پیشبرد طرح پویش نیاز به استادان نخبه و توانمند دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از اصفهان، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان در دومین نشست هماندیشی دبیران هیئت اجرایی جذب هیئت علمی استانها و مسئولان سازمان مرکزی که به میزبانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: طرح پویش بهعنوان طرح کلیدی از سه سال قبل در دستور کار این دانشگاه آقرار گرفته و برای پیشبرد این طرح و گسترش دامنه آن در همه رشتهها و ارتباط فزاینده با بخشهای صنعتی، تولیدی، خدماتی و ... نیاز مبرم به استادان نخبه، خبره و توانمند وجود دارد و در جذب هیئت علمی خوب در این راستا باید سرمایهگذاری صورت گیرد.
وی افزود: به چرایی برگزاری این جلسه در خانه مشروطیت اصفهان پرداخت و افزود: به لحاظ موقعیت خانه مشروطیت اصفهان که در مرکز اصفهان واقع شده و به لحاظ بهرهمندی همکاران گرامی از ظرفیتهای غنی فرهنگی این شهر این مکان انتخاب شده است.
رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان با تأکید بر جایگاه خطیر مقام استاد در دانشگاه و نقش تربیتی استادان در تشریح طرح نشاط و تعالی در دروس معارف اسلامی عنوان کرد: با ارائه طرح نشاط در این دانشگاه برای تحول در ارائه دروس معارف اسلامی، تاکنون بیش از ۱۶۰ بازدید از خانه مشروطیت در نیمسال جاری توسط دانشجویان بهمنظور آشنایی با تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی و دوران مشروطیت که بهعنوان ریشه اصلی انقلاب اسلامی مطرح شده، صورت گرفته است.
نجفی اضافه کرد: در این طرح دانشجویان با حضور در موزههای ایرانی اسلامی، مجموعه تاریخی فرهنگی تخت فولاد اصفهان، خانه انقلاب اسلامی و بهرهمندی از ظرفیت نمایش تئاتر و فیلمهای سینمایی معناگرا و نقد کتب روز در کتابخانههای شهر، علاوه بر آشنایی با فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و میراث معنوی اصفهان از نزدیک با روند شکلگیری و مراحل ظهور انقلاب اسلامی ایران آشنا میشوند.
وی با بیان آماری از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: اکنون در این دانشگاه با احتساب دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد بیش از یک هزار و ۴۰۰ هیئت علمی تماموقت و بالغبر ۳ هزار استاد مدعو و حقالتدریس به کار اشتغال دارند. این دانشگاه در سال جاری با ۸۶ هزار ۵۰۰ دانشجو عملکرد خوبی در بحث جذب دانشجو داشته که از این تعداد سهم واحد اصفهان با بیش از ۳۲ هزار دانشجو و سهم واحد نجفآباد با بیش از ۲۴ هزار دانشجو بسیار قابل توجه است.
رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان مطرح کرد: با توجه به اینکه آمار استادان تماموقت هیئت علمی که در شرف بازنشستگی قرار دارند، آمار قابل توجهی است؛ بنابراین چنانچه از نیروی هیئت علمی جوان در دانشگاه بهرهمند نباشیم امکان انجام امور با مشکل مواجه خواهد شد.
نجفی ادامه داد: همانطور که در واحدهای دانشگاهی مشاهده میشود اکثر استادان در مقاطع کارشناسی که بخشی از بدنه پایه سیستم آموزشی دانشگاه محسوب میشود و حدود ۷۰۰ هزار دانشجو در این مقاطع مشغول به تحصیل هستند، از بین استادان مدعو انتخاب شدهاند؛ بنابراین با توجه به اینکه فرآیند انتخاب استادان مدعو گاهی به درستی صورت نگرفته، باعث شده تا تعلق سازمانی در این قبیل از استادان کمرنگتر باشد و از سوی دیگر انجام کار کیفی در بحث تدریس به درستی صورت نگرفته است.
انتهای پیام/