دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آبان 1402 - 12:04

در نشست خبری رئیس فدراسیون هاکی روی یخ چه گذشت؟

در نشست خبری رئیس فدراسیون هاکی روی یخ چه گذشت؟
رئیس فدراسیون هاکی روی یخ گفت: امروز یک چراغ پرنور برای ورزش‌های زمستانی روشن شده است و نمی‌توانیم بگوییم که در بازی‌های زمستانی عربستان پاسخگو نیستیم.
کد خبر : 876336

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری تیم اعزامی هاکی روی یخ زنان ایران پیش از اعزام به مسابقات جهانی هاکی روی یخ (کاپ توسعه جهانی ۲۰۲۳ - لهستان)، در سالن تماشاخانه مجموعه ایران‌مال با حضور عباس نظریان، کاوه صدقی، اعظم سنایی، الهام مدیردهقان و حامی مالی برنامه (زرین‌رویا) برگزار شد.

عباس نظریان رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی در این نشست اظهار کرد: روز خوبی برای ورزش‌های زمستانی به ویژه هاکی روی یخ است. در این یک سال که هاکی روی یخ زیرمجموعه فدراسیون شده، این اتفاق موجب شده اتفاقات خوبی رخ بدهد و پرچم مقدس ایران در میادین بین‌المللی به اهتزاز دربیاید. می‌خواهم از زحماتی که در مسیر پیشرفت این رشته کشیده می‌شود، تشکر می‌کنم.  

وی افزود: دوره‌های مربیگری خوبی در این مدت برگزار شد و می‌توان گفت که امروز یک چراغ پرنور برای ورزش‌های زمستانی روشن شده است. ما نمی‌توانیم بگوییم که در بازی‌های زمستانی عربستان پاسخگو نیستیم. ما دیگر این فرصت را نداریم که بگوییم هنوز به دنبال برف هستیم و ظرفیت سایر رشته‌ها غافل مانده‌ایم. در واقع باید به سایر رشته‌ها نیز توجه کنیم. در این مدتی که این فعالیت هاکی روی یخ استارت خورده، نشان داده شده که نسل جدید به دنبال نشان دادن استعداد‌های خود در رشته‌های جدید هستند. شاید در بازی‌های زمستانی هاربین در چین نتوانیم نتیجه لازم را بگیریم، ولی برای بازی‌های زمستانی ریاض می‌توانیم حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشیم.

وی درباره موضوع تبدیل سالن ۱۲ هزار نفری آزادی به سالن یخ و استفاده از آن برای ورزش‌های زمستانی گفت: نگاه من از همان ابتدا به سال ۲۰۳۰ در این رشته بود و از همان روز اول به دنبال یک زیرساخت مناسب بودم تا از ظرفیت ویژه المپیک زمستانی استفاده کنیم. ما همانطور که در برای المپیک تابستانی و بازی‌های آسیایی از دو سال قبل ستاد مربوطه را تشکیل می‌دهیم، باید برای ورزش‌های زمستانی هم‌همبن کار را انجام بدهیم. به هر صورت از سال گذشته پیگیر سالن آزادی بودیم، چون ساختار کف آن مناسب رشته‌های زمستانی است و با یک بودجه می‌توان شرایط را فراهم آورد. ما حتی درخواست میزبانی سطح سه (دیویژن ۳) را دادیم، ولی به دلیل نداشتن زیرساخت‌های استاندارد نتوانستیم میزبان شویم و بوسنی میزبانی را در اختیار گرفت. من درباره استفاده از سالن آزادی با هاشمی صحبت کردم و در حال تلاش هستیم که از این ظرفیت استفاده کنیم.

نظریان عنوان کرد: فدراسیون‌ها یک نهادی هستند که از دولت کمک می‌گیرند. ما خیلی محل تولید درآمد نداریم، چون زیرساخت خاصی نداریم و یک متر هم در اختیارمان نیست، در حالیکه فدراسیون اسکی وابسته به برف و زمستان است. تجهیز و اعزام یک تیم در اینجا به اندازه چند تیم دیگر است. به هر حال حمایت‌ها در یک سال گذشته وجود داشته و ۲ میلیارد از منابع دولتی وارد انجمن شده است.

صدقی: یک ماه است که ویزا‌های هاکی بازان ریجکت شده

کاوه صدقی در نشست خبری پیش از اعزام تیم ملی هاکی روی یخ زنان ایران به کاپ توسعه جهانی لهستان، اظهار داشت: قبل از اینکه وارد فدراسیون اسکی شویم، دوران پرچالش و پرحاشیه‌ای را پشت سر گذاشتیم، اما با ورود به این فدراسیون به ارامش رسیدیم و امیدوارم این ارامش ادامه داشته باشد.  

رئیس انجمن هاکی روی یخ گفت: مسابقات هاکی روی یخ قهرمانی زنان آسیا امسال در تایلند برگزار شد و دختران ما توانستند نایب قهرمان قاره کهن شوند. خبر خوش این است که سه روز پیش تصمیم گیری شد تا تیم ملی هاکی روی یخ زنان به مسابقات هاکی روی یخ از چهارم تا ١٣ فروردین در قرقیزستان اعزام شوند.

وی یادآور شد: خوشبختانه مسابقات بانوان ما پخش زنده خواهد داشت. یکماه است که ویزا‌های هاکی بازان ریجکت شد و خیلی سریع هم به ما گفتند ویزا نمی‌دهند. به سرعت به وزارت ورزش و جوانان رفتیم و کیومرث هاشمی با وزارت امور خارجه تماس گرفتند و بسیار برای اخذ ویزای هاکی بازان تلاش کردند و باید از وزیر ورزش و جوانان تشکر کنم. همچنین کمیته ملی المپیک ایران به کمیته المپیک لهستان نامه زد و در نهایت فدراسیون جهانی هاکی روی یخ عنوان کرد اگر به ایران ویزا ندهید میزبانی به شما تعلق نمی‌گیرد و در نهایت با تلاش وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه ایران و کمیته ملی المپیک توانستیم ویزا بگیریم.

صدقی خاطرنشان کرد: حامیان مالی به ما گفتند برای ویزا چه کاری می‌توانیم بکنیم و حتی گفتند اگر ویزا درست نشود باز هم ما در کنار هاکی روی یخ زنان هستیم و هدفشان توانمندسازی زنان است و برد و باخت نیست.

وی گفت: ٩ تیم ملی داریم. ٥ رده مردان و ۴ رده زنان هستند و در کدام تیم ملی اردوی مستمر مانند هاکی روی یخ دارند و دلیل ان هم چشم انداز ما به المپیک ۲۰۳۰ است. تمامی اعضای تیم با اسکیت چرخ دار شروع کردند و الان در هاکی روی یخ بازی می‌کنند.

رئیس انجمن هاکی روی یخ اظهار کرد: لیگ برتر هاکی روی یخ در حال برگزاری با ۶ تیم زنان و ۷ تیم مردان است. امیدوارم دامن ما آلوده  حاشیه علیه باشگاه‌های قوی نشود، اما امسال یک تیم روس به نام راشن پپرز در لیگ برتر ایران داریم و لیگ ما خصوصی می‌چرخد و هاکی بازان ما حقوق کمی دارند، اما مطمینم سرمایه گذاران بیشتری در گام بعدی کمک خواهند کرد.

وی گفت: رشته جدید زمستانی به نام کرلینگ داریم و  هفته آینده این رشته را رونمایی می‌کنیم.  

سنایی:بزرگ ترین عضو تیم ملی هاکی روی یخ  هستم 

اعظم سنایی، سرمربی و کاپیتان تیم ملی هاکی روی یخ ایران نیز در این نشست خبری اظهار کرد: بدون حمایت رسانه‌ها، نمی‌توانستیم برای حق‌مان بجنگیم. تیم ما در مسابقات آسیایی که اولین حضور بین‌المللی ما هم بود که نتیجه خوبی هم گرفتیم. به غیر از خودمان با ۷ تیم که سابقه ۱۰ تا ۲۰ ساله در این رشته داشتند، رقابت کردیم. نتیجه این مسابقات چیزی غیر از معجزه نبوده است. اتفاقی که در عرض ۳ سال به نایب قهرمانی منجر شود، به معجزه شباهت داشت. این افتخار خوب بود، ولی بار سنگینی را روی دوش‌مان قرار داده. تلاش می‌کنیم چیزی که لایق تیم است را به حقیقت برسانیم. بعد از مسابقات آسیایی ما فعالیت‌مان را ادامه دادیم و ۲۰ نفر نهایی هم طی یک ماه گذشته انتخاب شده‌اند. روزی ۳ بار و هر روز تمرین کرده‌ایم، تیمی مشتمل بر همان ترکیب نایب‌قهرمان آسیا هستیم و البته نفرات جدیدی هم داریم. بازیکنان مستعدی داریم که می‌توانند با هم رقابت کنند. بین ۵ تا ۶ بازیکن زیر ۲۰ سال داریم که این یعنی یک نسل قوی پشت تیم ماست. وضعیت‌مان بسیار خوب است و همه توان‌مان را گذاشته‌ایم. همیشه دغدغه‌های زیادی داشتیم. وظیفه‌ام باید بازیکنی می‌بود، اما هیچ سفری بدون دغدغه نداشتیم. این اعزام ما واقعاً خوشحال کننده است. قول می‌دهیم تمام توان‌مان را بگذاریم و بهترین نتیجه را برای جبران گوشه‌ای از زحمات کسب کنیم.

وی درباره میانگین سنی تیم ملی بیان داشت: من بزرگ‌ترین عضو این تیم با ۳۴ سال سن هستم و سارینا خسروی با ۱۶ سال سن کوچک‌ترین. میانگین سنی ما ۲۵ سال است و این تیم هم ورودی دارد و هم خروجی. از نسل من، فقط من مانده‌ام. نه می‌توانم بگویم آخرین دورم است و نه می‌توانم بگویم ادامه دارد. بازیکن بهتر می‌تواند جای بازیکن دیگر را بگیرد و جای من را گرفتن راحت است. این موضوع به‌خوبی مدیریت می‌شود. از ابتدای تابستان در تمام رده‌های سنی تیم‌های ملی تشکیل دادیم و تمرین کردیم. بچه‌ها را از هر رده سنی مانیتور می‌کنیم و بازیکنان توان‌مند را حمایت و شناسایی می‌کنیم. استعدادیابی همه‌جانبه است و فراخوان ما ورود آزاد دارد. رشته‌ای هستیم که تمام باشگاه‌ها و مربیان عضو یک خانواده هستند و کمک ما می‌کنند.

میزبان: تعهد ما مسابقات بعدی را هم پوشش می‌دهد

مصطفی میزبان مدیرعامل اسپانسر در نشست خبری اعزام تیم ملی هاکی بانوان به کاپ توسعه جهانی، عنوان کرد: امیدوارم همکاری خوبی برای تیم داشته باشیم. برند ما ۲۲سال است در حوزه کالا‌های بهداشتی فعالیت دارد. امروز ۳میلیون خانم از محصولات این شرکت استفاده می‌کنند. تلاش می‌کنیم هر روز کالا‌های با کیفیت‌تر را در دسترس خانم‌ها قرار داده و سطح آگاهی جامعه را ارتقا بدهیم تا بهداشت بهتری داشته باشیم.

وی افزود: در این راستا با تیم هاکی بانوان آشنا شدیم و دیدیم این تیم می‌تواند خیلی به ما کمک کند. در ۳حوزه ورزش، فرهنگ‌وهنر و کسب‌وکار فعالیت داریم. امیدوارم تیم ملی هاکی در مسابقات پیش رو نتایج خوبی بگیرد.

میزبان در مورد وضعیت ادامه همکاری با تیم ملی هاکی بانوان، گفت: بازی‌های آسیایی آینده را هم کنار تیم هستیم. بعد از آن هم امیدواریم همکاری را ادامه بدهیم.

وی در خصوص اینکه اگر ویزای تیم صادر نمی‌شد بازهم به این همکاری ادامه می‌دادند، عنوان کرد: تعهد ما مسابقات بعدی را هم پوشش می‌دهد. فارغ از صدور ویزا هم همکاری ما ادامه پیدا می‌کند. تمرکز اصلی روی بازی‌های آسیایی است و نگاه‌مان به کاپ توسعه جهانی، به عنوان یک پیش درآمد است.

وارسته: زنان سرزمین‌مان انگیزه بگیرند

در ادامه نازنین وارسته مدیر برند اسپانسر تیم (مای لیدی)، گفت: فرصت دیده شدن توانمندی‌های بانوان خیلی کمتر بوده و ما در ۳ حوزه، در کنار زنان هستیم. با تیم ملی هاکی بانوان همراه شدیم، چون تلاشی که می‌کنند و نتایجی که گرفتند با ماموریت ما بسیار همسو بوده است. هدفمان این است که زنان سرزمین‌مان انگیزه بگیرند، در کنار آن به سلامت جامعه کمک کنیم و آگاهی را به تعداد بیشتری از افراد جامعه برسانیم.

وی تصریح کرد: نگاه‌مان برد و باخت نیست. اصولا در هر پروژ‌ه‌ای که شرکت می‌کنیم هدف اصلی ما انگیزه دادن به سایرین است تا در مسیری که متصور هستند، قدم بردارند. تلاش می‌کنیم سطح سلامت جامعه را ارتقا بدهیم. هرکدام از اعضای تیم به ما کمک می‌کنند که آگاهی رسانی بهتری داشته باشیم. از مسابقات لهستان به صورت خاص استفاده نمی‌کنیم، ولی در کنار بچه‌ها هستیم و از کمکی که به ما می‌کنند، ممنونیم.

میردهقان: هیچ‌کس هزینه شخصی پرداخت نکرده است

همچنین الهام مدیردهقان کاپیتان دوم و مسئول بدنسازی تیم ملی، اظهار کرد: اعزامی که پیش رو داریم، بی دغدغه‌ترین اعزام است. در این ۱۲سال ورزش حرفه‌ای که کردم انقدر با اطمینان خاطر عازم نشدم. از انجمن هاکی تشکر می‌کنم که با پیگیری‌های مستمر برای ما ویزا گرفتند. همچنین از اسپانسر بابت این اعزام که ما را خیلی خوشحال کرد، تشکر می‌کنم.

وی افزود: همیشه وقتی اسم اعزام می‌آمد بچه‌ها می‌گفتند برویم، ولی هزینه‌هایش چه می‌شود؟ این اولین اعزامی است که با خیال راحت می‌رویم و هیچ‌کس هزینه شخصی پرداخت نکرده است. یک بازیکن ما (حیدری) در سوئد بازی می‌کند که باعث خوشحالی ما است. بچه‌ها با پشتکار زیاد می‌توانند در لیگ‌های اروپایی بازی کنند. بابت زمینی که در اختیار ما قرار داده‌اند، تشکر می‌کنیم. می‌توانیم هفته‌ای یکبار روی یخ تمرین کنیم. این شرایط که ما را می‌بینند، آینده خیلی بهتری را می‌سازد و باعث پیشرفت می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب