دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حضور ۱۴۰ دانشگاهی در نخستین رویداد تخصصی دانشجویی «خلاق‌شو»

حضور ۱۴۰ دانشگاهی در نخستین رویداد تخصصی دانشجویی «خلاق‌شو»
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان گفت: تعداد ۱۴۰ نفر در دو گروه دانش‌آموزی و استادان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد تخصصی دانشجویی «خلاق‌شو» شرکت کرده‌اند.
کد خبر : 853130

حسین زیادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح چگونگی برگزاری نخستین رویداد تخصصی دانشجویی «خلاق‌شو» اظهار کرد: تعداد ۱۴۰ نفر از واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی، صنعتی، بوعلی و پزشکی و فنی و حرفه‌ای و در دو گروه دانش‌آموزی و استادان دانشگاه در این رویداد شرکت کرده‌اند.

وی افزود: نخستین رویداد تخصصی دانشجویی «خلاق‌شو»، ساخت استاپ موشن با همت و پشتکار دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در راستای کنگره ۸ هزار شهید استان همدان و ۱۲۴ شهید دانشجویی دانشگاه‌ها مشغول به فعالیت بوده و این رویداد ساخت استاپ موشن در دو قالب ساخت با گوشی و دوربین در گروه‌های دو تا چهار نفره در حال برگزاری است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان اضافه کرد: قرار است که در این طرح دانشجویان در بحث شهدا، ثبت جهانی هگمتانه و موضوع عفاف و حجاب کار‌های هنری استاپ موشن خلق کنند و این طرح فتح بابی برای ایجاد امید و ایمان در جامعه و جامعه دانشجویی خواهد بود.

عنوان کرد: به‌طور کلی همه انیمیشن‌ها از قرار گرفتن چند تصویر به‌صورت پشت سر هم و پی‌درپی، ساخته می‌شوند. در انیمیشن‌های دوبعدی، تصاویر نقاشی شده با دست یا کامپیوتر، فریم به فریم نشان داده و در انیمیشن‌های سه‌بعدی، مدل‌های کامپیوتری به آهستگی حرکت کرده و با گرفتن عکس‌های پشت سر هم از آنها، یک تصویر متحرک تشکیل می‌شود.

زیادی بیان کرد: در ساخت انیمیشن به روش استاپ موشن یا Stop Motion، به جای استفاده از نقاشی از عروسک‌ها و مدل‌های واقعی استفاده می‌شود. این کار به این صورت انجام شده که عروسک را کمی حرکت می‌دهند، سپس از آن عکس گرفته و آن‌قدر این عمل را تکرار می‌کنند تا حرکت تصویر را به بیننده القا کنند.

وی مطرح کرد: هنر استاپ موشن بسیار قدیمی بوده و حدوداً قدمتی برابر با صنعت سینما دارد. در آن زمان کارگردانان فیلم‌های مختلف به دنبال راهی برای حرکت بخشیدن به اجسام بودند و این‌گونه بود که ایده استفاده از این تکنیک به ذهنشان رسید.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی همدان با گریزی به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره ایجاد امید و ایمان در کشور و فضای جامعه؛ تشریح کرد: در واقع، هدف ما نیز این است که به امید و هویت و ایمان را دنبال کرده و به دانشجویان تفهیم کنیم که امید و نشاط در جامعه وجود داشته و از طرح‌ها و برنامه‌های دانشجویی حمایت می‌شود.

زیادی تبیین کرد: بعد از برگزاری و انتخاب طرح‌های برتر این طرح‌ها در اختیار صداوسیما و شهرداری قرار داده که در سطح شهری و کشوری نصب و با موضوع کنگره ۸ هزار شهید نیز رونمایی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب