دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی داروسازی آغاز شد

انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی داروسازی آغاز شد
با اعلام نتایج مرحله اول آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، مرحله انتخاب رشته برای داوطلبان مجاز از امروز ۲۱ مرداد آغاز شد.
کد خبر : 862650

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اعلام نتایج مرحله اول آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های داروسازی سال تحصیلی  ۱۴۰۳-۱۴۰۲، مرحله انتخاب رشته برای داوطلبان مجاز از امروز ۲۱ مرداد آغاز شد.

مراحل انتخاب رشته و محل اینترنتی صورت می‌گیرد و پذیرش دانشجو بر اساس نمرات آزمون کتبی و مصاحبه است.

بر اساس قانون «سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور» مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ مجلس شورای اسلامی و مصوبات «شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی»، سنجش و پذیرش در مقطع دکتری تخصصی به شرح زیر انجام می‌پذیرد:

آزمون کتبی با وزن ۵۰ درصد؛ سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری با وزن ۲۰ درصد و مصاحبه علمی با وزن ۳۰ درصد

بر اساس نمره کتبی و با توجه به سهمیه داوطلبان و نیز ظرفیت رشته، افراد مجاز، جهت آزمون مرحله دوم دعوت شده اند؛ لذا افرادی که به مصاحبه دعوت نشده اند، یا حد نصاب نمره کتبی را کسب نکرده اند یا با توجه به ظرفیت رشته ها، در جمع افراد مجاز قرار نگرفته اند.

در مرحله اول آزمون (کتبی) کسب حدنصاب ۲۵ درصد از نمره کتبی آزمون، جهت معرفی به مرحله مصاحبه الزامی است.

با توجه به اینکه آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته‌های داروسازی شامل دو بخش کتبی و شفاهی است، بر اساس ظرفیت اعلام شده و رتبه و نمره داوطلبان، از قبول شدگان آزمون کتبی، به مرحله دوم (آزمون شفاهی) راه یافته اند.

این آزمون برای پذیرش دانشجو در رشته‌های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته ای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی برگزار شده است.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌توانند تمامی رشته‌هایی را که در آن مجاز شده اند و از نظر مدرک تحصیلی مقطع قبل در آن رشته نیز مجاز هستند (طبق جدول اعلامی در دفترچه انتخاب رشته) در محل‌های متعدد پذیرنده رشته، انتخاب کنند؛ اما در نهایت حداکثر به دو رشته، بر اساس نمره و رتبه خود و با توجه به ظرفیت رشته، به مصاحبه دعوت خواهند شد.

توجه: تطبیق مدرک تحصیلی مقطع قبل و رشته انتخابی بر عهده شخص داوطلب است و در صورت مشخص شدن عدم مطابقت رشته مقطع قبل با رشته پذیرش، در هر مرحله از آزمون، طبق مقررات با شخص متخلف برخورد خواهد شد و در صورت قبولی، پذیرش وی کان لم یکن اعلام خواهد شد.

برخورداری از سلامت کامل تن و روان بر اساس ضوابط شورای عالی برنامهریزی علوم پزشکی برای تحصیل در این مقطع الزامی است.

کلیه متقاضیان موظف هستند بر اساس ضوابط و مصوبات نشست شورای آموزش داروسازی و تخصصی، تعهد محضری به صورت خاص یا عام بسپارند.

کلیه کارکنان دولتی و نظامی کشوری فقط با ارائه معرفی نامه و موافقت رسمی از طرف مراجع ذیصلاح مربوطه مجاز به شرکت در آزمون خواهند بود.

پذیرفته شدگان در دوره‌های شهریه پرداز، موظف به پرداخت شهریه طبق مصوبه هیأت امنای دانشگاه محل پذیرش هستند.

ظرفیت رشته‌های مختلف در دوره‌های تخصصی داروسازی در دفترچه انتخاب رشته اعلام شده است.

تذکرات مهم:

در رشته‌های داروسازی که به صورت مجموعه هستند، داوطلبان در صورت داشتن کلیه شرایط مربوط از جمله مطابقت مدرک تحصیلی مقطع قبل با مدارک مورد پذیرش در هر رشته، می‌توانند در مصاحبه آن رشته شرکت کنند؛ لذا داوطلبان حائز شرایط باید نسبت به انتخاب رشته‌ها و محل‌های مورد نظر به ترتیب اولویت و علاقه اقدام کنند.

دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تعهدی در قبال اسکان و تامین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می‌دهند. داوطلبان می‌توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت اینترنتی دانشگاه یا مرکز مورد نظر مراجعه کنند. دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و تخصصی و مرکز سنجش آموزش پزشکی در مورد ارائه یا عدم ارائه خوابگاه هیچگونه مسئولیتی نخواهند داشت.

تحصیل در دوره‌های شهریه پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مبلغ آن توسط دانشگاه اعلام خواهد شد، داوطلبان جهت کسب اطلاعات در خصوص مبلغ شهریه باید به دانشگاه مربوطه مراجعه کنند.

گرایش‌های مختلف در هر رشته توسط گروه‌های آموزشی دانشگاه پذیرنده تعیین می‌شود.

کلیه شاغلین ستاد وزارت بهداشت، دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته متقاضی شرکت در آزمون، قبل از هرگونه اتخاذ تصمیم در خصوص انتخاب رشته تحصیلی، باید از انطباق کامل رشته مورد نظر با شرایط احراز شغل مورد تصدی فعلی اطمینان حاصل کنند.

بدین منظور لازم است از طریق مراجعه به سایت مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری به آدرس mdar.behdasht.gov.ir وارد گزینه «سامانه مهندسی مشاغل» شده و از منوی «درخواست مجوز ادامه تحصیل» نسبت به اخذ مجوز، اقدام کنند.

در صورت عدم اخذ مجوز فوق، مسئولیت پیامد‌های عدم پذیرش مدارک تحصیلی بعد از فراغت از تحصیل بر عهده کارمند بوده و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هیچگونه مسئولیتی دراین زمینه بر عهده نخواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب