هوش مصنوعی بازیگران فوت شده را به روی صحنه باز میگرداند
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به کمک قدرت هوش مصنوعی سلبریتیهایی مانند جیمز دین به صورت کلونهای دیجیتالی میتوانند به روی پرده سینما برگردند، اما این موضوع این پرسش را مطرح میکند که تکلیف حقوق پس از مرگ انسانها چه میشود؟
خیلی از هنرپیشهها آرزوی بازی در فیلم هایی را دارند که بعد از مرگشان یاد و خاطره آنها را زنده نگه دارند. اما تعداد بازیگرانی که به این مهم دست مییابند زیاد نیست- صنعت سینما میتواند جای سختی برای رسیدن به موفقیت باشد. با این حال، آنهایی که به این موفقیت میرسند به یکجور نامیرایی و ابدیت روی پرده نقرهای دست مییابند که به آنها اجازه میدهد تا اسمشان تا سالها زنده بماند.
یکی از این افراد جیمز دین بازیگر امریکایی بود که در سال 1955 در یک سانحه رانندگی بعد از بازی در تنها سه فیلم جان خود را از دست داد. جالب این که هر سه فیلم او جزء موفقترین فیلمهای آن زمان بودند و اکنون بعد از حدود هفتاد سال از مرگ جیمز دین او قرار است که در یک فیلم جدید به نام «بازگشت به بهشت» دوباره ظاهر شود.
یک کلون دیجیتالی از این بازیگر- که با استفاده از یک فناوری هوش مصنوعی شبیه به فناوری مورداستفاده برای تولید دیپ فیلک خلق شده است- با بازیگران دیگر این فیلم روی پرده راه میرود و بازی میکند.
این فناوری جزء جدیدترین تکنیکهای جلوههای بصری تولیدشده با کامپیوتر در هالیوود است. اما درعین حال این فناوری نگرانیهایی را برای بازیگران و نویسندههایی که بعد از 43 سال دست به اعتصاب زدهاند به وجود آورده است. آنها میترسند که به زودی توسط الگوریتمهای هوش مصنوعی جایگزین شوند.
آنها میگویند که این کار خلاقیت را به خاطر سود بیشتر قربانی میکند. سوزان ساراندون بازیگر در میان افرادی است که درباره دغدغههای خود صحبت کرده است و هشدار داده که هوش مصنوعی میتواند مثل او حرف بزند و چیزهایی را بگوید که شاید انتخاب او نباشند.
احیای دیجیتالی جیمز دین اولین باری نیست که بازیگران مرحوم را ظاهراً روی پرده با کمک فناوری دیجیتالی پیشرفته باز میگرداند و جادوی هالیوود را نشان میدهد. کری فیشر، هارولد رمیش و پل واکر نیز قبلاً بعد از مرگشان به روی صحنه بازگشتهاند. اخیراً هم یک خواننده برزیلی به نام الیش رجینا در یک تبلیغ برای خودرو بعد از مرگ خود ظاهر شده است.
انتهای پیام/