دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سامانه برف‌سنجی پایتخت تکمیل شد

سامانه برف‌سنجی پایتخت تکمیل شد
پنج ایستگاه برف‌سنجی و ۲۲ ایستگاه‌ بادسنجی و میز پایش سمت و سرعت باد و ارتفاع برف توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران راه‌اندازی شد.
کد خبر : 854401

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری آنا، علی نصیری در آیین افتتاح پروژه های این سازمان که امروز شنبه در جریان پنجاه و نهمین پویش امیدوافتخار برگزار شد، با اشاره به افتتاح سه پایگاه جدید مدیریت بحران، اظهار داشت: در بحث ایمنی ۲۸۰۰ مدرسه را ایمن سازی می کنیم و پروژه هایی در بحث سامانه‌های پایش مخاطرات جوی، توسعه ناوگان خودرویی و موتوری، تأمین انرژی پایگاه های منتخب و تجهیز مساجد و مدارس‌ منتخب داریم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به افتتاح ۶ پایگاه مدیریت بحران در سال جاری اشاره کرد و گفت: ۳ پایگاه امروز به بهره‌برداری می‌رسد و سه پایگاه دیگر نیز در نیمه دوم سال؛ در مناطق یک، ۱۵ و ۲۲ بهره‌برداری می‌شوند.

وی  عنوان کرد: در هر ناحیه باید یک پایگاه مدیریت بحران مستقر شود و در ۵ ورودی شهر پایگاه های معین را خواهیم داشت که تحویل استان‌های معین می شود. بنابراین باید بیش از ۳۰ پایگاه اضافه کنیم که امسال ۶ پایگاه افتتاح می شود که ۳ مورد آن امروز افتتاح می شوند و سه پایگاه دیگر نیز در نیمه دوم سال؛ این پایگاه ها در منطقه یک و ۱۵ و ۲۲ خواهند بود.

نصیری ادامه داد: هر پایگاه ۹۰۰ متر مربع زیر بنا دارد در بحث پایگاه ها باید این نکته را یادآور شویم که ۵۲ پایگاهی که در اختیار سازمان ورزش و ورزش بانوان بود بدون هیچ آسیبی به کاربری ورزش بانوان، بخشی از آن به وظایف مدیریت بحران اختصاص داده خواهد شد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: ۱۸۰ میلیارد تومان برای احداث و تجهیز این سه پایگاه مدیریت بحران هزینه شده است. ‌

وی گفت: در راستای مسئولیت پذیری شهرداری، از ۴۵۰۰ مدرسه تهران، حدود ۲۸۰۰ مدرسه را در فاز اول با هماهنگی و همکاری و آموزش پرورش و سازمان نوسازی مدارس استان تهران در بحث سلامت و محیط زیست ارزیابی و موارد ناایمنی آن را احصا می کنیم و پس از آن رفع می شود.

سامانه برف سنجی پایتخت تکمیل شد

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خاطرنشان کرد: ۵ ایستگاه برف سنجی را برای افتتاح امروز داریم و در واقع تکمیل سامانه‌ برف سنجی را خواهیم داشت و ۲۲ ایستگاه‌ باد سنجی و میز پایش سمت و سرعت باد و ارتفاع برف را نیز بهره برداری می کنیم .

وی یادآور شد: ۱۶ دستگاه خودروی سبک و ۲۲ دستگاه موتور سیکلت و یک دستگاه جرثقیل سه تن به ناوگان ما اضافه می شود که هزینه آنها ۴۶ میلیارد تومان است.

نصیری افزود: با تامین اعتبار ۵۰۰ هزار دلاری توسط دفتر یو ان دی پی، (دفتر برنامه توسعه ملل متحد) موفق شدیم که ۸ پایگاه مدیریت بحران شهر را به سامانه نیروگاه های کوچک مقیاس خورشیدی مجهز کنیم.

در ادامه این جلسه مجید باقری معاون برنامه‌ریزی و امور شورای شهرداری تهران نیز گفت: پروژه‌هایی که امروز شاهد افتتاح آن هستیم نشان می‌دهد که مجموعه مدیریت شهری نسبت به موضوع پیشگیری در وقوع بحران حساسیت ویژه‌ای دارد و این می‌تواند برای شهروندان تهرانی حس آرامش را به همراه داشته باشد.

وی افزود: این میزان از اهتمام شهرداری باعث شد که اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ایمنی شهر تهران رقم بخورد و شخص شهردار تهران نیز حمایت‌های جدی نسبت به این موضوع تا کنون داشته است. از سوی دیگر افتتاح‌های امروز پیام دیگری را نیز به همراه دارد که قرارگاهی کار کردن در حوزه ایمنی نتایج خوبی به همراه دارد و می‌تواند احساس آرامش و ایمنی بیشتری را به مردم تهران بدهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب