دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 خرداد 1402 - 09:08
در دانشگاه آزاد مراغه برگزار شد؛

ارسال ۴۱۲ مقاله به کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی آن»

ارسال ۴۱۲ مقاله به کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی آن»
دبیر علمی کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی و پزشکی فرآوری آن» گفت: ۴۱۲ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال که ۳۰۹ مقاله پذیرش شد.
کد خبر : 848683

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی و پزشکی فرآوری آن» با حضور فرهیختگان، استادان و سخنرانان ویژه از سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه برگزار شد.

دبیر علمی کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی و پزشکی فرآوری آن»  در آیین آغاز کار این کنفرانس اظهار کرد: ۴۱۲ مقاله در دبیرخانه این کنفرانس وصول شده بود که ۳۰۹ مقاله به‌صورت سخنرانی، پوستر و چاپ در مجموعه مقالات کنفرانس پذیرش شد. از برگزاری این کنفرانس ۱۲ دانشگاه دولتی و آزاد، ۱۲ فصلنامه علمی، هفت مرکز تحقیقاتی و ۱۵ سازمان و نهاد دولتی حمایت کردند.

جمال بیگی افزود: در کمیته داوری مقالات بالغ‌بر ۶۰ نفر با تخصص‌های حقوقی و سلامت همکاری کرده و علاوه بر آن برای غنا بخشیدن به مقالات و پژوهشی بودن آنها، کمیته ویراستاری علمی متشکل از ۶ نفر مشارکت کردند.در این کنفرانس یک‌روزه ۱۵ مقاله، دو سخنرانی علمی و دو کارگاه همزمان در سالن‌های همایش برگزار شد.

وی اضافه کرد: ازجمله عناوین مقالات ارائه‌شده می‌توان به «سیاست جنایی ایران در قبال قاچاق تجهیزات پزشکی»، «کاربرد هوش مصنوعی در حوزه پزشکی و چالش‌های حقوقی حفاظت از حریم خصوصی»، «جرائم و تخلفات حوزه سلامت دارویی و ارتباط نظام سلامت با حقوق شهروندی»، «بیمه مسئولیت حرفه‌ای قصور حرفه‌ای پرستاران»، «بررسی راهکار‌های ارتقای سلامت خانواده و چالش‌های حقوقی و پزشکی» و «کاربست هوش مصنوعی در ارتقای حقوق سلامت» اشاره کرد.

**دانشگاه‌های نسل چهار ناگزیرند از ظرفیت دانش ملی بهره‌مند شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مراغه نیز گفت: این کنفرانس به همت مدیریت گروه حقوق و همکاری مرکز تحقیقاتی حقوق دانشگاه و با حمایت مادی و معنوی نزدیک به ۴۰ مؤسسه و نهاد علمی برگزار و با استقبال پژوهشگران و محققان حقوقی و پزشکی کشور مواجه شده است.

ارسال ۴۱۲ مقاله به کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی آن»

بابک پورقهرمانی ادامه داد: از حدود دو سال قبل برای برگزاری این کنفرانس برنامه‌ریزی شده بود؛ اما به دلیل شیوع بیماری کرونا و مشکلات بعد از آن، برگزاری کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی و پزشکی فرآوری آن» امسال و به‌عنوان نخستین رویداد ملی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه محقق شد.

وی هم‌افزایی بین علوم مختلف را از طریق برگزاری کنفرانس‌های علمی بین‌رشته‌ای بسیار مفید خواند و بیان کرد: رشته‌های دانشگاهی بر هم تأثیرگذار هستند. باید هم‌افزایی بین رشته‌های علوم پزشکی و سایر علوم را به‌عنوان موضوع مهم و گریزناپذیر در دستور کار خودمان قرار دهیم. بدیهی است دانشگاه‌های نسل چهار (شبکه‌ای و هم‌افزا)، ناگزیرند از ظرفیت دانش ملی و جهانی برای برداشتن گامی به جلو بهره‌مند شوند. برگزاری کنفرانس ملی «ارتقای سلامت و چالش‌های حقوقی و پزشکی فرآروی آن» اولین گام از این مبنا، در واحد مراغه تلقی می‌شود.

به گزارش آنا، رئیس انجمن علمی حقوق پزشکی ایران و رئیس انستیتو اخلاق زیستی و حقوق سلامت و رئیس شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز در این کنفرانس سخنرانی کردند و محور مطالبشان حقوق سلامت و چالش‌های زیست پزشکی بود. در حاشیه این کنفرانس علمی و به‌منظور ایجاد زمینه همکاری بیشتر در راستای توسعه و ارتقای دانش در زمینه‌های تحقیقات و فناوری در کشور، تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی بین مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه منعقد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب