دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1402 - 15:02
رئیس دانشگاه آزاد میاندوآب تأکید کرد؛

بسترسازی تحقیق و پژوهش نیازمند بازسازی علمی دانشگاه

بسترسازی تحقیق و پژوهش نیازمند بازسازی علمی دانشگاه
رامین رستمی گفت: بسترسازی برای تحقیق و پژوهش در دانشگاه نیاز به بازسازی عظیم علمی دارد تا در حوزه پژوهش و تولید و تجاری‌سازی علم بتوان به خلاقیت و ابداعات نو دست یافت.
کد خبر : 845234

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از میاندوآب، رامین رستمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در نشست بصیرتی و تبیین جهاد فرهنگی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: بسترسازی برای تحقیق و پژوهش در دانشگاه نیاز به بازسازی عظیم علمی دارد تا در حوزه پژوهش، تولید و تجاری‌سازی علم بتوان به خلاقیت و ابداعات نو دست یافت و زمینه‌های اشتغال و رفع موانع تولید فراهم شود که این حرکت فقط با مشارکت و تلاش‌های مجموعه دانشگاهی و استادان می‌تواند در تحقق شعار سال ایفای نقش کند.

وی استادان را مروجان شریعت الهی و تربیت‌کنندگان نسل بشری بعد از انبیا برشمرد و افزود: دانشگاه مجموعه علمی و فرهنگی است که استادان، معلمانی دلسوز در تعلیم و تربیت قشر عظیم و سرمایه‌های بسیار ارزشمند جامعه هستند که در تعالی و سعادت انسان‌ها و جامعه نقش مهمی را بر عهده دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب عنوان کرد: دانشگاه به‌عنوان دیدبان و سنگر تدافعی علم، دانش و فرهنگ در برابر تهاجمات فرهنگ غربی است و حفظ آثار، ارزش‌های والای نظام و انقلاب از مهم‌ترین وظایف دانشگاهیان بوده که باید در این زمینه استادان به‌عنوان پرچم‌داران شایسته فرهنگ اسلامی در جامعه هوشیارانه عمل کنند تا به اصالت‌های اصیل اسلام خدشه‌ای وارد نشود.

**استادان ادامه‌دهندگان سیره و روش انبیا در جامعه هستند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب نیز از استاد به‌عنوان اسطوره‌های برجسته تاریخ و نام‌آوران عرصه حکمت و ادامه‌دهندگان سیره و روش انبیا و مرسلین در جامعه یاد کرد و گفت: مهارت، آموزش، فهمیدن و به‌کار بستن تجزیه‌وتحلیل، شهود و خلاقیت در جامعه علمی از جایگاه و اهمیت خاصی برخوردار بوده و همه این ارزش‌ها در مقام علم و مقام معلمی بنا نهاده شده است.

محمد پیری اضافه کرد: سالروز شهادت معلم اخلاق و عرفان شهید مطهری در پاسداشت جایگاه معلم به نام روز معلم نامگذاری شده است. در بحث مهارت، تعلیم و تربیت دانشگاه و استاد مرجع رفع مشکلات جامعه بوده که می‌تواند با القای تجربیات علمی، دینی و فرهنگی در بین نسل جوان دانشجو افق‌هایی فراتر و روشن‌تری را در جامعه ترسیم کند و اصالت و هویت جامعه و انسان‌ها را به سوی تعالی سوق دهد.

وی بیان کرد: رسالت استاد و دانشگاه تأثیر مثبت و سازنده‌ای در محیط بیرونی دارد و دانشگاه محلی برای آموزش و پرورش جوانان در حد عالی و بسیار فراتر از رسالت آموزش و پرورش بوده و محلی برای تشخیص نیازمندی‌های جامعه است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب مطرح کرد: یادگیری و انتقال تجربیات سازنده و اساسی به نسل جوان انقلاب برای مدیریت هرچه بهتر کشور اکنون و آینده از وظایف خطیر استاد متواضع و فروتن است و موجب تربیت یک حکمران و مدیر توانمند بر اساس آموزه‌های دینی و سبک علوی در جامعه می‌شود که می‌تواند به‌صورت احسن و نمادین نقش‌آفرینی کند.

پیری توضیح داد: رسالت دانشگاه تأمین منافع عمومی بوده و در زمینه حل مشکلات جامعه و محیط اطراف، ارائه پایان‌نامه و مقالات استادان دانشگاهی بسیار تأثیرگذار است. پرورش صحیح دانشجویان و نسل جوان انقلاب به‌عنوان سرمایه‌های عظیم کشو می‌تواند در آینده منشور حل مسائل روز در کشور باشد و بسیاری از آسیب‌ها را به نحو احسن آسیب‌شناسی و در رفع آن‌ها نقش‌آفرینی کند.

وی تأکید کرد: دیدگاه دانشگاه باید در خانه علم مردم در خدمت مردم برای افق‌های بلندمدت ترسیم شود و دانشگاه در این زمینه می‌تواند تحول‌گرا بوده که با گفتمان سازی و پرورش فعالیت‌های ذهنی جوانان حرکت‌های بزرگی را در جامعه شروع و تقویت کند و موجب به وجود آمدن جامعه متعالی با استفاده از قدرت تفکر ذهنی نخبگان به‌صورت عملی و اعتقادی در درازمدت شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب