بهروزرسانی آزمایشگاههای هوش مصنوعی در وزارت علوم کلید خورد
علی خطیبی معاون مالی و اداری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره تامین زیرساختها برای راه اندازی آموزش هوشمند گفت: استادان جدید الاستخدام، یعنی آنهایی که در ۵ سال اخیر هیئت علمی شده باشند اگر کار عملی و آزمایشگاهی انجام دهند ۱۰۰ میلیون تومان و اگر کار محاسباتی انجام دهند ۵۰ میلیون تومان دریافت میکنند.
معاون مالی و اداری وزارت علوم تصریح کرد: از زمانی که هوش مصنوعی مطرح شد در برنامه ریزی خود قرار دادیم تا از آزمایشگاهها و خدمات آزمایشگاهی تمام استادان و هیئت علمیها در حوزه هوش مصنوعی حمایت ویژه داشته باشیم و آنها را بروز کنیم و وزارت علوم پیشگام این قضیه است و در روزهای آتی آن را عملی میکنیم.
خطیبی تصریح کرد: اعتبار مناسبی را راستای تحقق هوش مصنوعی برای استادان هیئت علمی فعال در این زمینه در نظر گرفته ایم تا بتوانیم رشد علمی ایران را رقم بزنیم.
به گزارش آنا، پیش از این محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم اعلام کرده بود که با توجه به توسعه هوش مصنوعی ما باید در دانشگاهها بیشتر موضوع پژوهش را به سوی مطالعات تئوریک ببریم و باید بدانیم استخراج دادهها استفاده از آزمایشگاهها و ساخت تجهیزات و مواد جدید به صورت علمی تجربه شود. استفاده از هوش مصنوعی بسیار مهم است، ولی نباید از نقش مهارتی و تولید دادههای جدید غافل شویم.
همچنین، وزیر علوم به محمدهادی زاهدی مدیر کل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم پیشنهاد داد که به فکر تدوین و تصویب دستورالعملی برای آموزش هدفمند در آموزش عالی باشد.
انتهای پیام/