آییننامه جدید بورس دانشجویی ابلاغ شد
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداشپور رئیس سازمان امور دانشجویان، در نشست رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در سالن شهدای جهاد علمی این وزارتخانه برگزار شد به موضوع جذب دانشجویان بینالملل اشاره کرد و اظهار داشت: موضوع جذب دانشجویان بینالملل در دستور کار همه رؤسای دانشگاهها قرار گرفته است.
وی درباره بورسیهها افزود: آییننامه جامع ۱۳ گانه بورس به تمام دانشگاههای کشور ابلاغ شده است که این آییننامه دارای دو بخش بورس دانشجویان و بخش حاکمیتی است که در آن چند بورسیه از جمله بورس دانش و بورس بلندمدت تعریف شده است.
معاون وزیر علوم ادامه داد: موضوع بورس بلندمدت برای رشتههای نوپدید، بین رشتهایها و هنر تعریف شده است. بورس بلندمدت در حوزه هنر فعال شده و در حوزههای دیگر نیز در حال فعال شدن است و باید از این فرصت برای آنکه بتوانیم تأمین اعضای هیئتعلمی را در کنار دوستان مرکز جذب دنبال کنیم حداکثر استفاده را کنیم.
داداش پور به بورس دانشجویان سال آخر اشاره و خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیت نیز برای ترمیم اعضای هیئتعلمی دانشگاهها بهرهمند شویم.
وی در ادامه سخنان خود با یادآوری فرصت مطالعاتی دانشجویان خارجی و فرصت مطالعاتی بین دانشگاهی افزود: فرصت مطالعاتی بین دانشگاهی بین دانشگاههای در حال توسعه و توسعه یافته ضرورتی است که باید اتفاق بیفتد.
رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: در حوزه تأمین مالی تغذیه دانشجویان از هیئت دولت مصوبهای داشتیم که الگوی نوین تأمین مالی تغذیه را بتوانیم انجام دهیم. با توجه به نتایج جمعبندی شده صاحب نظران، یک کار خوبی درآمده است که سعی میکنیم با مذاکره با سازمان برنامهوبودجه آن را دنبال کنیم و در این الگو سعی شده تنوع ایجاد کنیم.
داداش پور با بیان اینکه بحث آییننامه دانشجویان سرآمد تدوین شده و طی دو هفته آینده ابلاغ میشود، تصریح کرد: این آییننامه میتواند جریانی را در دانشگاهها در کنار آییننامه دانشجویان نمونه ایجاد کند تا تسهیلات برای دانشجویان نمونه ۲ تا ۵ درصد در نظر گرفته شده و از طرفی جریان علمی را در داخل دانشگاههای کشور تقویت کند.
وی درباره سلامت روان دانشجویان اظهار داشت: آسیبهای روانی و اجتماعی دانشجویان در سطح دانشگاههای کشور بالاست و دادهها حکایت از آن دارد که حدود یک سوم دانشجویان کشورمان در معرض آسیبهای متفاوت هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: کارنامه سلامت روان دانشجویان به ما کمک میکند درک درستی از میدان داشته باشیم و از روسای دانشگاهها میخواهم به بحث کارنامه سلامت روان دانشجویان توجه کنند تا بتوانیم تحلیل دقیق جغرافیایی و کلام را داشته باشیم.
داداش پور با بیان اینکه مهارت زندگی در دانشجویان ضعیف است خاطرنشان کرد: درس باعث شده دانشجویان از مهارت زندگی غفلت کنند و ما باید این غفلت را جبران کنیم. در این راستا میتوان دو واحد مهارت زندگی را به عنوان دروس اجباری معرفی کنیم.
انتهای پیام/