روایت نجات یک کارخانه از تعطیلی توسط دانشجویان/افزایش مدارس هوشمند با رویکرد خلّاقیت
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست شورای هماهنگی مدیران شمال غرب شیراز با حضور مدیران و مسئولان ادارات به میزبانی مجتمع سمای دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد.
معاون هماهنگی و برنامهریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست اظهار کرد: دانشگاه زمانی کار خود را از مسجد، مدرسه و حسینیه آغاز کرد و اکنون مانند درخت تنومندی میدرخشد، بر این اساس در دانشگاه آزاد اسلامی با آغوش باز به استقبال جامعه میرویم و خود را جدای از جامعه نمیدانیم.
حسن سلطانی توضیح داد: براساس اسناد بالادستی آموزش عالی، دانشگاه آزاد اسلامی سند تحول و تعالی دانشگاه را تدوین کرده و نکات مهمی را در آن مطرح و مدنظر قرار داده که یکی از مهمترین آنها تربیت نیروهای جوان جهادی است.
وی افزود: یکی از مسئولیتهای اجتماعی دانشگاه از میان برداشتن مشکلات اجتماعی است که در این راستا طرح پویش یعنی مهارتآموزی در کنار آموزشهای تئوری برای دانشجویان با هماهنگی سایر ارگانها برای کسب مهارت در نظر گرفته شده است.
معاون هماهنگی و برنامهریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در ادامه توضیح داد: در نزدیکی شهر شیراز کارخانهای بود که بهدلیل آلودگیهای زیستمحیطی رو به تعطیلی میرفت، اما استادان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز مشکل آن کارخانه را رفع کردند و دانشجویان توانستند در این زمینه بسیار مؤثر باشند.
سلطانی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بزرگترین دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده که در ۳۵ شهرستان در حال ارائه خدمات است و تفاوت ما با سایر دانشگاهها آن است که در دانشگاه آزاد اسلامی از مدرسه تا رشتههای پزشکی را داریم و در حال خدماترسانی به شهروندان هستیم، بهخصوص در رشته دندانپزشکی که به اقشار ضعیف جامعه و شهرمان خدمات لازم را ارائه میدهیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس هم گفت: افتخار ما داشتن مولای متقیان حضرت علی علیهالسلام است و باید شکر این نعمت را به جای آوریم.
حجتالاسلام حسین ملکمکان مطرح کرد: باید نعمت بزرگ ولایت فقیه را در غیاب امام زمان عجلالله تعالی فرجهالشریف قدر بدانیم، همانطور که آثار آن را دیدهایم که با همه هجمهها، توطئهها و فتنههایی که به وجود آمد درایت و هدایت مقام معظم رهبری موجب نجات ایران اسلامی شد.
وی ضافه کرد: باید دهه امامت و ولایت را همچون دهه محرم با شکوه برگزار کنیم، چراکه اهمیت غدیر کمتر از محرم نیست، بر این اساس در این ایام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برنامههایی از قبیل مسابقات ورزشی و شادپیمایی را در بلوار زند به سمت حرم مطهر شاهچراغ(ع) تدارک دیده است.
**مسئله بحران جمعیت مساوی بحران امنیت است
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم گفت: دانشگاه آزاد خدمات زیادی به خانوادهها اراده داده و کمتر کسی است که از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی استفاده نکرده باشد.
مجید رحیمی تشریح کرد: در حوزه مدارس ۷۵۰ مدرسه و ۱۴۲ هزار دانشآموز در سطح کشور داریم و در سطح استان فارس بهعنوان بزرگترین مجموعه مدارس سما ۱۲ هزار دانشآموز،۸۰ مدرسه، یکهزار و ۵۰۰ کادر آموزشی در ۱۹ شهرستان مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: در مجموعه مدارس سما دنبال خدمات و توسعه کمّی و کیفی بینظیری هستیم و در این راستا افزایش مدارس هوشمند و مدارس معارف سعادت با رویکرد خلّاقیت که در حال توسعه بوده، مدنظر قرار گرفته است.
امام جمعه شهرکهای شمال غرب شیراز هم در این نشست یکی از اهداف برگزاری این جلسات را رفع مشکلات بین سازمانها و مجموعههای اداری دانست و گفت: کارشناسان ازدواج عنوان میکنند، کسانی که قصد ازدواج دارند چهار تا پنج سال درگیر انتخاب مورد مناسب خود میشوند، باید با کار واسطهگری چهار یا پنج سال را به یک یا یک و نیم سال کاهش دهیم، بنابراین در دفتر امام جمعه غرب شیراز مجموعهای مستقر است که کار واسطهگری را انجام میدهد.
حجتالاسلام حسن روحانی، مسئله بحران جمعیت را بحران امنیت دانست و اظهار کرد: باید یک فکر اساسی شود و هرکس در حد توان به رفع این مشکل کمک کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کسانی که دشمنی علیه نظام و انقلاب اسلامی دارند بدانند که نتیجه این دشمنی آوارگی و پریشانی است، همانطور که منافقین شاهد آن بودند و عدهای هم که رسماً منافق نیستند شاهد این ماجرا باشند و از این اتفاقات عبرت بگیرند و به سمت نظام جمهوری اسلامی برگردند.
مدیرعامل مجمع فعالان ازدواج هم در این نشست با تأکید بر لزوم ازدواج در خانواده و جامعه ازدواج را یک پیمان مقدس در تمام ملل و اقوام دانست و تأکید کرد: انسان دو نوع نیاز دارد، نیاز جسمی و نیاز روحی و خانواده نخستین پایگاه اجتماعی است که محل ارزشهای اخلاقی، انسانی و جایگاه انتخاب راه درست از نادرست است.
پروانه جاوید توضیح داد: ازدواج باید آگاهانه، بههنگام، آسان و پایدار باشد. روابط نابسامان در درون خانوادهها روابط بین اولیا میزان رشد جمعیت، نقشههای سیاسی و اجتماعی و عوامل اقتصادی، تجملات و تشریفات، جدا شدن از زندگی سنتی، وضعیت نامناسب پوشش، بالا رفتن سن ازدواج و تغییر در نگرش به ازدواج ازجمله دلایل پدید آمدن بحران در خانوادههاست.
وی گفت: مهمترین دلیل در آسیبشناسی ازدواج، تغییر نگرش زندگی و انحراف از ساختارهای متعادل اسلامی است و عدم تمایل به ازدواج مشکلات عمده و خطرناکی را پیش خواهد آورد، مشکلاتی که آن را تله جمعیتی مینامند و عواملی همچون افزایش سن ازدواج، کاهش تمایل به ازدواج، افزایش نرخ طلاق، افزایش نرخ ناباروری، کاهش تمایل به فرزندآوری و افزایش نرخ جلوگیری از بارداری منجر به بحران جمعیت می شود.
جاوید تبیین کرد: برای تشویق به ازدواجباید تلاش همگانی صورت گیرد و این تلاش باید از طریق خانوادهها، بسیج همگانی مردمی، مسئولان ادارات و نهادها و همچنین با درنظر گرفتن نقش صدا و سیما و نقش ائمه جمعه و جماعات، نقش سخنرانان، واسطین ازدواج، مراکز مردمنهاد و دولت برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که از اهمیت بالایی برخوردار است، صورت گیرد.
انتهای پیام/