دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 خرداد 1402 - 10:46

هوش مصنوعی این بار بلای جان جشنواره ادبی بردفورد شد

هوش مصنوعی این بار بلای جان جشنواره ادبی بردفورد شد
یک تصویرگر انگلیسی، به دلیل استفاده برگزارکنندگان جشنواره ادبی بردفورد از هوش مصنوعی برای تصاویر تبلیغاتی، از حضور در این رویداد انصراف داد.
کد خبر : 851451

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، کریس مولد، تصویرگر کتاب از شرکت در جشنواره ادبی بردفورد انصراف داد، چون این جشنواره از هوش مصنوعی برای تولید تصاویر تبلیغاتی‌اش استفاده کرده بود.

پیش از این و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده از طرف برگزارکنندگان این رویداد، قرار بود که کریس مولد یک دوره تخصصی در این جشنواره برگزار کند، اما او می‌گوید: «چطور می‌توانم زیر سقف آن‌ها بایستم و به افراد بگویم که می‌توانند وارد دانشکده هنر شوند؟»

او می‌گوید به عنوان «پسر بردفورد» خیلی افتخار می‌کرده که از او در این جشنواره دعوت شده بود، اما زمانی که استفاده از هوش مصنوعی تایید شد از شرکت در این جشنواره انصراف داد.

این جشنواره از ۲۳ ژوئن تا ۲ ژوئیه (از دوم تا یازدهم تیر) برگزار خواهد شد و شخصیت‌های ادبی و هنری در آن سخنرانی خواهند کرد.

کریس مولد در صحبت‌هایی با اشاره به این حرکت انتقادی که انجام داده گفت: «مردم از من نمی‌پذیرند که در جشنواره‌ای شرکت کنم که در آن از تصاویر تولید شده با هوش مصنوعی استفاده شده است. من می‌دانم که هدف آن‌ها از این کار چه بوده، اما من با این کار موافق نیستم؛ من آن عکس‌ها را دیدم و فکر می‌کردم که آثار هنری دیجیتالی هستند، اصلاً با دقت نگاهشان نکردم.»

این هنرمند و مولف گفت که از یکی از دست اندرکاران جشنواره خواسته تا تایید کند که آیا آن عکس‌های با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده‌اند یا نه، و به محض این که موضوع تایید شد او طی ایمیلی به مسئولان جشنواره انصراف خود از ادامه حضور در آن را اطلاع داد.

وی گفت: «من در سخنرانی‌هایم درباره زندگی کاری‌ام، درباره کتاب‌هایی که کشیده‌ام و کتاب‌هایی که نوشته‌ام صحبت می‌کنم و وقتی در مدارس هستم و یا وقتی در راه هستم به ایده‌های خلاقانه فکر می‌کنم، چون من در مناطق محروم زیادی کار کرده‌ام و در آن مناطق بچه‌های زیادی هستند که فرصت ورود به کار‌های خلاق را ندارند. پس من چطور می‌توانستم زیر سقف آن‌ها بایستم و به افراد بگویم که به مدرسه بروند و در این رشته‌ها کار کنند، وقتی که از ابزاری برای تبلیغاتشان استفاده کرده بودند که دشمن هر گونه خلاقیتی بود؟»

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب