برگزاری جلسه مشترک اساتید دانشگاه، شهردار و شورای شهر برای بررسی ایمنی ساختمانها
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی چمران در حاشیه یکصد و شصت و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز گزارشی از سازمان سرمایهگذاری ارائه خواهد شد، اظهار کرد: وضعیت کلی سرمایه گذاری در شهرداری تهران ارائه میشود و امیدواریم همچون گذشته نباشد که سرمایهگذاریها به دادگاه منجر شود.
وی با اشاره به ارائه گزارش حسابرسی شرکت مترو در این جلسه خاطرنشان کرد: نامگذاری معابر و تعیین تکلیف باغات نیز در این جلسه انجام میشود.
چمران به جلسه مشترک با اساتید دانشگاه، شهردار تهران و کمیته عمران شورا اشاره کرد و متذکر شد: ساختمانهای بلندمرتبه و سپس کوتاهمرتبهتر از جهات آتشنشانی و پایداری بررسی میشود؛ بسیاری از ساختمانها به عنوان ناپایدار معرفی شده و برخی را به دادستانی نیز اعلام کردهاند.
قرار نبود بازدیدی از اتوبوسها صورت بگیرد
وی با بیان اینکه کارهایی که صورت میگیرد متاسفانه با علاقه و انگیزه خالصانه نیست و مجریان برای هر متر مبلغی میگیرند تا ساختمان بسازند؛ گفت: مرتبا باید نظارت بر ساخت صورت بگیرد کمااینکه در گذشته این چنین بود. وقتی به همه فشار آورده شود که همه ساختمانها مجری داشته باشد ناچار میشوند مجری پیدا کنند تا تنها یک امضا بزند و به همین دلیل مجری واقعی نیست. اگر جدی و واقعی باشد بایستی حتی شماره تیرهای آهن با نقشهها چک شود تا ببینند تطابق دارد یا خیر؟ باید تکنولوژی ساختمان با تکنولوژی روز جلو برود تا به نظارتهای غیر واقعی برخورد نکنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه قرار نبود بازدیدی از اتوبوسها صورت بگیرد، یادآور شد: شرکت اتوبوس برنامهریزی کرد که اتوبوسها را در فضایی به اعضای شورا نشان دهد اما ضرورتی بر این اقدام وجود نداشت. ما میدانستیم که اتوبوسها آمده و اتفاق جدیدی نیست. قرار شده اتوبوسهای جدیدی که وارد میشود مورد بازدید قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه اتوبوسهای دو کابین کولر دارند و سعی میشود که نگهداری صورت بگیرد و مردم بتوانند استفاده کنند، گفت: اتوبوسها عموما کولر نداشتند و در دوره چهارم اتوبوسهای کولردار خریداری شد. مترو بدون کولر نمیتواند کار کند و به اجبار و حتما باید کولر داشته باشد.
اتحادیه اروپا به قرآن سوزی اهمیتی نمیدهد
چمران همچنین در صحن شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه قرآن انسان ها را به سمت نور یکتاپرستی هدایت می کند، اظهار کرد: اینکه برخی این موضوع را نمی فهمند، بحث دیگری است و این اهانت به قرآن خشم تمام ملت های مسلمان و ملت مسلمان ایران را نیز برانگیخت و امیدواریم مقابل توحش قرن بیستم بایستند و تصمیمی برای این موضوع اتخاذ کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اتحادیه اروپا به قرآن سوزی اهمیتی نمی دهد و نسبت به حمله به سفارت سوئد در عراق اعتراض می کنند، یادآور شد: اگر کسی به کتاب کسی اهانت می کند بدانید که برنامه صهیونیست است؛ امروز در فلسطین اشغالی، صهیونیست در آستانه سقوط است و می خواهند اقدامات خبری را از خود دور کنند و به کشتار خود در فلسطین برسند.
امریکا یک بار تفنگدار به خلیج فارس فرستاد که دستگیر شدند
وی با اشاره به هتک حرمت به قرآن کریم گفت: امیدواریم که در برابر این هتاکی مردم مسلمان به پا خیزند و کسانی که دست در دست قرآن سوزها گذاشتند بدانند که از این راه به جایی نخواهند رسید.
چمران با بیان اینکه دولت آمریکا اعلام کرد که به خلیج فارس تفنگدار میفرستد، گفت: یکبار تفنگدار فرستادند که دستگیر شدند و دیدیم که چگونه میگریستند و حالا دوباره میخواهند تفنگدار به خلیج فارس بفرستند و نمیدانند جمهوری اسلامی با اقتدار ایستاده است.
۱۷ پروژه تا پایان شهریور تعیین تکلیف میشوند
بر اساس این گزارش، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و شصت و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه از ۴۶ پروژه مشارکتی که به نتیجه نرسیده ۸۰ هزار میلیارد تومان از پول شهر و شهرداری بلاتکلیف است، اظهار کرد: به گفته همکاران ما در سازمان سرمایه گذاری رقم اصلی حتی دو برابر رقم اعلامی است؛ لذا موضوع اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه ۴۳ پروژه ساختمانی و سه پروژه نیز غیرساختمانی است، تصریح کرد: این پروژه ها در مناطق ۱۶، ۱۸، ۲۱، ۲۲، ۳، ۱۰ و ۱۹ و سازمان پسماند است؛ ۲۴ پروژه کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و از سال ۷۳ تا امروز پروژه نیمه تمام داریم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه ۱۲ پروژه بیش از ۸۰ درصد و ۹ پروژه بین ۵۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، یادآور شد: مالکیت ۳۳ طرح با شهرداری است، ۱۱ مورد مربوط به شریک و ۲ مورد نیز به صورت مشارکتی است.
آخوندی با اعلام اینکه ۴۵ درصد سهم شهرداری ۸۰ هزار میلیارد تومان ارزش دارد، گفت: ۲۳ پروژه مشکلات حقوقی دارد و رفع آن در حال پیگیری است؛ ۲۳ مورد مشکلات شهرسازی و ۱۳ مورد نیز مشکلات ملکی دارند. برخی پروژه ها هر سه مشکل را با هم دارند، ۱۲ پروژه دو مشکل و ۱۹ پروژه نیز یک مشکل را دارند.
وی با بیان اینکه ۱۷ پروژه تا پایان شهریورماه تعیین تکلیف می شوند، خاطرنشان کرد: این تعیین تکلیف به معنای تصمیم گیری برای ادامه کار و یا قطع همکاری است؛ تمام مسائل پروژه ها از جمله سهم شهرداری، پیشرفت کار و اعتبارات مورد نیاز بررسی شده که جزئیات آن از سوی سازمان سرمایه گذاری اعلام می شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: باید کمیته ای با حضور شهردار تهران و رئیس شورای اسلامی شهر شکل بگیرد و برای ۱۳ پروژه در این کمیته تصمیم گیری شود. حتماً باید چنین ترکیبی از اعضا برای این پروژه ها تدبیری اتخاذ کنند.
آخوندی با اشاره به اینکه شیوه نامه های نحوه سرمایه گذاری در سازمان در حال بررسی است تا برای تصویب به شورا ارسال شود، خاطرنشان کرد: پیشنهاداتی نیز برای جلب مشارکت سرمایه گذاران داریم که ارائه خواهیم داد.
وی با بیان اینکه طرح تونل شهید متوسلیان، هتل برج میلاد و یکی از طرح های سازمان پسماند از جمله طرح هایی هستند که به امکان سنجی نیاز دارند، تأکید کرد: باید مسائل مرتبط با این طرح ها حل و فصل شود؛ به نظر می رسد با مدیریت جدید در سازمان سرمایه گذاری، تکاپویی شکل گرفته و بخشی از این پروژه ها در حال تعیین تکلیف است.
انتهای پیام/