دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 فروردين 1402 - 17:12
سرپرست دانشگاه آزاد آذربایجان غربی مطرح کرد؛

اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه با نگاه به طرح آمایش سرزمینی

اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه با نگاه به طرح آمایش سرزمینی
محمدرضا ولیلو اظهار کرد: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد مسئله محوری و با نگاه به طرح آمایش در آذربایجان غربی در حال اجرایی شدن است.
کد خبر : 842823

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از ارومیه، محمدرضا ولیلو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در سفر به مهاباد و نشست صمیمی با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با اشاره به برنامه پنج ساله تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توجه به این سند برای راهبردی کردن فعالیت‌های دانشگاه ضروری است.

وی با اشاره بر تاکید رئیس دانشگاه به عملیاتی کردن این سند عنوان کرد: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، به دنبال تاثیرگذاری بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی بوده تا بتواند طی پنج چرخش تحول آفرین، فرهنگ و شاکله این دانشگاه را ارتقا و تعالی بخشد.

ولیلو با اشاره بر اینکه این سند، چراغ راه مسیر حرکت رو به جلو تمام مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه است افزود: همه فعالیت‌ها در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی باید مبتنی بر سند تحول و تعالی باشد و در همین رابطه ضرورت دارد که به طور مستمر، مسائل به روز و پایش شود تا میزان پیشبرد اهداف مشخص شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه رفع نیاز‌های جامعه و جلوگیری از تجمع فارغ‌التحصیلان بیکار حرکت این دانشگاه به سمت مهارت‌محوری و کارآفرینی را سرعت بخشیده، گفت: سال‌های اخیر شتاب فزاینده در اصلاحات ساختاری و تدوین نقشه راه اجرایی، تحقق این هدف را ممکن ساخته است.

وی بیان کرد: یکی از این نکات قابل‌توجه، طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان) است، طرحی که توانسته ظرفیت‌های مثبتی را در جامعه به وجود بیاورد و تصویر آموزش کاربردی و مهارتی را برای دانشجویان و جوانان بسازد. این طرح زمینه‌ساز امید، رشد و تحول بین نسل جوان است. دانشجو باید با واقعیت‌های اشتغال روبرو شود و خلأ‌های صنعت را بشناسد تا بتواند در کمترین زمان به شغل برسد که این امر با اشتغال همزمان با تحصیل محقق می‌شود.

ولیلو با اشاره به اهمیت دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و عملیاتی کردن طرح پویش اظهار کرد: دانشکده‌های مهارتی نیاز ضروری رسیدن به شغل هستند؛ با ایجاد ساختار‌های جدید و توسعه نظام آموزش‌های مهارت‌محور در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال پیوند دانشگاه و بازار کار در راستای حل بخشی از مشکلات جامعه هستیم.

وی نقش آموزش‌های مهارتی در اشتغال پذیری دانشجویان را کلیدی برشمرد و گفت: تحقق شعار «هر دانشجو یک مهارت» با ارتقاء سطح مهارت‌های حرفه‌ای دانشجویان و با بهره گیری از ظرفیت‌های مراکز رشد و سرا‌های نوآوری امکان پذیر است.

این مقام دانشگاهی در ادامه با اشاره بر ظرفیت‌های شهرستان مهاباد به ویژه در حوزه کشاورزی خاطرنشان کرد: در جریان فرآوری و تبدیل کشت از سنتی به صنعتی با استفاده از پتانسیل‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، بخش قابل توجهی از دغدغه‌های مردم در حوزه کشاورزی رفع می‌شود و این مهم، با همفکری اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی میسر می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به ظرفیت مدارس سما به عنوان بازوان کمی آموزش و پرورش و تربیت دانش آموزان ماهر عنوان کرد: در حال حاضر در حدود هزار و ۱۰۰ دانش آموز در مدارس سما واحد مهاباد در حال تحصیل هستند که با برنامه ریزی‌های لازم این رقم می‌تواند در سال‌های آتی به هزار و ۵۰۰ نیز افزایش پیدا کند.

به گزارش آنا این جلسه با بیان دیدگاه‌ها و نظرات اعضای هیات علمی، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ادامه پیدا کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب