انعقاد تفاهمنامه همکاری واحدهای غرب استان تهران با صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهمنامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری، بین دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت به نمایندگی عبدالله قاسمیپیربلوطی سرپرست این واحدهای دانشگاهی و عسگری غلامزاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با هدف دسترسی و بهکارگیری اهرمهای مالی صندوق پژوهش دانشگاه آزاد در استفاده از دانش فنی و فناوری روزآمد انباشته شده در واحدهای غرب استان تهران در نیل به اقتصاد دانشبنیان در راستای تحقق شعار سال و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شد.
سیر تاریخی فعالیت نهادهای تخصصی مالی در حوزه فناوری و نوآوری
عسگری غلامزاده در این نشست به تشریح و تبیین سیر تاریخی فعالیت نهادهای تخصصی مالی در حوزه فناوری و نوآوری کشور، تاریخچه شکلگیری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه و خدمات تخصصی قابل ارائه صندوق به زیستبوم فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.
وی گفت: صندوقهای پژوهش و فناوری با هدف تمرکز بر ارائه خدمات مالی و حمایتی به طرحها و شرکتهای فناور با اخذ مجوز از هیئت وزیران آغاز به کار کردند. دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه کشور نیز از این امر مستثنا نبوده و با هدف ارائه خدمات بهتر و سهلالوصولتر و با تغییرات بنیادین رویکرد مدیریت عالی دانشگاه و تغییر مسیر از «آموزشمحور» بودن به رویکرد «دانشگاه کارآفرین» این امر شتاب بیشتری یافته که در نهایت صندوق تخصصی مذکور در حوزه مالی تأسیس شد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اختیار این صندوق بهصورت شرکت سهامی خاص بوده که کل سهام آن به دانشگاه آزاد اسلامی تعلق دارد و در عین حال دارای استقلال نسبی از حیث عملکردی است که در نهایت درآمد حاصل از آن به حساب دانشگاه واریز میشود. این صندوق با در پیش گرفتن سیاستهای پایدار در راستای ارتقای ظرفیتهای نوآورانه در حوزه شرکتهای دانشبنیان و فعالیتهای اقتصاد دانشبنیان برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله تلاش میکند.
اهداف تفاهمنامه واحدهای غرب استان تهران با صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس نیز گفت: این تفاهمنامه در راستای حمایت مالی طرحهای تحقیقاتی و توسعه فناوری و نوآوری مورد نیاز و ایجاد زمینههای مناسب برای بهکارگیری از توانمندیها و حمایت از سراهای نوآوری واحدهای غرب استان تهران و خدماتی از قبیل تجهیزات پژوهشی و برگزاری نشستها، دورهها و کارگاههای آموزشی حسب اعلام نیاز طرفین، حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی با موضوعات مرتبط با فعالیتهای دانشگاه، انتقال تجربیات و نیازهای صندوق به دانشگاه و بالعکس اجرا میشود.
عبدالله قاسمی پیربلوطی از مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی درخواست حمایت از چند طرح فناورانه در راستای کسب درآمدهای غیرشهریهای داشته و بیان کرد: حمایت مالی از راهاندازی سراهای نوآوری جلبک در ساختمان بلااستفاده و تازه احداثشده در واحد صفادشت، سرای نوآوری حوزه باغبانی و قارچ در واحد ملارد، شرکتهای مستقر در سرای نوآوری و شتابدهی توسعه صنایع منطقهای دکتر قریب (سرای نوآوری دکتر قریب) و مرکز رشد واحدهای فناور برای سرمایه در گردش آنها از مهمترین اقدامات در راستای کسب درآمدهای غیرشهریهای خواهد بود.
انتهای پیام/