دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در مراسم سالروز شهادت مهندس چمران مطرح شد؛

از راه‌اندازی اندیشکده‌های علمی و تحقیقاتی تا الگوبرداری استادان از شهید چمران

از راه‌اندازی اندیشکده‌های علمی و تحقیقاتی تا الگوبرداری استادان از شهید چمران
مسئولان در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت استاد بسیجی شهید چمران با تأکید بر راه‌اندازی اندیشکده‌های علمی و تحقیقاتی، خواستار الگوبرداری استادان از شهید چمران شدند.
کد خبر : 854000

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احسان کامرانی در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت استاد بسیجی شهید چمران و روز گرامیداشت بسیج اساتید که با حضور استادان بسیجی دانشگاه‌های استان هرمزگان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد با اشاره به زندگی سراسر مبارزه شهید چمران اظهار کرد: این شخصیت وارسته از ابتدای جوانی تا زمان شهادت با شناخت کامل از وقایع جهانی و مبارزه با ظلم و ستم، بنای استکبار‌ستیزی را پایه‌ریزی کرد و آنچنان در این زمینه مصمم شد که تنها متعلق به یک جغرافیای خاص نبود و او یک مبارز تمام‌عیار متعلق به تمام مظلومان جهان بود که بنای مبارزه در جنگ‌های نامنظم را فراسوتر از مرز‌های ایران آغاز کرد.

وی اضافه کرد: شهید چمران به‌عنوان یک استاد و فرهیخته حوزه فیزیک پلاسما در بهترین و بزرگ‌ترین دانشگاه جهان خدمت می‌کرد ناگهان آرامش، آسایش و جایگاه شخصی را رها و برای عدالت‌خواهی وارد گود مبارزه با استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی شد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار هرمزگان، درک اوضاع سیاسی و اجتماعی جهان توسط شهید چمران را یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های شخصیتی وی دانست و افزود: با شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی برای دفاع از میهن اسلامی به جبهه‌های حق علیه باطل شتافت و در راه هدف خویش به درجه رفیع شهادت رسید.

کامرانی با پرداختن به نقش استاد بسیجی و نقش‌آفرینی او در این شرایط حساس تأکید کرد: استادان باید به نقش خود در جامعه واقف باشند و منطبق بر شعار «استاد بسیجی، جهاد تبیین و امیدآفرینی، اعتلای حکمرانی» حرکت رو به رشد خود را استمرار بخشد و با ایجاد امیدآفرینی و کنار گذاشتن بی‌تفاوتی به رسالت مهم خود در حوزه جهاد تبیین ادای دین کنند.

**حکمرانی اسلامی از مسیر علوم انسانی می‌گذرد

این استاد دانشگاه، حکمرانی اسلامی را یک مبحث بزرگ در حوزه دینی، عقیدتی و علمی دانست و یادآور شد: برای شکل بخشیدن به حکمرانی اسلامی و برجسته کردن آن در جامعه پرداختن به موضوع علوم انسانی و متعالی ساختن آن در جامعه است.

وی از استادان بسیجی خواست تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود جامعه با راه‌اندازی اندیشکده‌های علمی و تحقیقاتی راه رشد و بالندگی را برای آینده کشور ترسیم کنند و با برنامه‌ریزی درست و منسجم، زمینه توسعه همه‌جانبه را در کشور فراهم آورند.

رئیس بسیج اساتید استان هرمزگان با اشاره به توانمندی‌های بالقوه هرمزگان، این استان را یک استان کم‌نظیر بلکه حتی بی‌نظیر در بسیاری از منابع و شاخص‌ها معرفی کرد و ادامه داد: منابع عظیم نفت و گاز و صنایع پترو پالایش، فولاد، آلومینیوم، صنایع دریای و حمل و نقل، وجود ۱۴ جزیره با کاربری‌ها متفاوت و حضور دو زیست‌بوم بزرگ خلیج فارس و دریای عمان می‌تواند با تولید انبوه، بودجه چندین استان کشور را یکجا تولید کند که نیازمند تلاش و کوشش اهالی علم و دانش است.

از راه‌اندازی اندیشکده‌های علمی و تحقیقاتی تا الگوبرداری استادان از شهید چمران

کامرانی، خواستار آینده‌پژوهی و بالفعل کردن ظرفیت‌های مغفول در استان هرمزگان با ایجاد نقشه راه توسط بسیج اساتید شد و تبیین کرد: موقعیت ممتاز گردشی به‌عنوان دومین صنعت پولساز جهان بعد از صنایع نظامی و جلوتر از منابع نفت و گاز، بهره‌گیری از توان برای بالا بردن ظرفیت استفاده از حوزه اقتصاد دریامحور و ... ازجمله توانمندی‌هایی است که در این استان به وفور یافت می‌شود و به‌دلیل عدم به‌کارگیری ظرفیت دریا ۸۵ درصد توانمندی ما در حوزه بهره‌برداری از دریا مغفول مانده است.

وی، نیروی متخصص و کارآمد انسانی را یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های توسعه همه‌جانبه معرفی کرد و یادآور شد که از یاد نبریم آلمان بعد از جنگ جهانی دوم چگونه از خاکستر برخاست و و در اروپا نقش‌آفرینی کرد یا ژاپن چگونه با تکیه بر نیروی انسانی و بدون هیچ منابعی توسعه یافته شده است، بنابراین باید از جا برخیزیم و به نقش تاریخی خود در این برهه حساس عمل کنیم.

**آمریکا دنبال کدخدایی بر جهان است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان هم در این نشست شهید چمران را استادی مبارز، صاحب علم و معرفت معرفی و اضافه کرد: شهید چمران، بهترین شرایط زندگی را در زمان خودش رها ساخت و علم مبارزه با استکبار و رژیم منحوس صهیونستی را به‌دست گرفت و مکتب مبارزه با استکبار را بنا نهاد.

محمدحسین رنجبر با اشاره به نقش شهید چمران در بیداری اسلامی کشور‌ها گفت: امروز نقش استادان دانشگاه به‌عنوان معلم و هدایتگر جامعه بسیار مهم و حساس است و باید با جهاد تبیین به جنگ دشمن بروند و در توسعه همه‌جانبه کشور نقش‌آفرینی کنند.

جانشین فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان هم در این گردهمایی با نگاه استراتژیک به مسائل سیاسی و امنیتی جهان و نقش استادان بسیجی به‌عنوان مغز‌های متفکر جریان ضد استکبار گفت: استادان باید با الگوبرداری از راه و منش شهید چمران با آگاهی و هوشیاری به جنگ دشمن بروند و برنامه‌های آنان را در نطفه خفه کنند.

هدایت‌الله امیری با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره قرار گرفتن جهان در پیچ تاریخی و تمامیت‌خواهی استکبار جهانی در این برهه زمانی افزود: آمریکا با اهداف مختلف دنبال تسلط بر جهان است و ایران به‌عنوان یک دشمن بزرگ اعتقادی و ایدئولوژیک سد راه آمریکاست و آمریکا می‌کوشد با حذف کشور‌های بزرگ اقتصادی و نظامی مانند چین و روسیه با ایران به‌عنوان یک کشور بزرگ از نظر ایدئولوژیک مبارزه کند.

وی افزود: آمریکا جهان را به منزله یک دهکده جهانی می‌خواهد که خود کدخدای آن باشد تا بتواند با تأمین امنیت رژیم غاصب و فاسد صهیونیستی اهداف خود را در خاورمیانه دنبال کند و منابع بزرگ نفت و گاز این منطقه را تحت تسلط و تاراج خود بگیرد.

جانشین فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان از استادان بسیجی خواست تا با قدرت تفکر و اندیشه، برنامه‌ریزی منسجم و منظم در مقابل جنگ شناختی دشمن همواره در موقعیت آماده‌باش قرار گیرند و اجازه خودنمایی دشمن را در هیچ عرصه‌ای ندهند.

شروع این برنامه با غبارروبی و گل‌افشانی شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس آغاز و با تجلیل از استادان نمونه بسیجی ادامه یافت و سپس این برنامه که مرتبط با برنامه کشوری حضور حماسی ۳۰ هزار استاد بسیجی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شد با ارتباط گرفتن با مرکز کشور با حضور استادان بسیجی سراسر کشور به صورت مجازی ادامه یافت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب