتوانیم با تولید محصولات دانشی به سمت صادرات محصولات آنها برویم.
محمدی با اشاره به موضوع خدمات بیان کرد: یکی از مهمترین مسیرهای درآمدزایی بخش خدمات است، آمریکا 80 درصد تولید ناخالص ملی خود را از خدمات تأمین میکند در صورتی که برای ما حدود 50 درصد است، باید به سمت خدمات برویم چون فقط تولید نباید مدنظر باشد. ضمن اینکه خدمات اشتغال بالایی را میتواند ایجاد کند. در برخی خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول را داریم ازجمله پیوند کلیه در بیمارستان فرهیختگان که با تعرفه پایین صورت میگیرد، خدمات متعدد در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه میشود که میتواند مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به جذب دانشجوی بینالمللی در استان تهران ادامه داد: بنا داریم توسعه کمی و کیفی در حوزه دانشجویان بینالمللی ایجاد کنیم، هماکنون 10 هزار دانشجوی خارجی در استان تهران مشغول به تحصیل هستند این در حالی است که 100 هزار دانشجوی خارجی در کل کشور داریم. میخواهیم خدمات از فرودگاه تا فرودگاه تعریف کنیم تا دانشجویان خارجی به راحتی به تحصیل بپردازند.
انتهای پیام/