نظریان: سالن آزادی برای بازسازی نیاز به پنجاه میلیارد تومان دارد
عباس نظریان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به حضور تیم ملی اسکی روی چمن در جام جهانی ایتالیا اظهار کرد: هفته اول شهریور ماه تصمیم داریم چهار ورزشکار را به جام جهانی ایتالیا اعزام کنیم هر چند هنوز مشخص نیست چه کسانی بروند زیرا در تکاپوی بحث انتخابی قرار دارند. با توجه به جمیع جهات پیشبینی میکنیم شرایط بدی در ایتالیا نداشته باشند و بتوانند خوب نتیجه بگیرند.
وی درباره اینکه بحث میزبانی ایران در دیویژن سطح سوم جام جهانی به کجا انجامید، گفت: فعلا که پاسخی از طرف کنفدراسیون جهانی دریافت نکردهایم هر چند با توجه به تغییرات صورت گرفته در راس مجموعه وزارت ورزش میزبانی ما منوط به وضعیت ورزشگاه آزادی است. پس از آن هم پیگیر حضور در آنجا به صورت حضوری و ارائه نامه شدیم و به همین دلیل هم کارهای کارشناسی این مساله در حال پیگیری است که آیا مجموعه دوازده هزار نفری آزادی را به فدراسیون اسکی واگذار کنند یا خیر. زیرا طبق مقررات فدراسیون جهانی نیاز به ۶ رختکن، فضای تعویض لباس، دوش و... دارد که در مجموعه ایران مال چنین امکاناتی فراهم نیست. اگر آزادی را به ما بدهند شاید مقداری شرایط بهتر از قبل شود.
رئیس فدراسیون اسکی ادامه داد: حدود یک ماه تا چهل روز است که دوستان در حال کارهای کارشناسی هستند و اکنون هم با این تغییرات رخ داده در بدنه مدیریتی وزارت ورزش مشخص نیست آیا رئیس شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در سمت خود باقی میماند یا خیر. متاسفانه عدم نبود ثبات مدیریتی شاید منجر شود تا سه ماه آینده نتوانیم عملآ کار خاصی انجام دهیم.
نظریان درباره اینکه آیا ممکن است میزبانی از دست ایران برود یا خیر، توضیح داد: ما پیشنهادی دادیم و با توجه به زمان اندکی که در رشته هاکی روی یخ داریم میخواهیم شرایط برای بهتر دیده شدن ما فراهم شود تا از این طریق نگاهها به ما بیشتر شود. همین که برای نخستین بار در کنگره حضور داشتیم و درخواست چنین میزبانی را دادیم و در آسیا هم به جایگاه دومی دست یافتیم، فکر میکنم اقدامات خوبی به نظر بیاید. البته اقدام برای گرفتن میزبانی یک بحث جداگانه و فراهم آوردن شرایط خوب هم یک بحث دیگری است. بالاخره شرایط سخت اقتصادی و نبود حامی مالی باعث شده تا در وضعیت دشواری قرار داشته باشیم. امسال اگر شرایط مهیا شود در بهمن ماه باید به المپیک جوانان برویم. در بحث دیویژن ۹۰ درصد تیم را هماهنگ میکنیم، اما خیلی بعید است با این شرایط میزبانی به ما تعلق بگیرد. در کل فصل شلوغی را پیشبینی میکنم.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه بازسازی مجموعه ورزشی آزادی نیاز به پنجاه میلیارد تومان پول دارد یا خیر، توضیح داد: حتی اگر امروز هم مجموعه دوازده هزار نفری آزادی را به ما بدهند پنجاه میلیارد تومان هزینه آمادهسازی دارد. در صورتی که بودجه کل سال ما تنها دو میلیارد تومان است. با شرایط موجود یک سال وقت نیاز داریم تا بخش خصوصی به ماجرا ورود کند تا یک مجموعه نوپا به وجود بیاورد. از سال ۱۳۸۴ تاکنون که هجده سال از آن میگذرد حتی یک بار هم چراغش روشن نشده است. در مجموع مراحل آمادهسازی کم کم نیاز به ۶ ماه زمان دارد. با این شرایطی که شرکت توسعه و تجهیز با آن دست پنجه نرم میکند خیلی بعید است تا امیدوار باشیم اتفاقات مثبتی برای ما رخ بدهد.
رئیس فدراسیون اسکی در پاسخ به این سوال که آیا بدهی مالیاتی دارند یا خیر، گفت: تقریبا بیشتر حسابهای ما باز شده اگر چه از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون به اداره مالیات پرداخت کردیم. حتی هنوز هم به این ارگان بدهکار هستیم، اما با ضمانت نامه مشروط فعلا حسابهایمان باز است. البته قولی از مسئولان آنجا گرفتیم تا بخشی از این مالیات را به ما ببخشند و بخشی دیگر را در آینده پرداخت کنیم. متاسفانه خود ما در فدراسیون هیچ منبع درآمدی و تبلیغاتی نداریم. تمام این موارد معضلاتی است که با آن دست به گریبان هستیم و امیدوارم با مساعدت هاشمی در وزارت خانه اقدامات خوبی برای تمامی فدراسیونهای ورزشی برای حل مشکل مالیات صورت بگیرد. بالاخره ما جامعه بزرگی و درآمد بزرگی نداریم و شاید کلا در طول سال سه ماه بیشتر برف نداشته باشیم تا از این طریق بتوانیم برای خودمان منبع درآمدی داشته باشیم.
نظریان با اشاره به اینکه با استفاده از سهمیه سولداریتی به دنبال استخدام مربی خارجی هستند، اظهار کرد: در حال رایزنی هستیم تا از ظرفیت المپیک سولداریتی استفاده کنیم از این بابت که در بحث هزینهها به ما کمک کنند تا دست روی مربیان اروپایی بگذاریم تا با حضورشان در ایران تغییر و تحول خوبی در این رشته ایجاد کنند. اگر دنبال مربی باشیم که بخواهد تکان اساسی به این رشته بدهد باید مربیانی بیایند که هم به روز باشند و هم اینکه ماهانه چند هزار دلار به آنها پول بدهیم. مربیان در اروپا درآمد بسیار بالایی دارند و حاضر نیستند برای سه ماه به ایران سفر کنند و تمایل به قرارداد طولانی مدت دارند. عدم ثبات ارز برای مربیان خارجی یک معضل بزرگی شده است. مانند برخی رشتهها که با حضور مربیان خارجی از نظر پرداختی دچار مشکل بزرگی شدهاند. به جز اینکه در خارج از ایران حامیان مالی خوبی باشند که پول مربیان را پرداخت کنند تا گرفتاری برای آنها ایجاد نشود. متاسفانه ما در اسکی با این محدودیتها مواجه هستیم. در تلاشیم تا اگر شرایط مهیا شود به صورت مقطعی و هفتهای مربیانی را به ایران بیاوریم تا از این طریق هم برای مربیان و هم برای بازیکنان دانشافزایی خوبی ایجاد کنیم.
انتهای پیام/