طرح ملی «اعتلا» جهاد تبیین را عملیاتی میکند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی قاسمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مراسم افتتاحیه طرح ملی اعتلا که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد، هدف از اجرای طرح ملی اعتلا را هماهنگی و همافزایی شبکهای در راستای انطباق حداکثری فکری و شبکهسازی اجتماعی دانست و اظهار کرد: این طرح برای عملیاتی کردن جهاد تبیین در سه سطح استانی، منطقهای و کشوری انجام میشود که سطح استانی انجام شده و سطح منطقهای با ۶ استان در حال برگزاری و کشوری در شهر مشهد انجام خواهد شد.
وی افزود: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در سه محور تعریف شده که یکی از این محورها دانشگاه پرورشگر قوه عاقله و توسعهدهنده فضای انقلابی بوده و طرح ملی اعتلا توسط رئیس دانشگاه آزاد برای این محور تدوین شده است. دورههای این طرح به مدت دو روز در سطح منطقهای بهصورت کارگاهی و مباحثهای در چهار محور و درباره جنگ ترکیبی جلسات در دو گروه A و B در حال برگزاری بوده که در این کارگاهها از حضور نخبگان و مسئولان اجرایی و امنیتی استان بهره خواهیم برد.
برگزاری دورههای توانمندسازی امر ضروری است
معاون دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: برگزاری دورههای توانمندسازی یک امر ضروری است و نیروهای یک سازمان ازلحاظ کمی و کیفی در این دورهها بهروزرسانی میشوند و ازلحاظ آموزشی و مهارتی ارتقا پیدا میکنند. سازمانها با نیروهای ارتقا یافته زودتر و بهتر به اهداف خود میرسند.
حجتالاسلام مجید حیدری با اشاره به اینکه نهادها و ادارات در کشور بهصورت جزیرهای عمل میکنند، ادامه داد: این دورهها و طرح اعتلا چنانچه با نگاه اطاعت خطی باشد به نتایج موفقیتآمیز دست پیدا خواهیم کرد.
برای استفاده از فرصتها، برنامهریزی کنیم
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک نیز تأکید کرد: باید در جامعه بهصورت خرد و کلان اقدامات تأثیرگذاری انجام دهیم. فرصتهایی که برایمان ایجاد میشود را از دست ندهیم و برای استفاده از فرصتها، برنامهریزی کنیم.
حجتالاسلام قربانعلی درینجفآبادی اضافه کرد: طبق حدیث امیرالمؤمنین(ع) فرصتها مانند ابر در حال گذر هستند ازجمله فرصت تحصیل، کار، زندگی و... که باید برای همه آنها از قبل تدبیر داشته باشیم و انقلاب اسلامی ایران فرصت خوبی برای ما ایجاد کرده که کانون آن در جهان، جمهوری اسلامی ایران است.
وی توضیح داد: برخی پادشاهان گذشته بهجای اینکه به فکر منافع ملی و دینی باشند دنبال منافع شخصی خود و از ملت و کشور غافل بودهاند در حالی که جمهوری اسلامی ایران اکنون یکی از مهمترین کشورهای تأثیرگذار بر منطقه است و جایگاه ویژه خود را در جهان دارد.
امام جمعه اراک مطرح کرد: در دوران پیچ تاریخی هستیم و جهان در آستانه تحولات مهمی است. اگر تلاش کنیم میتوانیم تأثیر بیشتری داشته باشیم. باید قدم برداریم و الگوی منطقه شویم و در همه عرصه حضور مقتدرانه داشته باشیم. دانشگاه در این مهم، سهم بسزایی دارد.
درینجفآبادی بیان کرد: مردم در گذشته دچار قحطی بودهاند که علتش بیکفایتی پادشاهان گذشته بوده؛ اما اکنون چنین مشکلاتی در جامعه و کشور وجود ندارد که از برکات انقلاب اسلامی ایران است و البته هنوز در میانه راه هستیم و تا قله نیاز به تلاش بیشتری داریم.
وی عنوان کرد: معیار و اصول نظام بسیار قوی، انسانساز و ارزشمند است. اوایل جنگ، سلاح کافی نداشتیم، سپاه هنوز شکل نگرفته بود و از طرفی ارتش هم مشکلات بسیاری داشت؛ اما هشت سال در مقابل دشمن ایستادیم و اکنون در برخی مسائل نظامی در جهان بارز و شاخص هستیم.
نماینده، ولی فقیه در استان مرکزی گفت: حضور مردم در دهه محرم، مناسبهای مذهبی و سیاسی بسیار چشمگیر بوده که بسیار ارزشمند است. در آستانه انتخابات هستیم و باید مانند همیشه حضور پرشور و تأثیرگذار داشته باشیم، زیرا جمهوری اسلامی امانت اهلبیت(ع) و امانت خون پاک شهیدان است. در روابط با همسایگان و امور بینالملل نیز باید بسیار با صبر و درایت عمل کرد از حقوق مسلمان جهان، علما، شهدا، مظلومین نیز دفاع کنیم تا مبادا تحت تأثیر بازیهای سیاسی قرار بگیریم. طبق توصیههای مقام معظم رهبری، تعامل باید حکیمانه باشد.
حضور در عرصه جهاد تبیین با طرح ملی اعتلا
مدیرکل ارتباطات اجتماعی و فراسازمانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز بیان کرد: با توجه به اغتشاشات مهندسیشده در سال ۱۴۰۱ که جوانان و دانشجویان را مورد هدف قرار داده بود با مسئولیتپذیری در قبال جوانان که سرمایه آینده کشور هستند با طرح ملی اعتلا به عرصه جهاد تبیین آمدهایم.
ابوالفضل یداللهیاصلان با اشاره به ظرفیت عظیم دانشگاه آزاد با ۲۲ هزار هیئت علمی، ۳۲ هزار نفر استاد مدعو، ۲۸ هزار نفر کارمند، یک میلیون و ۲۷۰ هزار دانشجو و با ۷ میلیون فارغالتحصیل افزود: هیچ ارگانی چنین ظرفیت نخبگانی را ندارد و باید قدر این فرصت را بدانیم.
وی با اشاره به اینکه با ایجاد کرسیهای آزاداندیشی باید گرههای ذهنی جوانان کشور باز شود و درباره مسائل گوناگون صحبت شود، تأکید کرد: باید در مسیر انقلاب و اسلام جوانان را حفظ کنیم و کلاسهای درس تنها راه ارتباطی دانشجویان و استادان است و نباید اجازه دهیم غذای فکری سرمایههای کشور در رسانه دشمنان تأمین شود. این میزهای مسئولان امانت خون شهدا است و در آینده باید به جوانان کشور سپرده شود. جهاد تبیین فریضهای بوده و در مرحله استانی طرح ملی اعتلا ۴ هزار استاد به میدان میآیند.
مدیرکل ارتباطات اجتماعی و فراسازمانی دانشگاه آزاد اسلامی هدف این طرح را اعتلای معرفت و مهارت عنوان کرد که بهصورت اثرگذاری و شبکهسازی انجام میشود و در این اردوها ارتباطگیری و هماهنگی در یک مجموعه صورت میگیرد.
به گزارش آنا، محمد جوانی با موضوع جنگ ترکیبی و غلامرضا بهروزی لک با موضوع حکمرانی اسلامی از سخنرانان روز اول این مراسم بودند.
انتهای پیام/