صعود تیم «آلا» به دور نهایی سومین رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی
صبا اسدی سرگروه تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی «آلا» دانشگاه آزاد اسلامی همدان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از راهیابی این تیم متشکل از صبا اسدی، فرزانه طاهرپور، فهیمه موسعلی، فهیمه طاهرپور به دور نهایی سومین دوره رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
وی افزود: پس از رقابت ۵۹۲ دانشجو در قالب ۱۴۸ تیم در سومین رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی در محورهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در دانشگاه آزاد اسلامی همدان، تیم «آلا» توانست بهعنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در محور فرهنگی به مرحله دوم مسابقات راه پیدا کند.
سرگروه تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی «آلا» یادآور شد: تیم دانشجویی «آلا» از اعضای کانون عفاف و حجاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان متولد شد و با ایجاد چارچوب امن برای دانشجویان سعی در شکوفایی استعداد آنان، بیان نظر و دیدگاهها، شناسایی مسیر درست انسان صالح و مهارتآموزی در این دانشگاه دارد.
اسدی با اشاره به اینکه تیم «آلا» در سومین رویداد ملی کرسی آزاداندیشی در رقابتی دروندانشگاهی موفق شده بود با شکست چند تیم به همراه مراحل بعد راه پیدا کند، ادامه داد: در مرحله استانی نیز تیم «آلا» موفق به پست سر گذاشتن تیمی از دانشگاه آزاد اسلامی ملایر شد.
وی بیان کرد: تیم «آلا» در مرحله کشوری در رقابت نخست با گزاره «از علل افزایش سن تجرد تغییر نگاه جوانان به ازدواج تحت تأثیر فرهنگ و تبلیغات رسانههای غربی است» در جایگاه موافق موفق شد تیم دانشگاه فلاورجان را پشت سربگذارد و در دور دوم با موضوع «دینگریزی در بعضی از جوانان ناشی از ضعف اقتصادی است» در جایگاه منتقد تیم دانشگاه آزاد اسلامی کاشان را از پیش رو برداشت.
سرگروه تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی «آلا» تشریح کرد: در دور پنجم تیم «آلا» توانست در جایگاه منتقد با گزاره «دینگریزی در بعضی از جوانان ناشی از ضعف اقتصادی است» تیم دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه را مغلوب استدلال و منطق خود کند و به جمع ۱۶ تیم برتر سومین رویداد ملی کرسیهای آزاداندیشی راه یابد.
اسدی بیان کرد: ایجاد محیط مطلوب و امن برای بیان آزادانه و ناصحانه اندیشهها در دانشگاهها با توجه به تقویت مؤلفههای وحدت، امنیت ملی و ارزشهای اسلامی میتواند کمکحال وضعیت کنونی جامعه باشد.
وی توضیح داد: همانگونه که میدانیم ایجاد فرصت قانونی، امن و عادلانه برای طرح آرا و تقویت روحیه حقیقتجویی، قانونگرایی، آزادگی، خوداتکایی فکری و رشد فرهنگ نقدپذیری در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از اهداف برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها بوده که کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
سرگروه تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی «آلا» تأکید کرد: باید ادبیات حاکم در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به سمت گفتمانسازی کرسیهای آزاداندیشی پیش رود تا بستر و محملی برای تضارب آرای دانشجویان در چارچوب قانون و منطق حاکم در جمهوری اسلامی ایران شود.
اسدی تبیین کرد: ایکاش در آموزش و پروش دانشآموزانی تربیت میشدند که توانایی ذهن استدلالی و پرسشگر خروجی آنان بود تا دانشجویان با این مهارت در دانشگاه حاضر شوند.
وی تشریح کرد: سطح مسابقات نسبت به دوسال قبل رشد خیلی زیادی داشت و تیمها همه با آگاهی کامل و کاملاً مسلط بر موضوعات در مسابقات حضور داشتند.
انتهای پیام/