دانشگاه آزاد اسلامی به اکوسیستم کارآفرینی تبدیل شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شمسعلی محمودیان فرماندار شهرستان آذرشهر در نشست تخصصی هماندیشی مدیریت تغییر و تحول و توسعه سرای نوآوری صنعت نسل ۴ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر با بیان اینکه نیاز امروز انجام امور با رویکرد دانشبنیان است به تشریح ظرفیتهای ویژه و منحصربهفرد شهرستان آذرشهر در زمینههای مختلف و حمایتهای دولت مردمی سیزدهم از دانشبنیانها پرداخت و گفت: لازم است دانشگاه آزاد اسلامی به اکوسیستم کارآفرینی تبدیل شود.
فرماندار و رئیس کارگروه اشتغال شهرستان آذرشهر با تأکید بر اینکه مراکز علمی خود را با شرایط جامعه وفق داده و نقشآفرین باشند، عنوان کرد: باید مسیرهای کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی شفاف شود. مدیریت شهرستان آماده هرگونه حمایت در زمینه ایجاد بسترهای لازم برای عملیاتی شدن ایدههای کاربردی اسادان و دانشجویان است.
محمودیان با قدردانی از فعالیتها و اهداف تعریف شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر بدون دریافت یک ریال بودجه دولتی اظهار کرد: این دانشگاه گامهای مؤثری را در پیشرفت علمی شهرستان و استان برداشته و در برخی موارد جلوتر از دانشگاههای دولتی حرکت کرده که این فعالیتها قابل ستودنی است.
به گفته فرماندار آذرشهر، اگر دانشگاه آزاد اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نبود، وضع علمی کشور خیلی پایین از اینها بود.
جعفر نیکزاد مشاور رئیس سازمان غذا و دارو نیز گفت: با احصای نیازهای صنایع موجود در منطقه و جمع آوری، تحلیل و ارائه راهکارهای مناسب میتوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر را به مرکزی جامع برای ارتباط واقعی دانشگاه و صنعت تبدیل کرد و این دور از ذهن نبوده و کاملاً قابل تحقق است.
وی افزود: طبیعی است که واحدهای صنعتی به دنبال سود هستند و میتوان با سوقدادن ایدههای دانشگاه به سمت نیازها آنها در افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها اقدام کرد تا از این طریق صاحبان صنایع علاقهمند به همکاری با مراکز رشد شوند. میتوان در این زمینه از ظرفیت قانون جهش دانشبنیان هم بهره برد.
حسن اصیل عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر و رئیس مرکز رشد شهرستان آذرشهر هم به تشریح وظایف و کارکردهای سرای نوآوری صنعت نسل ۴ پرداخت و گفت: این سرا براساس موافقت اصولی شماره ۳۵۲۰۱/ص در حوزههای مختلف از جمله ساختمانهای هوشمند، حمل و نقل، زراعت و دامپروری و... مشغول فعالیت است.
وی شبکه سازی در راستای تجاری سازی، تأمین فضای کاری، خدمات مشاوره، کمک به تجاری سازی محصول، ارائه خدمات پیش رشد و رشد در مرکز رشد، تیمسازی و افزایش توانمندی تیمهای استارتآپی با اتکا به دانش و توانمندی متخصصان ازجمله اهداف راهاندازی سرای نوآوری صنعت نسل ۴ عنوان کرد.
علی ابراهیمپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر نیز به تشریح اهداف این نشست پرداخت و گفت: هدف نهایی، پیوند ایدههای دانشگاه و نیازهای واحدهای صنعتی است. باید این پیوند به سمت رفع نیازهای واقعی جامعه کنونی هدایت شود.
وی خواستار استفاده بهینه از محوطه دانشگاه با اختصاص این محل به صنایع خلاق و اجرای کارخانه هوشمند به عنوان پایلوت (نمونه) در آذرشهر شد.
این نشست تخصصی با استماع دیدگاه استادان در گروهها و رشتههای تخصصی، (گروه عمران رامین کتابفرش، گروه مکانیک محمدعلی جعفرپور، گروه برق محمدعلی توکلی، گروه کامپیوتر علی تیمورزادگان، گروه حسابداری سعید شیپوریان و گروه مدیریت دولتی قادر بابایی، نکته نظر و پیشنهادهای استادان دانشگاه و بحث و تبادل نظر و همفکری درباره موارد مطروحه همراه بود.
در حاشیه این نشست، فرماندار شهرستان آذرشهر از آموزشگاه رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر بازدید کرد.
انتهای پیام/