دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

استفاده از ظرفیت دانشجویان پسادکتری در ارتقای رتبه بین‌المللی ایران

استفاده از ظرفیت دانشجویان پسادکتری در ارتقای رتبه بین‌المللی ایران
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه استفاده از دانشجویان پسادکتری یا جذب آنان باعث ارتقای رتبه علمی ایران در سطح بین‌المللی می‌شود، گفت: دارندگان PHD می‌توانند روی موضوعات معین کار کنند تا خروجی مناسب را در این زمینه به دست آورند. 
کد خبر : 858041

عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره مرجعیت علمی ایران اظهار کرد: یکی از شاخص‌های اصلی برای رشد رتبه علمی ایران تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر بین المللی است. 

وی افزود: سیاست اتخاذ شده برای ارتقای رتبه علمی ایران اختصاص رنک بین المللی، یعنی نمایه اسکوپوس و ... به مقالات چاپ شده دانشگاه‌های ایرانی است که نوعی تشویق به شمار بیاید تا این مجلات از نظر بین المللی اهمیت پیدا کنند. 

معتمدی تصریح کرد: تمام دانشگاه‌ها در راستای بین المللی سازی مجلات خود در نمایه‌های بین المللی گام برداشته اند و تا کنون ۱۰ مجله دانشگاه علامه طباطبایی کاندید دریافت رنک اسکوپوس شده است. 

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: تبعیت از این روش کمک کننده افرادی است که در ایران مقاله علمی چاپ می‌کنند و در آن از بخش فرایند کمی که مشخص کننده شاخص مقاله برای رنک بندی دانشگاه است، بهره ببرند. 

وی با بیان اینکه استفاده از دانشجویان پسادکتری یا جذب پسادکتری روش دوم ارتقای رتبه علمی ایران است، تاکید کرد: دانشگاه علامه طباطبایی در بخش بین المللی و داخلی آمادگی خود را اعلام کرده تا دارندگان مدرک PHD به صورت مشخص روی موضوعات معین کار کنند تا خروجی مناسب را در این زمینه به دست آورند. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب