دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴
در نمایشگاه کتاب صورت گرفت؛

پیشنهاد رئیس نمایشگاه به وزیر بهداشت: به کادر درمان بن خرید کتاب تخصیص دهید

پیشنهاد رئیس نمایشگاه به وزیر بهداشت: به کادر درمان بن خرید کتاب تخصیص دهید
معاون فرهنگی وزیر ارشاد به وزیر بهداشت پیشنهاد کرد وزارت بهداشت بن‌هایی را برای کادر درمان در نظر بگیرد.
کد خبر : ۸۴۸۰۹۳

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پنجشنبه (بیست‌وهشتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲) همزمان با نهمین روز نمایشگاه در مصلی امام خمینی (ره) حاضر شد و پس از دیدار با یاسر احمدوند، رئیس سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و عوامل اجرایی نمایشگاه از غرفه‌های ناشران عمومی و دانشگاهی دیدن کرد.

بهرام عین‌اللهی با اشاره به اهمیت کتاب و تاثیر مطالعه در سلامت مردم گفت: کتاب کالایی است که به‌طور مستقیم بر سلامتی مردم تاثیر می‌گذارد. با مطالعه کتاب آگاهی افراد به‌ویژه کودکان و نوجوانان نسبت به سلامت شخصی و بیماری‌های موجود بالاتر رفته و موجب می‌شود مسائل بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در نتیجه، جامعه سالم‌تری خواهیم داشت. از طرف دیگر، مطالعه به‌طور مستقیم روی مغز انسان‌ هم تاثیر می‌گذارد و از این روست که مطالعه کتاب یکی از راهکارهای اساسی برای پیشگیری از بیماری آلزایمر یا جلوگیری از پیشرفت آن است.

** تمام خانه‌های بهداشت را در سراسر کشور به کتابخانه مجهز می‌شوند

وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت آموزش مسائل سلامت به همه آحاد جامعه و به‌ویژه کودکان گفت: باید بتوانیم کتاب‌های سلامت را از همان کودکی در سبد مطالعه خانواده قرار دهیم تا با کسب اطلاعات و سبک زندگی صحیح شاهد سلامت بیشتر جامعه در آینده باشیم. برای این موضوع حمایت علمی و فنی هم انجام خواهیم داد. همچنین ما در نظر داریم تمام خانه‌های بهداشت را در سراسر کشور به کتابخانه مجهز شوند و مراجعان به‌ویژه در مناطق محروم بتوانند از آن استفاده کنند. ما باید این فرهنگ‌سازی را انجام دهیم که همان‌گونه که مردم به دنبال دارو و درمان می‌آیند، دنبال کتاب هم باشند و آن را مطالعه کنند.

وی ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: هر کشوری بخواهد  پیشرفت کند، مردم آن باید به اطلاعات گسترده و مفیدی که در سطح جهان وجود دارد دسترسی داشته باشند. این اطلاعات شامل دو بخش عمومی و تخصصی است که هر کس بسته به نیاز و حرفه خود از بخشی از آن بهره‌مند مي‌شود. اطلاعات عمومی و دانش بیشتر می‌تواند به گسترش ارتباطات فرد با جامعه خودش و ارتباط جامعه با جوامع دیگر منجر شود. از طرف دیگر، افرادی که در یک تخصص کار می‌کنند باید به آخرین علوم و اطلاعات منتشرشده درباره رشته خودشان دسترسی داشته و مطالعه کنند. به‌ویژه همکاران ما در بخش پزشکی به‌طور مداوم به این اطلاعات نیاز دارند تا به آخرین داده‌های بیماری و سلامت و دسترسی داشته باشند. وجود نمایشگاه کتاب می‌تواند این اطلاعات را به‌صورت منظم و یک‌جا در اختیار همه تخصص‌ها قرار دهد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

** رئیس نمایشگاه کتاب و پیشنهاد تهیه بن خرید کتاب برای کادر رمان

در ادامه رئیس نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب تهران، گزارشی از وضعیت برگزاری نمایشگاه کتاب سی‌وچهارم ارائه داد و تاکید کرد: ما در ۱۴۰۱ مجموعا ۵هزار و ۲۴۰ عنوان کتاب پزشکی چاپ کرده‌ایم که  ۳هزار و ۱۴۰ عنوان تالیف محققان داخلی و ۲هزار و ۱۰۰ عنوان ترجمه بوده ‌است. ما بن‌هایی را برای خرید دانشجویان و اعضای هیئت علمی در نظر گرفته‌ایم، اما از آنجا که امکانات و منابع ما محدود است، پیشنهاد می‌کنم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم بن‌هایی را برای کادر درمان در نظر بگیرد تا این عزیزان هم از امکانات نمایشگاه بهره بیشتری ببرند.

احمدوند ادامه داد: بیش از هشتاد غرفه ناشران خارجی هم در بخش‌ بین‌الملل دایر است که بعضی از آن‌ها نماینده چند ناشر هستند. در بخش پزشکی هم ناشران خارجی مشارکت بسیار خوبی داشتند و آثار خود را عرضه کرده‌اند. بخش کودک و نوجوان امسال فعال‌تر است و در کنار غرفه‌های ناشران فعالیت‌های فرهنگی و هنری و بازی و سرگرمی هم برای کودکان و نوجوانان در نظر گرفتیم که با استقبال هم روبه‌رو شده‌ است.

سي‌وچهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران از ۲۰ ارديبهشت آغاز به كار كرده و تا ۳۰ ارديبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در مصلا امام خمينی(ره) و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر