هنرمندان آلمانی خواستار تقویت قوانین کپیرایت شدند
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک رمان جدید نوشته ارنست همینگوی؟ عکسهای جعلی از دستگیری دونالد ترامپ؟ یا یک نقاشی جدید از گرهارد ریشتر؟ امروز همه اینها با وجود نرم افزارهایی مانند Chat GPT محصول هوش مصنوعی در عرض تنها چند دقیقه و با کیفیتی که می توانند یک جهان را متحیر و البته نگران کنند شدنی شده اند.
به گزارش دویچه وله، رابرت اکسنر، موسس ژانس تولید محتوای فاندورث در هانوفر آلمان، میگوید: «با هوش مصنوعی، خدمات خلاقی که در گذشته تنها توسط کارشناس ها و متخصصان حرفهای و آموزش دیده ارائه میشدند را میتوان در ابعاد گسترده ارائه کرد. بنابراین، سیستمهای هوش مصنوعی ارزش تفکر و کار خلاق انسانها را نابود می کنند.» اکسنر که معاش خود را در خطر نابودی میبیند در این خصوص هشدار میدهد و از دنیا می خواهد که از او و همکارانش در این نبرد دفاع کنند.
بر این اساس، 15 سازمان از صنایع خلاق آلمان بیانیهای در خصوص موضوع هوش مصنوعی منتشر کردهاند.
در این بیانیه، انجمنهای حوزههای کپی رایت، تدوین فیلم، روزنامه نگاری، گرافیک، تصویرسازی، عکاسی و هنر همگی خواستار محافظت از آثارشان در مقابل استفاده غیرمجاز شدهاند. آنها میگویند که قانون کپی رایت باید در مقابل هوش مصنوعی تقویت شود تا افراد خلاق بتوانند به کارشان ادامه دهند.
درواقع، سیستمهای هوش مصنوعی مبتنی بر الگوریتم نمیتوانند بدون دریافت آموزش کافی و مناسب اقدام به تولید متن، عکس یا موزیک نمایند. برای مجهز ساختن سیستمهای یادگیری به دادههای ضروری، سازندههای این نرم افزارها و اپلیکیشنها از آثار هنرمندان واقعی بدون این که از آنها اجازه بگیرند، بدون این که رضایتشان را جلب کنند یا پولی به آنها بپردازند استفاده میکنند.
هنرمندان واقعی میگویند که این ذهنیت خودخواهانه به هزینه آنها غیرقابل قبول است.
انتهای پیام/