تعریف ۲۴ شاخص برای واحدهای دانشگاهی در جشنواره امامت و مهدویت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هماهنگی و برنامهریزی کمیته اجرایی سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست سید جواد جعفری مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری امامت ومهدویت دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور عزیز جاهد معاون هماهنگی امور استانهای مؤسسه امامت و مهدویت، مسئولان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای اصفهان، خراسانشمالی و گلستان و عضویت استانهای سمنان، اصفهان، خراسان شمالی و گلستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست اظهار کرد: یکی از سیاستهای نظام جمهوری اسلامی که بهعهده نهادها و ارگانهای دولتی بهخصوص مراکز آموزش عالی قرار گرفته، استقرار فضائل اخلاقی در جامعه است، در این راستا باید از امکانات، ظرفیتها و توانمندیهای مجموعهها بهرهبرداری صحیح صورت پذیرد.
سیدجواد جعفری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «اگر میخواهیم در جامعه اخلاق پایدار بماند باید از هنر استفاده کرد»، گفت: رشد فضائل اخلاقی در جامعه باید بر پایه تقوا صورت گیرد و از طرفی مفاهیم نابی که در حوزه امامت ومهدویت و در کلام معصومین علیهمالسلام وجود دارد، زمانی در جامعه نهادینه خواهد شد که ما از قالبهای فرهنگی و هنری در این راه بهرهمند شویم.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و به ابتکار دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت از سه سال قبل در این دانشگاه ایجاد و فعال شده و استقرار این مؤسسه در دانشگاه مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی است و این هدف در سایه همدلی و همکاری همه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه محقق و ثمربخش خواهد شد.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی هر استان یکی از محورهای تعریف شده در زیرمجموعه برنامههای دومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی را بهعنوان مأموریت خویش برعهده گرفتند و در انجام مأموریت موفق بودند.
جعفری با اشاره به برگزاری دومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در ماههای رجب و شعبان سال گذشته گفت: بررسی و شناسایی نقاط ضعف و قوت این جشنواره به منظور تقویت و تأکید بر نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف به عنوان چشمانداز سومین جشنواره امامت به مهدویت در دستور کار مؤسسه قرار دارد.
معاون هماهنگی امور استانهای مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی هم گفت: به استناد ماده ۱۴ شیوهنامه اجرایی جشنواره امامت و مهدویت هیئت ارزیابی و داوری در مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت تشکیل شد و به بررسی و ارزیابی عملکرد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استانها در مسیر انجام مأموریت و برگزاری جشنوارهها پرداخت.
جاهد یادآور شد: ۲۴ شاخص برای ارزیابی انجام رسالت واحدهای دانشگاهی در جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت تعریف شده که ۱۲ شاخص آن مشترکات بین استانها بوده و ۱۲ شاخص دیگر قابلیت مطرح شدن داشته و در ارزیابی عملکرد و تشخیص نقاط قوت و ضعف واحدهای مجری جشنواره توسط هیات داوران مؤسسه لحاظ شده است.
وی، استان سمنان را جزء ۱۴ استان برتر در برگزاری این جشنواره معرفی کرد و گفت: استان سمنان در برگزاری جشنواره داستاننویسی به یاد لالهها در برخی از شاخصها موفق به کسب امتیاز کامل هیئت داوران جشنواره شد.
معاون هماهنگی امور استانهای مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی، انجام مصاحبههای تلویزیونی، طراحی و تولید پوستر، تدوین و چاپ کتاب جشنواره و رونمایی در مراسم اختتامیه، مشارکت دستگاه و سازمانهای خارج از دانشگاه، مشارکت کانونها، انجمنها و تشکلهای دانشجویی، برگزاری پیشرویداد و بازتاب خبری در صدا و سیمای استان سمنان را از نقاط قوت جشنواره داستاننویسی به یاد لالهها در استان سمنان اعلام کرد.
در این جلسه که نمایندگان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استانهای اصفهان، خراسان شمالی و گلستان نیز حضور داشتند نتیجه ارزیابی هیات داوران از عملکرد واحدهای دانشگاهی این چهار استان بطور مجزا مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه نشست پس از بیان دیدگاهها و نظرات اعضای کمیته، مطالب جامع و کارآمد برای برگزاری بهتر سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت تصویب شد.
در حاشیه این نشست کتاب آثار برگزیده نخستین جشنواره داستاننویسی به یاد لالهها توسط مهدی منصوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری امامت ومهدویت دانشگاه آزاد اسلامی، اهدا شد.
انتهای پیام/