دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 فروردين 1402 - 13:27
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی:

تربیت اعتقادی، مهارتی و اجتماعی دانشجویان باید جدی گرفته شود

تربیت اعتقادی، مهارتی و اجتماعی دانشجویان باید جدی گرفته شود
فرزاد جهان‌بین گفت: سه تربیت «اعتقادی، مهارتی و اجتماعی» در کنار تربیت تخصصی دانشجویان باید جدی گرفته شود.
کد خبر : 842489

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از مشهد، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نشستی با استادان منتخب همیار فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با قدردانی از اهتمام دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی به فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی در چند سال اخیر، اظهار کرد: در کنار تربیت تخصصی دانشجویان، سه تربیت اعتقادی، مهارتی و اجتماعی نیز باید جدی گرفته شود و در تربیت اعتقادی باید انسان متدین و انقلابی پرورش یابد.

وی افزود: در تربیت مهارتی نیز دانشجویان باید مهارت حل مسئله را بیاموزند و در صورت انجام نشدن، دانشگاه هدف و کارکرد واقعی خود را از دست می‌دهد و دانشجویان توان حل مسئله را ندارند. در تربیت اجتماعی، هفت سال اول کودکی، بازی و سیادت، هفت سال دوم اطاعت و هفت سال سوم «وزارت» تعبیر می‌شود. اگر دانشگاه صرفاً ارائه دهنده مدرک باشد و به تربیت تخصصی توجه نشود، دیگر به دانشگاه اقبال نخواهد شد. هدف از فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، تربیت انسان اعتقادی، مؤمن و انقلابی با افق و آرمانی بلند و دارای کرامت و عزت‌ نفس است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه تنها راه موفقیت دانشگاه، جدی گرفتن نقش تربیتی و آموزشی استادان در کلاس‌های درسی است، عنوان کرد: تربیت اجتماعی، تربیت مهارتی یا حل مسئله و تربیت اجتماعی دانشجویان به نحوه فعالیت استادان برمی‌گردد. استادان دروس معارف، وصایا و دفاع مقدس نقش محوری و تأثیرگذار در قبال دانشجویان دارند و باید در درون و بیرون کلاس با دانشجویان در راستای تربیت واقعی ارتباط داشته باشند. همه از هر فن و تدبیر برای تحکیم رابطه استاد و دانشجو استفاده کنیم.

**نقش محوری دانشگاه در حل مسائل جامعه 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی هم با تأکید بر نقش محوری دانشگاه در حل مسائل جامعه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با پیش‌بینی و تمهیدات انجام‌شده و ارتباط مناسب با دانشگاهیان و مردم، همانند سال‌های گذشته، امسال نیز با برگزاری مراسم شب‌های قدر پذیرای بیش از ۷ هزار نفر از اقشار مختلف مردم در دانشگاه بود.  پیام قدردانی مردم غرب مشهد از مجموعه فرهنگی، تشکل‌ها و کانون مهدویت، خود قوت قلبی برای مسئولان است و وظیفه ما را در فعالیت‌های فرهنگی سخت‌تر می‌کند.

محسن مرادی اضافه کرد: سال گذشته ۶۱۰ دانشجو در اردوی راهیان نور و پیشرفت شرکت کردند که در نوع خود موفقیت بزرگی است. در دوره‌های تربیت مدرس درباره شئون مدرسی، امنیت کشور بیش از ۴۵۰ نفر از استادان حضور داشتند که نشان از باورپذیری و توجه به مسائل فرهنگی در دانشگاه است. کار فرهنگی در دانشگاه، باعث افزایش جذب دانشجو شده و ترویج و تعمیق باور‌های فرهنگی در دانشگاه با درایت و تدبیر مجموعه دانشگاه راهبری می‌شود.

وی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد آمادگی و ظرفیت این را دارد که در قطب‌های فرهنگی شمال و شرق کشور مطرح باشد.

به گزارش آنا، در پایان این نشست استادان تجربه‌ها و پیشنهاد‌های فرهنگی خود را ارائه کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب