دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست «فروزانفر؛ زندگانی و رونمایی آثارش» مطرح شد؛

بهار کتاب ۳۴| بنیاد فروزانفر، خواهرخواندگی بشرویه و قونیه را پیگیر است

بهار کتاب ۳۴| بنیاد فروزانفر، خواهرخواندگی بشرویه و قونیه را پیگیر است
رئیس هیئت امنای بنیاد فروزانفر با اشاره به تاسیس موزه و کتابخانه پژوهشی در بشرویه، زادگاه و مدفن استاد فروزانفر گفت: بشرویه را هم‌سنگ قونیه می‌کنیم تا با خواهرخواندگی این دو شهر گردشگران به بشرویه هم بیایند.
کد خبر : 848181

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «فروزانفر؛ زندگانی و رونمایی آثارش» پنجشنبه(بیست‌وهشتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲) همزمان با نهمین روز از برگزاری این نمایشگاه با حضور اعلا ستوده، رئیس هیئت امنای بنیاد فروزانفر در سالن گوشه نقد برگزار شد.

در ابتدای این نشست اعلا ستوده با مرور فعالیت‌های هیئت امنای بنیاد استاد بدیع‌الزمان فروزانفر گفت: تا ‌امروز بیش از ۵هزار جلد کتاب‌های گوناگون از استادان بزرگ و نویسندگان و مراجع مختلف به زبان فارسی و دیگر زبان‌ها به کتابخانه موقت استاد در بشرویه ارسال شده است و البته تجهیزات لازم برای استفاده مردم و برگزاری کنفرانس و تجهیز موزه در این کتابخانه تهیه شده است.

وی با اشاره به برگزاری بزرگداشت‌هایی برای استاد فروزانفر  توسط خیرین بیان کرد: همچنین بزرگداشت‌هایی برای استادان صاحب نامی چون دهخدا، نیما یوشیج، خواجه نصیر طوسی و سعدی در موزه هنرهای معاصر دانشگاه تهران و دانشکده ادبیات تهران برگزار شده است.

او از تالیف و تصحیح بیش از ۵۰ اثر از استاد بدیع‌الزمان فروزانفر توسط بنیاد او خبر داد و گفت: آثار استاد در موارد مختلف شعر و تالیفات علمی است که برآن شدیم با فرمت جدید و به صورت یکنواخت مجلات همرنگِ بدون اغلاط را به چاپ برسانیم که تاکنون دوازده‌جلد چاپ و منتشر شده است. مابقی تالیفات استاد را هم با دست خط ایشان منتشر می‌کنیم.

رئیس هیت امنای بنیاد فروزانفر یادآور شد: از کتاب‌های استاد فروزانفر تاکنون بیش از ۳۰ جلد اثر تجدید چاپ شده و ۲۰ اثر چاپ نشده باقی مانده که آن‌ها را به چاپ نزدیک می‌کنیم. با توجه به اینکه اعتقاد استاد بر این بود، شعر و شاعری بس است! ما شعرای خوب و بزرگی داریم که بهتر است به سمت تحقیقات برویم، چرا که کشور نیازمند تحقیقات بیشتر است. ما هم سعی می‌کنیم آثار ایشان را به حد مطلوب در جامعه نشر دهیم.

ستوده با اشاره به اینکه هیئت امنایی در تهران و سپس بشرویه به وجود آوردیم، بیان کرد: ما برآن شدیم تا بتوانیم آثار استاد را بهتر به منصه ظهور برسانیم. در بشرویه زادگاه ایشان موزه و کتابخانه پژوهشی دایر کردیم و در نهایت می‌خواهیم زادگاه ایشان را با قونیه که مدفن مولاناست، همسنگ کرده و بتوانیم با خواهرخواندگی این دو شهر آن‌ها را به هم پیوند بزنیم؛ زیرا بزرگترین عنصر آثار استاد توجه به آثار مولانا در قرن اخیر بوده است. می‌خواهیم گردشگرانی که سالانه حدود ۱۵میلیون نفر از قونیه دیدار می‌کنند دیداری هم از شهر قدیمی و زیبای بشرویه داشته باشند.

سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز به ‌کار کرده و تا ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۲ در مصلای امام خمینی (ره) و همزمان به ‌صورت مجازی درketab.ir  ادامه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب