دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پروانی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد؛

داوری ۳ مرحله‌ای جشنواره ملی شعر دانشجویی«قصه عشاق»

داوری ۳ مرحله‌ای جشنواره ملی شعر  دانشجویی«قصه عشاق»
جشنواره ملی شعر قصه عشاق توسط سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.
کد خبر : 843202

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین جشنواره ملی شعر «قصه عشاق» بزرگداشت شهید والامقام دانشمند دکتر محسن فخری‌زاده، توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

ناصر پروانی دبیر این جشنواره در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این باره گفت: این جشنواره در دو بخش مقاومت و پایداری و موضوع آزاد و در دو قالب شعر کلاسیک و نیمایی برگزار خواهد شد. ضمن این که بخش مجزایی هم برای ترانه داریم. فراخوان جشنواره هفته گذشته منتشر و از پوستر آن هم رونمایی شد. دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور(آزاد، وزارت علوم و دانشگاه‌های علوم پزشکی) می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند. مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره تا ۲۲ اردیبهشت ماه خواهد بود. آئین پایانی آن سوم خرداد مصادف با روز آزادسازی خرمشهر برگزار می‌شود در این مراسم از برگزیدگان جشنواره تقدیر خواهد شد.

وی اظهار کرد: متولی اصلی جشنواره، جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است، اما نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، صدا و سیما، مرکز حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم با دبیرخانه جشنواره همکاری می‌کنند.

دبیر جشنواره ملی شعر «قصه عشاق» گفت: خوشبختانه استقبال از این فراخوان خوب بود و تا پیش از تعطیلات عید فطر و در حالی که دو سه روز از آغاز فراخوان گذشته بود، حدود ۱۰۰ اثر به دبیرخانه رسید. پیش‌بینی من این است که در روز‌های آینده و تا پایان مهلت ارسال، تعداد آثار دریافتی ما به ۱۰۰ اثر هم برسد.

داوری ۳ مرحله‌ای جشنواره ملی شعر  دانشجویی«قصه عشاق»

پروانی درباره روند داوری و ترکیب داوران این جشنواره هم عنوان کرد: طبق مصوبه شورای سیاستگزاری، ما ۳ مرحله داوری داریم که در ابتدا آثار دریافتی در دومرحله توسط منتخبان جشنواره‌های شعر دانشجویی و از جمله جشنواره سیمرغ اعضای کارگاه شعر شب‌های پروانه‌ای دانشگاه شهید بهشتی بررسی خواهند شد. 

وی افزود: پس از این غربال‌گری اولیه، آثار توسط هیئت داوران ارزیابی خواهد شد که یک جمع تخصصی هستند. عزیزانی همچون آقایان علی داودی، رضا عبداللهی و تعدادی دیگر از دوستان در کنار بنده به ارزیابی آثار خواهند پرداخت. امیدوارم جشنواره ملی شعر «قصه عشاق» که مزین به نام شهید فخری‌زاده است بتواند در بین دانشجویان شاعر و اهالی ادبیات در دانشگاه‌ها جا بیفتد و در سال‌های آینده شاهد شکوفایی هر چه بیشتر آن‌ها باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب