دانشجویان واحد تهرانجنوب آماده شرکت در مسابقات بینالمللی اختراعات
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدعظیم حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانجنوب از عضویت دانشجویان واحد تهران جنوب در فدراسیون بینالمللی مخترعین (IFIA) برای شرکت در مسابقات بینالمللی اختراعات خبر داد.
وی اضافه کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب کارگاه ایدهپردازی تا ثبت اظهارنامه اختراع را از اسفندماه ۱۴۰۱ در مجتمع فنی دانشکده تهران جنوب برای دانشجویان برگزار کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب یادآور شد: سپهر ایزدی از اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و دارای مدال طلا از مسابقات بینالمللی اختراعات در سال ۲۰۲۱ مدرس این دوره بوده است.
حسینی تبیین کرد: دانشجویان رشته مهندسی پزشکی با نظارت و راهبری مدیریت گروه مهندسی پزشکی یعنی برغمدی در این جلسات شرکت داشتند و در این دورهها با متدهای آموزشی و تکنیکهای جمعی و فردی در حوزه خلّاقیت، نوآوری و اختراعات آشنا و پس از چهار ماه، دانشجویان موفق به ثبت اظهارنامه اختراع در سایت مالکیت معنوی شدند و اختراعات دانشجویان در ادامه به مرحله داوری در مراجع استعلام ایران قرار گرفته است.
وی تبیین کرد: فراگیران دوره که موفق به عضویت در فدراسیون بینالمللی مخترعین (IFIA) که مقر اصلی این سازمان در ژنو سوئیس قرار دارد، شدند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، فراگیران دوره که موفق به عضویت در فدراسیون بینالمللی مخترعین (IFIA) مقر اصلی این سازمان در ژنو سوئیس قرار دارد، شدند را علی بهاور مدیر واحد فناور ساکن در مرکز رشد، احمد سیدمراد دانشجوی مهندسی پزشکی، فاطمه رعیتخواه دانشجو مهندسی پزشکی، شادی عرب ورامین دانشجوی مهندسی پزشکی و سینا نوروزیکیا دانشجوی مهندسی پزشکی واحد تهران جنوب عنوان کرد.
در ادامه و در همین مدت کوتاه طرح احمد سیدمراد در زمینه پزشکی و جراحی ارتوپدی، طرح فاطمه رعیتخواه در زمینه روانپزشکی نوین به کمک هوش مصنوعی، طرح شادی عرب در زمینه برقراری ارتباط بهتر ناشنوایان و افراد دارای مشکلات تکلم و گفتار به کمک هوش مصنوعی و (طرح سینا نوروزیکیا در زمینه ایجاد شرایط امن برای معدنکاران و بررسی محیطی به کمک (AIOT جواز حضور در مسابقات بین المللی اختراعات را به راهنمایی عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی سپهر ایزدی کسب کردهاند و در چند روز آینده آنان باید دفاعیات خود را در مراجع بینالمللی برای اختراع خود داوران برسانند.
مریم تمدنی رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانجنوب هم هدف از برگزاری دوره را اینطور عنوان کرد: در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی (بسته کاری: فعالیت منسجم و همافزای شبکهای)، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دوره «ایدهپردازی تا ثبت اظهارنامه اختراع» را بهمنظور ایجاد فضایی مناسب برای گفتوگوهای علمی یا پاتوق علمی در فضای دانشگاهی با هدف هماندیشی، شبکهسازی و به اشتراکگذاری تجربیات علمی دانشجویان، ایجاد یادگیری عمیق و انگیزه بیشتر و ایجاد شور ونشاط یادگیری در بین دانشجویان برگزار کرد که ضمن بهرهگیری از ظرفیت دانشجویان، ارتباط شبکهای با محیط علمی خارج از دانشگاه نیز برای دانشجویان فراهم آمد.
انتهای پیام/