دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
چهار کتابی که درباره جشنواره فیلم کن منتشر شد؛

از نفر پشت پرده جشنواره فیلم کن تا گزارش طنز داوری

از نفر پشت پرده جشنواره فیلم کن تا گزارش طنز داوری
در قالب یک گزارش چهار کتاب که به معرفی جشنواره فیلم کن پرداخته، اشاره می شود.
کد خبر : 848748

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا،  هیچ کتابی تا به مروز نتوانسته زیبایی، زشتی و جنونی که در جشنواره فیلم کن موج می‌زند را به درستی توصیف کند، اما این باعث نشده که برخی نویسندگان تلاششان را نکنند.

در ادامه به چند مورد از بهترین کتاب‌های نوشته شده در این زمینه اشاره می‌کنیم:

** دو هفته در آفتاب وسط روز: یادداشت‌هایی از کن نوشته راجر ایبرت (۱۹۸۷)

این سفرنامه نوشته منتقد فیلم قدیمی روزنامه شیاگو سان تایمز، راجر ایبرت، که در سال ۱۹۷۵ برنده پولیتزر شد و در سال ۲۰۱۳ دیده از جهات فروبست، کتاب درباره تجربه حضور او در جشنواره کن ۱۹۸۷ است. این اثر به کاراکتر‌های مختلف جشنواره می‌پردازد.

** هالیوود در ریویرا: داستان درون جشنواره فیلم کن نوشته کاری بیوچمپ و هری بهار (۱۹۹۲)

این کتاب توسط دو روزنامه نگار با سابقه طولانی از حضور در این جشنواره و  انجام بیش از صد مصاحبه با دست اندرکاران این جشنواره نوشته شده است.

** تب و شکوه نوشته ویلیام گولدمن (۱۹۹۰)

نویسنده افسانه‌ای فیلم‌هایی مانند «بوچ کسیدی و ساندنس کید» و «تمام ردان رئیس جمهور» و کتاب مهم سینما به نام «ماجراجویی در تجارت سینما» که در سال ۲۰۱۸ فوت کرد اینجا گزارش طنزی از داور بودن در جشنواره کن ارائه می‌دهد.

** همشهری کن: مرد پشت سر جشنواره فیلم کن نوشته جیلز جیکوب (۲۰۱۱)

هیچکس تا به امروز به اندازه جیکوب نتوانسته به عنوان کسی که داخل خود جشنواره کن بود بنویسد. او کسی که در سال ۱۹۷۸ به عنوان دبیر و در سال ۲۰۰۱ به عنوان رئیس این جشنواره فعالیت کرد و توانست این ظرفیت را تا سال ۲۰۱۴ حفظ کند.

او در این کتاب حرف‌های زیادی می‌زند که تاکنون هیچکس درباره جشنواره فیلم کن نزده است و بدون شک خواندن این کتاب برای علاقه‌مندان به این جشنواره می‌تواند بسیار جذاب باشد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب