هنر دیجیتال با هوش مصنوعی فرهنگ چین را تقویت میکند
به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری علم و فناوری آنا، کنفرانس صوتی-تصویری بینالمللی پکن ۲۰۲۳ بعد از ۴ روز فعالیت شامل ارائه و معرفی دستاوردها و تحولات جدید در زمینه فناوری با محوریت فرهنگ و هنر به پایان رسید.
در این رویداد بیش از ۲۰۰ شرکت و موسسه از صنایع صوتی-تصویری جهانی به پایتخت چین آمدند تا تازهترین تحولات و دستاوردهای صنعت صوتی و تصویری در زمینه فرهنگ و هنر را به نمایش بگذارند. شرکت کنندهها همچنین فروشگاههایی را در قسمتهای از قبل تعیین شده کنفرانس دایر کردند.
با قدم زدن در میان غرفهها، بازدیدکنندهها میتوانستند تجربه دست اولی از تحولات جدید به دست بیاورند. از طریق فناوریهای دیجیتالی، آنها میتوانند به کتیبههای داخل اشیای برنزی از طریق صفحه کامپیوتر نگاه کنند و با زوم کردن میتوانند نمای نزدیکتری از آنها را ببینند؛ حروف چینی نوشته شده روی صفحات بامبو نیز از طریق یک انیمیشن دیجیتالی قابل خواندن و مطالعه شده بودند. در جای دیگر، بینندهها از فناوری دیجیتالی برای تعامل با موسسات و مراکز هنری که هزاران کیلومتر دورتر بودند ارتباط برقرار میکردند.
در حاشیه این نمایشگاه یک نشست صوتی تصویری دیجیتالی نیز در ۵ اوت برگزار شد که طی آن کارشناسها و متخصصان این صنعت به بحث و تبادل نظر در خصوص موضوع «آینده هنر صوتی تصویری دیجیتالی در عصر هوش مصنوعی پرداختند.»
در سالهای اخیر، با تسریع دیجیتالی شدن صنعت فرهنگی چین، فضاهای فرهنگی بیشتری از جمله موزه ها، گالریهای هنری، سالنهای سینما و موسیقی محتوای صوتی و تصویری دیجیتالی خود را از طریق ادغام فرهنگ و فناوری دیجیتالی عرضه کرده اند. این تحول منجر به ترکیب و ادغام فرامرزی صنایع شده است و همچنین امکان جدیدی را برای مصرف فرهنگی و گردشگری نوین فراهم کرده است.
جین جون، استاد دانشگاه هنرهای زیبای پکن، گفت که تحول و پیشرفت علم و فناوری منجر بهپیدایش فرمهای هنری بسیاری شده است از حمله تعامل هوش مصنوعی، غوطه ورسازی نور و سایه و غیره. حمایت فناوری از هنر تجربیات هنری چندحسی را برای مخاطبان به ارمغان آورده است و در عین حال از فناوری جدید میتوان برای بازخلق آثار کلاسیک و غنیتر سازی محتوای سنتی استفاده کرد.
انتهای پیام/