تلاوت دلنشین دل مردم را به آیات قرآن و مفاهیم آن گره میزند
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با گروه حافظان و قاریان قرآن مجید آنان را پیوند دهنده بین علاقمندان و شیفتگان برنامههای قرآنی و کلام وحی دانست.
در این دیدار که در بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره انجام شد، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب قاریان و حافظان قرآن مجید را به تلاش برای بهرهگیری هرچه بیشتر زائران خانه خدا از کلام الهی فرا خواند و برگزاری جلسات ترتیل خوانی، محافل انس با قرآن در کاروانها و حلقات قرآنی در مسجدالحرام و مسجد النبی را مطلوب و حاوی پیامهای قرانی دانست.
وی همچنین به اثرگذاری قرآن در روح و جسم انسان اشاره کرد وخطاب به حاضران گفت: در این سفر از خود یادگاری در میان حجاج به جای گذارید. زائران کاروانها شیفته قرآن هستند و برای همراهی، مشارکت و حضور درجلسات و محافل قرآنی آمادگی دارند.
سرپرست حجاج ایرانی از معاونت فرهنگی بعثه مقام معطم رهبری خواست تا علاوه بر فعالیتهای فعلی با همراهی روحانیون کاروانها برای حضور کاروان قرآنی نور در جمع زائران ایرانی برنامه ریزی کند و افزود: این اقدام تاثیرگذار است وبرکات فراوانی دارد و از جمله موجب برقرای ارتباط با زائرخواهد شد.
وی با تاکید براینکه از همه فرصتها باید برای انتقال پیامهای قرآن و سخنان ارزشمند نبی مکرم اسلام (ص) و ائمه معصوم (علیهم السلام) بهره برد، ادامه داد: قاری با تلاوت دلنشین خود دل مردم را به این آیات و مفاهیم آن گره میزند.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه قرآن غذای روح مردم است، گفت: مردم باید با پیامهای قرآن بیشتر آشنا شوند و ختم قرآن یادگاری از طرف شما برای زائرانی باشد که پیامبر اکرم وبیت الله الحرام را دراین سفر معنوی زیارت میکنند.
وی در رابطه با برنامههایی که قاریان میتوانند در سرزمین وحی برای زائران و ضیوف الرحمان برگزار کنند توصیهها و پیشنهاداتی به حاضران ارائه کرد و با اشاره به پشتیبانی از اینگونه برنامهها، بر لزوم استفاده از اشعار و متنهای ماندگار، زیبا و روحبخش توسط گروه تواشیح در برنامهها و محافل قرآنی تاکید کرد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین در بخشی از سخنان خود، در آستانه سالگرد ارتحام امام امت (ره)، یاد امام راحل را گرامیداشت و تصریح کرد: حرکتی که امام راحل عظیم الشان آغاز و مدیریت کردند و درادامه با هدایت مقام معظم رهبری آن مسیر ادامه یافت تحول بزرگی را نه فقط در ایران اسلامی بلکه در جهان بوجود آورد.
وی افزود: در زمانی که برخی دین را افیون ملتها مینامیدند شاهد حرکتهایی برای گسترش معارف دینی و دین خواهی هستیم و باید قدردان و پوینده راه آن انسان الهی و فرزانه باشیم که این وضعیت نتیجه حرکت انقلابی ایشان است.
در این جلسه، حجت الاسلام سید حسین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری نیزبه برنامهها و تلاشهای قرآنی صورت گرفته در این مجموعه در دوران مسئولیت حجت الاسلام والمسلمین نواب در حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت اشاره کرد وازحاضران خواست پیشنهاداتی را که قابل اجراست و موجب میشود زائر لذت معنوی بیشتری دراین سفر ببرد؛ ارائه کنند.
بر پایه این گزارش، احمد ابوالقاسمی سرپرست کاروانی قرآنی حج ۱۴۰۲ نیز از برنامهها و فعالیتهای کاروان قرآنی نور از زمان حضور در سرزمین وحی گزارش داد و گفت: این گروه آمادگی دارد تا دربرنامههای کاروانی حضور یابد و به تعداد بیشتری برنامه اجرا نماید.
انتهای پیام/