دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی اعلام کرد؛

درآمد ۳۶ میلیارد تومانی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی/ ورزقان به جمع واحد‌های سودده اضافه شد

درآمد ۳۶ میلیارد تومانی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی  ورزقان به جمع واحد‌های سودده اضافه شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با اشاره به درآمد ۳۶ میلیارد تومانی غیرشهریه‌ای این دانشگاه عنوان کرد: واحد ورزقان به جمع واحد‌های سودده اضافه شد.
کد خبر : 858966

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی که با حضور فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و رؤسای این دانشگاه در سالن پروین اعتصامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، گفت: با توجه به اهمیتی که استان آذربایجان‌شرقی داشت دفاع از بودجه این استان به صورت حضوری انجام شد.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی ۳۵ واحد و مرکز دارد که دو واحد تبریز و علوم پزشکی تبریز در وضعیت سبز و سودده هستند و امسال واحد ورزقان هم به جمع واحد‌های سودده اضافه شد و برای سال آینده چند واحد دیگر هم به سوددهی خواهند رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی افزود: نخستین موضوعی که توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد، بررسی نمودار عملکرد آذربایجان‌شرقی بود و امسال نمودار بودجه این استان همگرا شده است. 

رنجبران متذکر شد: موضوع بعد افزایش تعداد دانشجوست که در روند بررسی از ۹۸ تا ۱۴۰۱، در سال ۱۴۰۱جهش تعداد دانشجو داشتیم و امسال با ۵۹ هزار دانشجو رکورد چند سال را شکستیم و حتماً تا سال بعد باید ۶۱ هزار دانشجو در مهرماه داشته باشیم.

وی در ادامه توضیح داد: سال آینده ۶۰ درصد درآمد مربوط به شهریه پیش‌بینی شده که اتفاق خوبی است و اتکای ما به درآمد شهریه کمتر و درآمد پایدار بیشتر می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: ۳۶ میلیارد تومان درآمد غیرشهریه‌ای داشتیم که امسال ۷۱ میلیارد تومان آن را رد کرده بودیم و سهم واحد تبریز بیش از واحد‌های دیگر بود.

رنجبران گفت: موضوع پلتفرم تأمین، تولید و توزیع که به پیشنهاد دکتر طهرانچی به واحد تبریز واگذار شده، یک تحول جدی در آموزش و الگوگیری از نظام آموزش پزشکی خواهد بود و این پلتفرم رشته‌های فنی و مهندسی و رشته‌های مرتبط با صنایع و خدمات را احیا خواهد کرد که برای کشور زمینه تحول آموزشی ایجاد خواهد شد.

وی به موضوع مولدسازی دارایی‌ها اشاره کرد و افزود: استان آذربایجان‌شرقی ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد که باید از آنها استفاده بهینه کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی به مازاد نیروی این استان اشاره کرد و گفت: دکتر طهرانچی تأکید دارد که نیروی انسانی سرمایه اصلی است و بهترین انتخاب این است که با این نیروی انسانی برای مولدسازی دارایی‌ها اقدام کنیم، به‌عنوان مثال مرغداری شبستر با تمام امکانات راکد مانده، در حالی که امکانات و نیروی انسانی داریم و می‌توانیم مولدسازی انجام دهیم، همچنین سراب در حوزه دامپروری و تبریز و شبستر در حوزه دام بزرگ فعالیت دارند.

رنجبران بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با داشتن زمین کشاورزی و امکانات و نیروی انسانی می‌تواند پیشرفت خوبی در زمینه کشاورزی داشته باشد.

وی به شبکه آموزشی، تولیدی درمانی برای حوزه‌های کشاورزی، دامپروری و دامپزشکی با عنوان سرای نوآوری (بازار) اشاره کرد و گفت: یک زمینه کسب و کار وجود دارد که به صورت شبکه‌ای و هم‌افزا در گام نخست در واحد‌های شبستر، مراغه، سراب و تبریز در بخش دامپزشکی و دامپروری فعالیت خواهند داشت و این کار بسیار جدی و سنگین است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی افزود: در این راستا ۲۰۰ میلیارد تومان به‌عنوان سرمایه کار به آذربایجان‌شرقی تزریق می‌شود و این بهترین فرصت است که مولدسازی انجام دهیم.

رنجبران افزود: ستاد ثبت‌نام استانی تشکیل شده و رؤسا و معاونان آموزشی موظف به همکاری کامل با این ستاد ثبت‌نام هستند تا یک ثبت‌نام خوب را رقم زنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب