حضور انتشارات دانشگاه اصفهان با ۱۴ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب تهران
میثم عودسوزان مسئول غرفه دانشگاه اصفهان در نمایشگاه کتاب تهران در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد: انتشارات دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۳۳ شمسی شروع به کار کرده و فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۴۷ آغاز کرده است. نخستین کتاب از انتشارات دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۳۸ هجری شمسی انتشار یافته است و از آن سال تاکنون حدود ۱۰۰۰ عنوان کتاب با نام نشان این دانشگاه منتشر شده است؛ ضمن این که این دانشگاه برای انتشار آثارش دارای یک چاپخانه تخصصی نیز هست.
وی اظهار کرد: امسال با ۱۴عنوان کتاب جدید در نمایشگاه حاضر هستیم که اغلب آنها از اساتید مطرح دانشگاه اصفهان هستند. دانشگاه اصفهان در رشتههایی مثل جامعه شناسی، علوم پایه، ادبیات و روان شناسی شناخته شدهتر است و اغلب کتابهای پرفروش ما نیز در همین گروهها هستند.
کارشناس اداره انتشارات دانشگاه اصفهان گفت: علاوه بر فروشگاههای سطح شهر فروشگاه دائمی این انتشارات در نزدیکی درب شمالی دانشگاه اصفهان پذیرای دانشجویان و علاقهمندان به کتاب است.
** کتابهای پرفروش اهالی نقش جهان در نمایشگاه سی و چهارم
عودسوزان درباره مهمترین آثاری که از سوی انتشارات دانشگاه اصفهان در نمایشگاه امسال عرضه شده است نیز گفت: کتابهای «فیلم و جامعه ایرانی» نوشته احسان آقابابایی، «مقدمهای بر مشاوره و رواندرمانی» نوشته سید احمد احمدی که به چاپ چهاردهم رسیده است. «جامعهشناسی احساسات» نوشته مسعود کیانپور و احسان آقابابایی که حتی مخاطبان عمومی هم میتواند از آن بهره ببرد در کنار ترجمه متون سیاسی نوشته محمود افروز و احمد معینزاده که با استقبال دانشجویان و اساتید علوم سیاسی مواجه شد از شاخصترین آثار ما هستند. البته این آثار باید بیشتر معرفی شوند و در محافل دانشگاهی و فضای مجازی بایددرباره آنها صحبت شود.
وی درباره میزان استقبال دانشجویان از بخش ناشران دانشگاهی نیز گفت: امسال به نسبت سالهای گذشته استقبال خیلی کمتر بود به هر حال شرایط اقتصادی و اجتماعی و گسترش استفاده از فضای مجازی هم در این زمینه موثر است.
مسئول غرفه دانشگاه اصفهان در نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: به نظر من زمان برگزاری نمایشگاه کتاب هم مناسب نیست. شاید آغاز ترمهای دانشگاهی (مهر و بهمن) زمان مناسبتری باشد تا دانشجویان بتوانند منابع درسی خودشان را تهیه کنند، اما در این مقطع که ترم دانشگاهی روبه پایان است، برگزاری نمایشگاه آورده چندانی برای دانشجویان ندارد و بیشتر به سود ناشران عمومی است.
لازم به یادآوری است، سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز بهکار کرده و تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.
انتهای پیام/